|
 |
 |
|
Дата и час: Нед Юни 22, 2025 7:24 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
Страница 1 от 1
|
[ 7 мнения ] |
|
Проблем с ел. фаровете на Купе!
Автор |
Съобщение |
val_mcrae
Фиат маниак
Регистриран на: Пон Ное 21, 2005 11:04 am Мнения: 567 Местоположение: Карлово
|
 Проблем с ел. фаровете на Купе!
Когато купих Купето, на левия фар не работеше машинката а от няколко дни ми отказа и десния каде могат да ми ги отремонтират или от каде мога да си закупя нови?
А ако някои знае как мога да си разреша проблема моля да ми помогне.
Пак сте черпя :mrgreen:
P.S. Между другото едно приятелче ел. техниче (или само за такав се пише) ми каза, че ми била изгоряла платката на ляв фар.

|
Вто Ное 22, 2005 11:01 pm |
|
 |
val_mcrae
Фиат маниак
|
 Re: Проблем с ел. фаровете на Купе!
val_mcrae написа: Когато купих Купето, на левия фар не работеше машинката а от няколко дни ми отказа и десния каде могат да ми ги отремонтират или от каде мога да си закупя нови? А ако някои знае как мога да си разреша проблема моля да ми помогне. Пак сте черпя :mrgreen: P.S. Между другото едно приятелче ел. техниче (или само за такав се пише) ми каза, че ми била изгоряла платката на ляв фар. 
А дали ще станат от Брава?Еднакви ли са?
|
Сря Ное 23, 2005 12:54 pm |
|
 |
val_mcrae
Фиат маниак
|
Колеги моля помогнете! Никаде, в нито едим магазин за авточасти не откривам тези моторчета за ел. фаровете, а някои се опитаха да поръчат но от всякъде отговора е, че нямат такива! :? Дали мога да приспособя от друга кола?
|
Пон Дек 12, 2005 11:20 pm |
|
 |
zgabrovski
|
А дали наистина е точно двигателчето? Струва ми се супер нелогично толкова бързо да ти изгори едното и после другото? Защо не провериш с някое мултицетче и после ако наистина е заминало моторчето те съветвам да го свалиш и давидиш например дали от Пунто няма да стане, при Италианеца съм виждал камари от фарове за Пунто.
|
Пон Дек 12, 2005 11:54 pm |
|
 |
ivo
Фиат фанатик
Регистриран на: Чет Ное 18, 2004 7:09 pm Мнения: 961 Местоположение: Русе
|
zgabrovski написа: А дали наистина е точно двигателчето? Струва ми се супер нелогично толкова бързо да ти изгори едното и после другото? Защо не провериш с някое мултицетче и после ако наистина е заминало моторчето те съветвам да го свалиш и давидиш например дали от Пунто няма да стане, при Италианеца съм виждал камари от фарове за Пунто.
Да ... или моторчето или някъде по системата за управлението му ..... но наистина започни с проверка на самите моторчета .... и така последователно .... дали се подава напрежение към тях ...
_________________ Tempra 1.6 i.e. Lybra 1.8 vvt Lybra 1.8 vvt Delta III 1.9 mjett 088 9 242 369
|
Вто Дек 13, 2005 9:06 am |
|
 |
stef
Фиат идол
Регистриран на: Пон Май 23, 2005 4:18 pm Мнения: 1403 Местоположение: пловдив
|
според мен да е изгоряло моторчето е почти невъзможно по вероятно ел захранването към него да прави проблеми
_________________ TEMPRA 1.8 SW.SLX
UNO 1.0 FIRE
|
Вто Дек 13, 2005 11:25 pm |
|
 |
me_to_u
|
Оправи ли си проблема с фаровете? Чак сега я видях тази тема :? Имаш един контролен потенциометър, свързан с моторчетата на двата фара. Провери потенциометъра и връзките до фаровете. Моторчетата си ги намерил къде са предполагам... Ако се окаже от тях, свали ги и с тях по моргите да ги сравниш с такива от други модели.
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
|
Съб Яну 07, 2006 8:16 pm |
|
|
|
Страница 1 от 1
|
[ 7 мнения ] |
|