|
|
Дата и час: Съб Юни 21, 2025 1:20 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
Съвет против кражба на касетофон
Автор |
Съобщение |
FIAT 125s
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Нед Дек 04, 2005 12:27 pm Мнения: 163 Местоположение: Стара Загора
|
Ето моя варянт:
Касетофона си е на мястото капака отгоре!
Панела е свален,капака е на неговото място.А отгоре е монтирана празна кутия от касетофон.(от тези които са направени да се вадят) и създава илюзия че е свален целия касетофон.
а ето без панел и без капак
П.С. Малко кофти снимки ама беше тъмно като в г..
|
Вто Яну 03, 2006 6:58 pm |
|
 |
GTipo
Фиат идол
Регистриран на: Вто Мар 15, 2005 10:57 pm Мнения: 1060 Местоположение: София Бели Брези
|
Хитро. Неприложимо обаче ако намаш втора дупка или възможнжст за такава.....
Аз едно време мислех да сложа капак с залепен панел от бинокъл, намерил съм панел но не съм го залепил още.
|
Сря Яну 04, 2006 7:25 pm |
|
 |
tzetzo_slavista
Кара кола
Регистриран на: Пет Авг 19, 2005 5:56 pm Мнения: 287 Местоположение: Бъкстон
|
За касетофона според мен си е до късмет на доколко загорял наркоман ще се случи да мине до колата!Панела си го свалям,но тялото оставям,но имам приятели кадето си махат всичко!А за да предпазя колоните отзад на кората сам си сложил щора,те самите не са нищо особено но някой не го знаят :roll:
|
Сря Яну 04, 2006 11:10 pm |
|
 |
Fiat 127
|
 Re: застраховка
irena написа: Petrov, на мойта темпра и направих пълно каско което покрива 3200лв, за толкова я взех. (темпра 1.6, седан, 1991г.)
а новия CD player утре сутрин отивам да го застраховам самостоятелно. Нося фактурата, плащтам 10% от стойността по фактура, снимат го в колата и панелчето и ако стане нещо възстановяват 100%, отделно каското на колата покрива другите щети.
За съжаление никого не мога да спра да ми разбие джам-а и неприятностите са неизбежни, поне да не плащам излишно за глупостите на някой малоумник.
Аз мойта Темпра я застраховах за 3500 1994 година 1,6 седан. Кви са тия застрахователи дето дават 1500 нещо не са читави май? И касетофона си застраховах ама не съм плащал отделно щото всичко то правих накуп
|
Съб Яну 07, 2006 10:06 pm |
|
 |
irena
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Вто Дек 13, 2005 4:36 pm Мнения: 68 Местоположение: Варна 05 Аспарухово
|
 застраховка
"Кви са тия застрахователи дето дават 1500 нещо не са читави май? "
Не разбрах от къде дойдоха тези 1500?
С каското могат да бадат застраховани и "допалнително оборудване и принадлежности, трайно монтирани към МПС ако са изрично и точно описани...."
та... просто добавихме анекс към договора., защото с player-a се здобих след като направихме каското.
Ако нещо стане напълно ми възстановяват щетите. Ако са коректни разбира се... дано не ми се налага да разбирам.
А някой по-горе се обади, че колкото по-трудно се сваля - толкова повече щети нанасят. Мисля, че е прав и най-доброто решение е маскировката  останалото е мъничко предпазливост къде се оставя колата и късмет.
|
Нед Яну 08, 2006 12:14 am |
|
 |
Fiat 127
|
Petrov написа: Така и като отидеш с фактура за 250лв. в "ДЗИ" и им представиш полицата за каското на колата и викат тя е застрахована за 1500 лв. щото е на 15 години, а всяка една екстра е максимум 5% от застрахователната стойност на колата.... какво правим ? И ми е много интересно къде ше купят Темпра 1.9 Т.дс (гледана като част от сем.) за 1500 лв? (но тва е др. въпрос)
Ето колегата не зман дали я е застраховал ама казва, че са му я оценили на 1500лв. Или пък аз нещо не съм доразбрал. Както и да е. Важното да е застрахована в някоя добра компания.
|
Нед Яну 08, 2006 9:32 pm |
|
 |
2fast
Кара кола
Регистриран на: Вто Ное 01, 2005 12:10 pm Мнения: 200 Местоположение: София 01 Средец
|
Едно приятелче след като си свали панела на плеъра си слага някакъв панел от който стърчат всевъзможни кабели и изглежда все едно истинския касетофон е бил току що изтръгнат насилствено - мисля, че идеята не е лоша защото наркомана решава, че някой друг го е изпреварил за малко :mrgreen:
_________________ The world belongs to those who dare to be first
|
Чет Яну 12, 2006 12:26 pm |
|
 |
kiro_of_the_day
|
2fast написа: Едно приятелче след като си свали панела на плеъра си слага някакъв панел от който стърчат всевъзможни кабели и изглежда все едно истинския касетофон е бил току що изтръгнат насилствено - мисля, че идеята не е лоша защото наркомана решава, че някой друг го е изпреварил за малко :mrgreen:
Ей, голям хитрец.... 
|
Чет Яну 12, 2006 12:50 pm |
|
 |
pakumba
Фиат идол
Регистриран на: Пет Юни 03, 2005 3:33 pm Мнения: 1330 Местоположение: София/Добрич
|
аз преди имах касетофон някакъв филипс. една вечер много го бяха харесали, а аз го купих за 20 кинта и то преди цифра време, отворили колата ама се разпищяла алармата и те си били камшика. на другия ден му свалих пластмасата отпред и си карах така, не привлича никакво внимание, прилича на потрошен, а пък си бачка нормално. сега съм с мп3 с падащ панел естествено, но вечер задължително я свалям цялата, на нещо като шейна е. иначе през деня само панела. мисля, че не е кой знае какво усилие да се махне целия преър вечер и сутрин да се сложи, за сметка на това съм сигурен, че няма да ми счупят прозореца
|
Нед Яну 29, 2006 3:31 am |
|
 |
Blade SG
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Сря Окт 26, 2005 8:00 pm Мнения: 69 Местоположение: Пловдив
|
Аз имам една друга идея, ама все не ми остава време да я реализирам. Смятам върху cd-то(на свален панел естествено) да сложа един капак от пепелник. С малко старание ще пасне перфектно. Едва ли някой наркоман ще знае къде по принцип се намира пепелника на темпра :roll:
|
Пон Яну 30, 2006 10:59 am |
|
 |
perlsite
Фиат маниак
Регистриран на: Пет Авг 19, 2005 5:19 am Мнения: 712 Местоположение: София
|
Бях споменал нещо за моята идея... в крайна сметка се получи нещо дори по-добро от това да си го правя сам
Прилагам снимки :twisted:
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
_________________ FIAT Marea
|
Пон Яну 30, 2006 8:11 pm |
|
 |
Mazgarev
Фиат идол
Регистриран на: Вто Сеп 13, 2005 11:25 pm Мнения: 1315 Местоположение: София 04 Оборище
|
perlsite написа: Бях споменал нещо за моята идея... в крайна сметка се получи нещо дори по-добро от това да си го правя сам Прилагам снимки :twisted:
много хитро!
ПОЗДРАВЛЕНИЯ!!!
_________________ FIAT Brava 1.4 SX CLIMA [09/1998]
|
Пон Яну 30, 2006 8:21 pm |
|
|