Автор |
Съобщение |
Iv4o_M
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Пет Дек 30, 2005 1:04 am Мнения: 131 Местоположение: Видин
|
chukanqka написа: Iv4o_M написа: chukanqka написа: ми отгоре на вратите :!: или са прибрани от вътре  разбира се че са прибрани отван като гледаш никога няма да кажеш на каде се отварят вратите без разбирасе да знаеш още какво ти остава да направиш по фиата че искам да го вида в завършен вид че така нещо неможем да се разберем а и от тези снимки нищо не виждам :roll:
има още бая работа така че немога да ти кажа точно а и има някой малки спънки и затова се бавим толкова ама живот и здраве пък ще го видиш 
_________________ ®Iv4o_M® Fiat Uno Turbo I.E.
|
Съб Дек 31, 2005 6:19 pm |
|
 |
blue_g
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Съб Ное 12, 2005 12:41 pm Мнения: 151 Местоположение: София 13 Надежда
|
колега, а рамката на вратата, където е стъклото, подсилил ли си я.....от отваряне и затваряне да не се усуче след време :? ..... има ли такава вероятност :?:
_________________ Punto 1.2, ELX MPI
|
Съб Дек 31, 2005 7:46 pm |
|
 |
bobi_m
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Пет Юли 08, 2005 10:35 pm Мнения: 120 Местоположение: София 19 Люлин
|
Мен ми е интересно дали бравата е останала или си я сменил с друга :roll:
_________________ DELTA 1 2.0,FOCUS,АUDI 100 2.8 , TOYOTA COROLLA 1.4 D4D , НONDA VTR 1000 и др
|
Нед Яну 01, 2006 1:20 pm |
|
 |
ici
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Пет Авг 19, 2005 11:19 pm Мнения: 97 Местоположение: Русе
|
Ще стане хубаво Уното! На моето Типо съм му взел фарове от Пунто модел 2000 година , само че се получава коренна промяна на предницата.
_________________ Моето Типо 2.0 16v 160А8.046 с малко тунинг
|
Нед Яну 01, 2006 4:48 pm |
|
 |
Iv4o_M
Кара Фиатче 126
|
за сега не е подсилена гредичката защото издаржа тежината и така са сложени пантите че да симетрично с бравичката да делят вратата както е горе долу фабрично а иначе е сащата брава само че е малко завартяна и пилнат 1 ръб  ))))
|
Нед Яну 01, 2006 5:42 pm |
|
 |
icecool
Кара кола
Регистриран на: Пет Сеп 30, 2005 11:06 pm Мнения: 210 Местоположение: Варна 04 Варненчик
|
Жалко че неси от Варна инак можеше да си поиграем с двигателя :"))
За фаровете пробваи как ще стоят фарове от Fiat Ritmo самоче тези които са 4 а не само 2 :")) и да сложиш там ангелски очи в тях ;"))
и сложи малко по добри снимки за вратите кое каде си хванал
успех
|
Вто Яну 03, 2006 11:13 pm |
|
 |
icecool
Кара кола
Регистриран на: Пет Сеп 30, 2005 11:06 pm Мнения: 210 Местоположение: Варна 04 Варненчик
|
bademino защо не си го направиш не е кой знае колко сложен
|
Вто Яну 03, 2006 11:20 pm |
|
 |
hit-ko
Член на клуба
Регистриран на: Нед Мар 06, 2005 3:12 pm Мнения: 2046 Местоположение: Ямбол
|
 Re: Тунинг на Фиат Уно
Iv4o_M написа: Здравейте, това е снимка на моето уно което от няколко седмици се занимавам по него да го тунинговам и сам започнал от вратите това е готова лява врата която е пасната точно и се затваря.Замислил сам да го радувам настрани по каниците и праговете както и сам сложил по широкия заден капак от по нивия модел с малкия прозорец ще кача още снимки с напредването ми ако имате някакви идеи можете да ги кажете особено за мотора защото там сам малко салб ученик:))))))))))
Колега, поздравявам те за смелата инициатива, голямо бачкане ще падне, но смятам, че си струва! Бих те посьветвал само да си водиш точна хронология и да филмираш всички етапи, ще бьде интересно за форума!
Успех!!!
_________________ FIAT-SPORT
|
Сря Яну 04, 2006 12:15 am |
|
 |
Iv4o_M
Кара Фиатче 126
|
icecool значи 1 приятел слага такива фарове от ритмо с 4-те фара и не ми хареса как стоят отпред и аз затова се спрях на тези от голф 3 ама да стигна до там че както каза hit-ko бая работа има и за сега мисля само как да се затвори купето и да започна ватрешния дизаи а колкото до двигателя аз така и така ще правя основен ремонт може да го направиме и във Варна не е проблем да дойда  .....
|
Сря Яну 04, 2006 12:28 am |
|
 |
Abarth.
|
Iv4o_M написа: icecool значи 1 приятел слага такива фарове от ритмо с 4-те фара и не ми хареса как стоят отпред и аз затова се спрях на тези от голф 3 ама да стигна до там че както каза hit-ko бая работа има и за сега мисля само как да се затвори купето и да започна ватрешния дизаи а колкото до двигателя аз така и така ще правя основен ремонт може да го направиме и във Варна не е проблем да дойда  .....
Евала за ентусиазма  Лятото го гледах това твоето уно,близо до костинброд беше,моторетката незнам как беше,но външно беше много изгнило,ама страшно :? Изкърпи ли го?Мотора как е?
|
Сря Яну 04, 2006 2:59 am |
|
 |
Iv4o_M
Кара Фиатче 126
|
ами аз сам го разглобил на части и сам почнал както се казва от нулата и сеа се вижда докаде сам стигнал вече и задните раздувки на калниците са почти готови и 2-те и става супер сега мисля да слагам 16`` джанти сам си намерил да видя как ще стане номера но мисля че ще стане:))) иначе двигателя не е лош ама аз така и така сам почнал и карам наред::))))))
|
Сря Яну 04, 2006 6:24 pm |
|
 |
chukanqka
Кара ролкови кънки
Регистриран на: Вто Дек 13, 2005 12:27 am Мнения: 36 Местоположение: София 04 Оборище
|
Iv4o_M написа: ами аз сам го разглобил на части и сам почнал както се казва от нулата и сеа се вижда докаде сам стигнал вече и задните раздувки на калниците са почти готови и 2-те и става супер сега мисля да слагам 16`` джанти сам си намерил да видя как ще стане номера но мисля че ще стане:))) иначе двигателя не е лош ама аз така и така сам почнал и карам наред::))))))
пак съм аз и пак имам въпроси :?:
от къде си намери раздувки :mrgreen:
|
Сря Яну 04, 2006 7:23 pm |
|
 |
Iv4o_M
Кара Фиатче 126
|
да го кажем така не сам си ги намерил а си ги направих както аз исках  ))))) изхфарлих прага навън и раздъвкатата на веждата сащо с около 6-10 см немога да ти кажа точно но става готино 
|
Сря Яну 04, 2006 7:47 pm |
|
 |
ThE_PuNiSHeR
|
снимкии искаме 
|
Сря Яну 04, 2006 8:10 pm |
|
 |
Iv4o_M
Кара Фиатче 126
|
ще има стига да направа цялата раздувка и да я китосам че да има вид да я снимам нали така  ))))) че още не сам сложил уребрението или мрежата ще видя:) а дайте някои и др савет за оптичен тунинг никои нищо не казва мен ме мъчи вапроса за музиката отзад кажете ми размерите на багажника че нямам нищо сложено за да си правя сметката:)
|
Сря Яну 04, 2006 9:42 pm |
|
|