|
|
Дата и час: Пет Юли 18, 2025 2:31 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
Страница 1 от 1
|
[ 11 мнения ] |
|
Новата КРОМА - автомобил-мечта!
Автор |
Съобщение |
hit-ko
Член на клуба
Регистриран на: Нед Мар 06, 2005 3:12 pm Мнения: 2046 Местоположение: Ямбол
|
 Новата КРОМА - автомобил-мечта!
Колеги, четвьртьк 12.01.2006 лето, беше изключителен ден за мен!
Имах удоволствието да пояздя новата Крома с мотор 1.9JTD - 150 к.с.
Страхотна устойчивост , невероятен конфорт и завидна динамика!!! Карал сьм какво ли не, но такова усещане до сега не сьм изпитвал от автомобил!
Пожелавам Ви я!
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
_________________ FIAT-SPORT
|
Нед Яну 15, 2006 10:32 pm |
|
 |
Humppa
Кара кола
Регистриран на: Чет Май 05, 2005 8:54 am Мнения: 266 Местоположение: Белене
|
Искренно благодаря! Да ти се връща!!!

_________________ FIAT Bravo_SX 1.6 16v 103hp
KAWASAKI ZL600B Eliminator 600cc 16v 61hp
-----------------------------------------------------
Хора, не газете животните с колите си по пътищата!
|
Пон Яну 16, 2006 12:17 am |
|
 |
dudulia
Напреднал шофьор на Фиатка
Регистриран на: Сря Ное 23, 2005 11:29 pm Мнения: 450 Местоположение: Хасково
|
Колега,новата крома е супер,но явно не си карал истински расови коли и затова ти се струва супер.Иначе и аз искам да имам такава лична,но съм карал къде,къде по-класни автомобили 
|
Пон Яну 16, 2006 1:52 am |
|
 |
Sluncho
Член на клуба
Регистриран на: Сря Май 04, 2005 2:16 pm Мнения: 208 Местоположение: София 07 Слатина
|
Ето още малко информация за страхотния автомобил Фиат Крома, която затвърждава казаното от Hit-ko
Новото поколение на Fiat Croma получи най-високото отличие- пет звезди, за сигурността, която предлага. Това стана ясно след приключването на тестовете на независимата Euro NCAP и дойде като поредното доказателство за това, че италианската фирма полага огромни усилия за достигането на по-високо качество на своята продукция.
Крайният резултат от тестовете на новата Croma не е случаен. Преди да бъде пусната в продажба, колата е била подложена на сериозни тестове и изпитания от страна на италианската марка. Направените изчисления са отнели 18 000 часа, проведените краш-тестове са били 120, а симулациите са били 100. Били са проведени и около 200 теста на отделни елементи и агрегати.
Високото ниво на сигурност, което предлага новата Fiat Croma се дължи и на богатото й стандартно оборудване. В него са включени две двустепенни предни и две предни страничи въздушни възглавници, два предпазни въздушни буфера тип “завеса”, както и предпазна въздушна възглавница за краката на водача. Като допълнително оборудване се предлага интегрирането на въздушни възглавници за пътниците на задните седалки. Спирачната антиблокираща система работи в комбинация с електронната система за разпределение на спирачното усилие, а електронната стабилизираща програма е готова да се намеси във всяка потенциално опасна ситуация.
_________________ Типо 1.1
|
Пон Яну 16, 2006 10:29 am |
|
 |
z
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Чет Дек 30, 2004 4:43 pm Мнения: 73 Местоположение: Русе
|
Обещала съм си, че такава ще е по  -следващата ни кола!
_________________ TEMPRA 1.6 i.e. S
|
Пон Яну 16, 2006 1:11 pm |
|
 |
kiro_of_the_day
|
dudulia написа: Колега,новата крома е супер,но явно не си карал истински расови коли и затова ти се струва супер.Иначе и аз искам да имам такава лична,но съм карал къде,къде по-класни автомобили 
Като например...... Ха поясни малко на балъците. :mrgreen:
|
Пон Яну 16, 2006 6:56 pm |
|
 |
Humppa
Кара кола
Регистриран на: Чет Май 05, 2005 8:54 am Мнения: 266 Местоположение: Белене
|
kiro_of_the_day написа: dudulia написа: Колега,новата крома е супер,но явно не си карал истински расови коли и затова ти се струва супер.Иначе и аз искам да имам такава лична,но съм карал къде,къде по-класни автомобили  Като например...... Ха поясни малко на балъците. :mrgreen:
Голф 2
:mrgreen:
_________________ FIAT Bravo_SX 1.6 16v 103hp
KAWASAKI ZL600B Eliminator 600cc 16v 61hp
-----------------------------------------------------
Хора, не газете животните с колите си по пътищата!
|
Пон Яну 16, 2006 6:59 pm |
|
 |
stef
Фиат идол
Регистриран на: Пон Май 23, 2005 4:18 pm Мнения: 1403 Местоположение: пловдив
|
еееееее със сигурност има и по класни автомабили колеги знам че сте пристрастни но нека бъдем реалисти 
_________________ TEMPRA 1.8 SW.SLX
UNO 1.0 FIRE
|
Пон Яну 16, 2006 10:42 pm |
|
 |
beer
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Сря Мар 16, 2005 9:32 pm Мнения: 180 Местоположение: Варна 03 Младост
|
От Голф2 по класна няма ,в една друга тема видях че me_to_u си продава Ваирона да си купува голфче. :idea: начи смятаи за ко говорим.

|
Пон Яну 16, 2006 11:25 pm |
|
 |
Mazgarev
Фиат идол
Регистриран на: Вто Сеп 13, 2005 11:25 pm Мнения: 1315 Местоположение: София 04 Оборище
|
stef написа: еееееее със сигурност има и по класни автомабили колеги знам че сте пристрастни но нека бъдем реалисти 
разбира се че има... съгласен съм.
Но е много радостна новината че и италианските автомобили се прославят с надеждността си и безопасността си. ФИАТ имат глеми възможности и за средностатистическите потребители правят едни от най-добрите автомобили. Пожелавам на марката все по-надеждни, по-бързи и по-качествени автомобили!
а на колегите от форума пожелавам необходимите средства за да имат избор между тази и други от нейния клас коли!!!
_________________ FIAT Brava 1.4 SX CLIMA [09/1998]
|
Вто Яну 17, 2006 12:06 am |
|
 |
me_to_u
|
beer написа: От Голф2 по класна няма ,в една друга тема видях че me_to_u си продава Ваирона да си купува голфче. :idea: начи смятаи за ко говорим.
Ей завиждаш обаче! :mrgreen: Ми няма да ти дам кръгче после! Пък ти ще се наредиш с туй Пунто! :mrgreen:
По темата, hit-ko говори(писа) по темата определено емоционално. Човека показва отношението си към любимата марка. Аз пък му завиждам! :( Ама приятелската де.  На всички ни е ясно, че има по-класни автомобили, но защо пък да не се радваме на това, което достига до нас. Няма да забравя първата ми среща на живо с Ферари 360, сви ме корема и ми се доплака. За сърцебиенето да не говорим...Той човека ме изгледа така странно, че явно се уплаши да не ми стане нещо и ме пусна да се докосна до "колата" отвътре. Това обаче не значи, че не се нааках от кеф като си подкатах 6 годишното Купе като го платих. И така, аз съм много жив за пожеланията на hit-ko
|
Вто Яну 17, 2006 12:07 am |
|
|
|
Страница 1 от 1
|
[ 11 мнения ] |
|