|
|
Дата и час: Пет Юли 18, 2025 12:47 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
Страница 1 от 1
|
[ 13 мнения ] |
|
Автор |
Съобщение |
kiro_of_the_day
|
 Акумулираща печка
Продавам акумулираща печка.
С всички екстри: дигитално табло с термометър, барометър, вискозометър, амперметър, волтметър, ватметър,
влагометър и всички други метъри, включително тъпометър, идиотометър, селянометър, щурометър със съответните
датчици за тях, алуминиеви /лети/ крачета с комплект зимни и летни обувчици за тях,
халогенни индикатори, турбо-излъчватели на топлината /вентилатор на отворите/, оптичен тунинг изразяващ се
в пребоядисване с подов лак /мислил съм и за спойлели/ и звуков тунинг /получава се от турбото/. Освен това
има възможност за поставяне на принудително водно охлаждане, чрез поставянето на серпентина /водна риза/,
като по този начин можете да отворите собствен ТЕЦ. Неудобството от последната екстра е, че трябва да
регистрирате фирма и да плащате данъци.
Цена: обявявам търг - хайде наддавайте.
За контакти /и/или щепсели/ - Пресцентъра на Президенството.
Личен ГСМ - това са лични данни и ако Ви го дам ще ме глобят.
Дом. Тел.: изключиха го заради неплатени данъци от ТЕЦ-а.
Последна промяна kiro_of_the_day на Сря Окт 18, 2006 12:47 pm, променена общо 1 път
|
Пон Дек 05, 2005 2:26 pm |
|
 |
Crash73
Фиат маниак
Регистриран на: Чет Сеп 15, 2005 3:06 pm Мнения: 670 Местоположение: Добрич
|
Така си го написал, сякаш не е за тази секция на Форума, а за раздел "Смешни"... 
Пон Дек 05, 2005 8:42 pm |
|
 |
kiro_of_the_day
|
Хайде бе колеги СПЕШНО Е!!! 
|
Вто Дек 13, 2005 5:03 pm |
|
 |
vesko
Фиат маниак
|
kiro_of_the_day написа: Хайде бе колеги СПЕШНО Е!!! 
Ми да беше намалил малко цената...?
Каско има ли?
|
Вто Дек 13, 2005 7:28 pm |
|
 |
2fast
Кара кола
Регистриран на: Вто Ное 01, 2005 12:10 pm Мнения: 200 Местоположение: София 01 Средец
|
кво се смеете бе - човека говори сериозно и офератата е реална - аз съм я виждал печката на малко зими е и с много подържана предница и задница. Даже има итурбо тухли вътре - грее перфектно и харчи малко.
_________________ The world belongs to those who dare to be first
|
Пет Яну 06, 2006 1:26 pm |
|
 |
Zaphod
Член на клуба
Регистриран на: Сря Фев 02, 2005 3:41 pm Мнения: 677 Местоположение: София 20 Връбница
|
Колеги, салона на печката трябваше да се подмени - сменям десена от "Продава" на "Смешни..."
_________________ Alles in Ordnung
|
Пет Яну 06, 2006 1:31 pm |
|
 |
johnfound
Фиат маниак
Регистриран на: Вто Сеп 06, 2005 7:42 pm Мнения: 671 Местоположение: Пловдив 04 Северен
|
Дай малко снимки. И повече подробности. Коя година е? Колко кубика са тухлите и колко е мощността? Колко клапи има за въздуха? Мислил ли си да и сложиш газова уредба?
|
Съб Яну 07, 2006 9:53 am |
|
 |
Crash73
Фиат маниак
Регистриран на: Чет Сеп 15, 2005 3:06 pm Мнения: 670 Местоположение: Добрич
|
kiro_of_the_day написа: Хайде бе колеги СПЕШНО Е!!! 
Хахаха, и все пак тази тема мина към "Смешните"... :mrgreen:
Съб Яну 07, 2006 5:20 pm |
|
 |
kiro_of_the_day
|
Колеги напоследък се замислих сериозно и РЕШИХ!!!
НЯМА ДА СИ ПРОДАВАМ ЗЛАТНАТА ПЕЧКА!!! Да не съм луд след толкова труд, ъпгрейд, тунинг, любофф,
сърце, материали, нерви и какво ли не още което съм вложил в нея!!!
Тя ми е просто незаменима и очаквам Вашите предложения за нови подобрения за нея.
п.с. Скоро ще си правя сам АЕЦ за да си я захранвам и да си се грея на воля. Очаквайте включване.
Ще съм благодарен на всякакво инфо за АЕЦ-овете.
|
Нед Яну 08, 2006 1:44 pm |
|
 |
Yavor
|
kiro_of_the_day написа: Ще съм благодарен на всякакво инфо за АЕЦ-овете.
Ами кати за начало ползват радиоактивно гориво - обаче аз ти прадлагам да си вградиш едно реакторче в печката и ще постигнеш ултра-компактно перпетуум-мобиле(не е много точно но все пак) - най малкото ще достигнеш върха на тунинговането на акумулиращи печки завинаги :mrgreen:
|
Пон Яну 09, 2006 10:50 am |
|
 |
Crusader
Кара кола
Регистриран на: Чет Ное 10, 2005 11:23 pm Мнения: 202 Местоположение: Белене
|
kiro_of_the_day написа: Колеги напоследък се замислих сериозно и РЕШИХ!!! НЯМА ДА СИ ПРОДАВАМ ЗЛАТНАТА ПЕЧКА!!! Да не съм луд след толкова труд, ъпгрейд, тунинг, любофф, сърце, материали, нерви и какво ли не още което съм вложил в нея!!! Тя ми е просто незаменима и очаквам Вашите предложения за нови подобрения за нея. п.с. Скоро ще си правя сам АЕЦ за да си я захранвам и да си се грея на воля. Очаквайте включване. Ще съм благодарен на всякакво инфо за АЕЦ-овете.
Може даже да я пригодиш да работи с използваните касети от АЕЦ Козлодуй -> така всички ще сте на далавера, хем Козлодуй че се отърве от отработеното гориво, хем на теб ще ти плащат да се грееш. Недостатъка е че може да измрат канарчетата на съседите, но пък в блока ще се отървете от плъхове и хлебарки. :twisted: Упс, тва последното не много сигурно, щото има вариант плъховете да станат като кучета едри а хлебарките, да кажем като.....а бе ти сам си измисли като какво! 
_________________ Lancia Kappa 2.4 JTD 99`
Uno 75 1.5i.e. 88`
|
Пон Яну 09, 2006 10:59 am |
|
 |
kiro_of_the_day
|
Напоследък сериозно се замислям да я ъпгрейдна и с един злобометър.
Пък няма да е лошо и да и се изобретят панели за преобразуване на злобата в енергия.
В "Мила Родино" злоба колкото щеш - така ще разполагам с най-евтиното гориво и то в изобилие.
|
Пет Мар 17, 2006 1:11 pm |
|
 |
kiro_of_the_day
|
С отрицателната енергия излята напоследък в този форум печката щи работи цяла зима.
|
Вто Сеп 26, 2006 3:00 pm |
|
|
|
Страница 1 от 1
|
[ 13 мнения ] |
|