Дата и час: Нед Юли 13, 2025 6:50 pm

Собствено Търсене

Реклама

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 28 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2
Fiat Punto GT 
Автор Съобщение
Кара Фиатче 126
Кара Фиатче 126

UNREAD_POST 
Сетих се .То и аз го имам тоя сайт ама защо не погледнах там първо ........Мерси все пак :)

Пет Дек 09, 2005 1:48 pm
Профил ICQ
Кара ролкови кънки
Кара ролкови кънки
Аватар

UNREAD_POST 
Тоя сайт е малко лъжлив ама... Този път това е вярно горе-долу... :P

Нед Дек 18, 2005 12:12 pm
Профил
Напреднал шофьор на Фиатка
Напреднал шофьор на Фиатка

UNREAD_POST 
значи колеги, м/у браво хгт и пунто гт има малка разлика в ускорението и голяма разлика в усещането вътре... все пак едното е 1000кг. турбо кола, другото 1300кг. тромав петак :D и аз като купувах кола се оглеждах главно за такова пунто, но седнах в бравото и... любов от пръв поглед!

Нед Дек 18, 2005 1:06 pm
Профил
Кара Фиатче 126
Кара Фиатче 126

UNREAD_POST 
Не мисля че има малка разлика в ускорението въпреки че не съм се возил в Bravo HGT според мен има огромна разлика преди да си купя Пунтото и аз поразглеждах такива Bravo но много приятели ме посъветваха да не се лъжа защото били доста тромави незнам аз не съм се возил просто така ми казаха знам че го има и момента "абе мани го тва е Фиат " което мен лично меко казано ме вбесява но...... . Идеята ми е да ми кажеш вървят ли тия Фиатки или не защото явно ти караш такова а аз просто съм чувал за него .

Нед Дек 18, 2005 7:03 pm
Профил ICQ
Кара Фиатче 126
Кара Фиатче 126

UNREAD_POST 
ааа и още нещо .Преди няколко дена го поразгледах отдолу и много ме притесни факта че двете неща които са най-уязвими отдолу са картера и резервоара много ще се радвам ако знаете някакъв начин да се постави някаква кора отдолу която поне малко да ги пази защото колата е доста ниска а резервоара си личи че вече е бил задиран доста агресивно.

Нед Дек 18, 2005 7:08 pm
Профил ICQ
Кара кола
Кара кола
Аватар

UNREAD_POST 
BOIT написа:
Не мисля че има малка разлика в ускорението въпреки че не съм се возил в Bravo HGT според мен има огромна разлика преди да си купя Пунтото и аз поразглеждах такива Bravo но много приятели ме посъветваха да не се лъжа защото били доста тромави незнам аз не съм се возил просто така ми казаха знам че го има и момента "абе мани го тва е Фиат " което мен лично меко казано ме вбесява но...... . Идеята ми е да ми кажеш вървят ли тия Фиатки или не защото явно ти караш такова а аз просто съм чувал за него .

май около 0,5 сек Пунтото е по-бързо и до 100 и на 400 м :roll:
Едно време съм се пускал с Браво ХГТ, а аз със заводско ГТ - на старта 1-2 коле му правя и нагоре се така си стоиме 8)

Нед Дек 18, 2005 9:29 pm
Профил ICQ
Кара Фиатче 126
Кара Фиатче 126

UNREAD_POST 
Преди малко бях в Дунев защото нещо ми тропаше отпред отдясно и се оказа че предна дясна пружина ми е излезла от леглото те много свободно си се лашкат тия пружини и на мен не ми хареса много и сега незнам дали да търсия да сложа някакви по високи най-малко за през зимата щото съм като снегорин .Казаха ми 65 лв едната та незнам сега посъветваите ме кво да правия дали да карам с тия много леко и внимателно или да си намеря от някъде некви нормални да сложа щото вече счупих единия праг в некав лед ли буца или нещо такова и аз незнам.Той е само спукан и сега трябва да видя къде лепят брони да ми го оправят .Другото за което вече писах е в Дуневи има една мацка кара същото Пунто и тия има отдолу една метална като престилка под картера и въобще много готино пази всичко отпред отдолу и идеята ми е знаете ли къде мога да си сложа такава престилка и продават ли се правят ли ти я как става.

Пон Дек 19, 2005 3:53 pm
Профил ICQ
Фиат идол
Фиат идол
Аватар

UNREAD_POST Re: Fiat Punto GT
Ами то ако имаш възможност и условия нея караи при маистори които незнаят от каде се отваря капака на колата а просто сия прави сам . В интернет има всичко дори и книгата за ПУНТО макар и да нее на български. ако ти дрябва нешо обадисе /kluchar@abv.bg/ или 0888/642747
АЗ също карам ПУНТО и доста зор съм видял Щото няма маистори дори и в големи сервизи.Говоря за такива кадето взимат помалко.

Пон Дек 19, 2005 11:14 pm
Профил WWW
Фиат идол
Фиат идол
Аватар

UNREAD_POST 
Обади се на някой познат от Италия да ти прати едно пунто .Аз моето така си го взех / С уговорката За състоянието според парите/Тука всичките са нащо правени.Иначе няма да е продават в италия ако всичко и е в ред.Коста./kluchar@abv.bg///kluchar.ad-bg.net/

Пон Дек 19, 2005 11:20 pm
Профил WWW
Кара Фиатче 126
Кара Фиатче 126
Аватар

UNREAD_POST 
Здрасти Boit сега видях темата и ми е интерестна защото и аз карам същото пунто :mrgreen: направи ли такава ламарина за която си писал по-отгоре :?:

Чет Май 18, 2006 8:50 pm
Профил WWW
Кара кола
Кара кола
Аватар

UNREAD_POST 
братле не може да влиза боит във форума по последни данни от тях и затова и го няма го питам ако се засечем на божурище то и за моито ще е добре да видя че и аз съм със спортно окачване :wink:

Чет Май 18, 2006 10:14 pm
Профил ICQ
Фиат маниак
Фиат маниак
Аватар

UNREAD_POST 
Аз за това преди да си свала окачването,си смених картера със по нисък и качих цялата ауспохова с-ма по нагоре,включително и спортното ми гърне(сега се показва от бронята,а не виси от долу),но въпреки това от време на времена някой легнали полицай ако съм с повече от 2-ма човека самото купе закача :shock: зимата не знам какво ще права :?

Пет Май 19, 2006 12:02 am
Профил ICQ WWW
Кара Фиатче 126
Кара Фиатче 126
Аватар

UNREAD_POST 
И мойта е доста нисичка хем съм с 16-ки а и гърнето ми е ниско :?

Пет Май 19, 2006 5:02 am
Профил WWW
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 28 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2