|
|
Дата и час: Пет Юли 11, 2025 2:21 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
Проблеми с грешки в компютъра
Автор |
Съобщение |
viperecords
|
 Проблеми с грешки в компютъра
Моля колегите да споделят какви са последствията след натрупване на грешки в компютъра
Карам Fiat Bravo 1.6 16V
|
Нед Дек 11, 2005 12:06 am |
|
 |
Ferrari
|
 Re: Проблеми с грешки в компютъра
viperecords написа: Моля колегите да споделят какви са последствията след натрупване на грешки в компютъра
Карам Fiat Bravo 1.6 16V
Последствия няма освен тези че компютъра работи в сервизен режим (не изчислява оптималната горивна смес, а я взима от програмирана в завода табица). В този режим мощността е намалена, а може да се повиши и разхода на гориво.
|
Нед Дек 11, 2005 4:04 am |
|
 |
viperecords
|
 .
На мен определено мощнстта ми е намалена
А може ли да не и стига и достатъчно гориво да речем
и да прекасва ор време на време при определени обороти
|
Нед Дек 11, 2005 10:22 am |
|
 |
Ferrari
|
 Re: .
viperecords написа: На мен определено мощнстта ми е намалена А може ли да не и стига и достатъчно гориво да речем и да прекасва ор време на време при определени обороти
Ако не и достига гориво ще го усещаш главно във високите обороти, а и колата няма да може да достига висока скорост.
|
Нед Дек 11, 2005 12:48 pm |
|
 |
viperecords
|
 .
По принцип във високите обороти нямам ядове
забива ми на 2500 оборота но и наистина динамиката и е променена
не варви като преди
|
Нед Дек 11, 2005 2:29 pm |
|
 |
D_boy
Кара кола
Регистриран на: Чет Юни 23, 2005 8:32 am Мнения: 211 Местоположение: София 05 Сердика
|
Ами пробвай с диагностиката във Ванто,да погледнат ЕКУ-то доколкото знам разбира ли от тези неща и май 20 кинта беше.Но е възможно ако има натрупване на грешки да не работи както трябва.
_________________ FIAT COUPE 1.8 16V
|
Нед Дек 11, 2005 6:55 pm |
|
 |
viperecords
|
 .
Човече аз до Ванто не мога да опра щото съм от Ямбол
ама съм решил да я закачам утре на комп и ще ти кажа какво е станало
|
Нед Дек 11, 2005 7:34 pm |
|
 |
vesko.t
Член на клуба
Регистриран на: Сря Ное 03, 2004 1:23 pm Мнения: 1120 Местоположение: Бургас
|
viperecords написа: Човече аз до Ванто не мога да опра щото съм от Ямбол ама съм решил да я закачам утре на комп и ще ти кажа какво е станало
Върви при hit-ko-сервизен център ФИАТ-Ямбол !
Успех ! 
Нед Дек 11, 2005 9:27 pm |
|
 |
viperecords
|
 .
Абе човече нищо не разбират тея тука
ще ходя в Сливен при Магърдич да я види оня е господ
|
Чет Дек 15, 2005 12:59 am |
|
 |
Petrov
|
viperecords написа: Абе човече нищо не разбират тея тука ще ходя в Сливен при Магърдич да я види оня е господ
Де е тва в Сливен ?
|
Чет Дек 15, 2005 3:40 am |
|
 |
viperecords
|
 .
До Ямбол
|
Съб Дек 17, 2005 7:50 pm |
|
 |
GTipo
Фиат идол
Регистриран на: Вто Мар 15, 2005 10:57 pm Мнения: 1060 Местоположение: София Бели Брези
|
Mitko написа: viperecords написа: На мен определено мощнстта ми е намалена А може ли да не и стига и достатъчно гориво да речем и да прекасва ор време на време при определени обороти Ако не и достига гориво ще го усещаш главно във високите обороти, а и колата няма да може да достига висока скорост.
Митко имаш ли идея за моята кола как се ресетва компа на моята фиатка? Типо-то.
|
Вто Фев 21, 2006 4:09 pm |
|
 |
BlueStorm
Напреднал шофьор на Фиатка
Регистриран на: Пет Апр 01, 2005 11:54 am Мнения: 390 Местоположение: Пловдив 04 Северен
|
Откачаш минуса на акумулатора за 10-15мин ( предостатъчно ) и си готов. След това като го връщаш да си си взел ключовете от колата в теб, да не ги забравиш в колата и да затвориш вратата 
_________________ <<149C2.046>><<MOMO Pack>>
|
Вто Фев 21, 2006 5:08 pm |
|
 |
tonov
|
Допълвам - преди това упражнение колата трябва да ти е загряла до нормална работна температура. После палиш без да подаваш газ и да я форсираш, остави я да поработи на място 10-ина минути.
|
Вто Фев 21, 2006 5:27 pm |
|
 |
GTipo
Фиат идол
Регистриран на: Вто Мар 15, 2005 10:57 pm Мнения: 1060 Местоположение: София Бели Брези
|
Сигурно ли е че така се ресетва? Щото ако така става, значи проблема е от другаде.
|
Вто Фев 21, 2006 9:14 pm |
|
|