|
|
Дата и час: Съб Юли 05, 2025 10:55 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
Автор |
Съобщение |
Skip
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Съб Ное 05, 2005 4:39 pm Мнения: 88 Местоположение: Радомир
|
А нещо такова харесва ли ти :?:
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
|
Вто Дек 13, 2005 2:40 pm |
|
 |
me_to_u
|
Ако въпроса е към мен, да ти кажа...въпрос на вкус в крайна сметка. На мен не ми харесва. Има в мобиле.бг се продава такова сребристо с 20в двигател на прилична цена. Ама лични виждания. Просто харесвам изчистени форми, които да се преливат като част от колата. Сега работя по външния вид на моята, като я направя ще ти покажа какво имам в предвид. 
|
Вто Дек 13, 2005 3:58 pm |
|
 |
Skip
Кара Фиатче 126
|
Браво! Надявам се да споделиш после натрупания опит, щото ако не, знам пред коя дискотека във Варна спираш (да не се налага да те шпионирам  ) Пък и да видя какви точно подобриния ще минат през критичната те оценка.( да знам после каква да направя моита да не земат да се повтарят, че трябва да чупиме фарове после да ги различаваме )  Иначе онова обявеното в мобилето сиво стои вече около 4 месеца и сам го гледал не си заслужава според мен.
|
Вто Дек 13, 2005 4:51 pm |
|
 |
me_to_u
|
Skip написа: Браво! Надявам се да споделиш после натрупания опит, щото ако не, знам пред коя дискотека във Варна спираш (да не се налага да те шпионирам  ) Пък и да видя какви точно подобриния ще минат през критичната те оценка.( да знам после каква да направя моита да не земат да се повтарят, че трябва да чупиме фарове после да ги различаваме )  Иначе онова обявеното в мобилето сиво стои вече около 4 месеца и сам го гледал не си заслужава според мен.
:mrgreen: Е, чак пък критична! Просто имам афинитет към по-чистите линии. А като завърша проекта(който изобщо не включва кой знае какво де) ще постна снимки!
П.С. Нали си от Радомир, как така знаеш пред коя дискотека спирам?
|
Вто Дек 13, 2005 7:26 pm |
|
 |
Skip
Кара Фиатче 126
|
Знам щтото за мене работят ЦРУ, КГБ, Мосад и още едни други.......
Сериозно видях ти колата във Варна като ходих при една позната дето учи във Варненския и я познах по снимката дето ти беше показал. А и мисля, че и номера беше същия (все пак не караш голф та да не се забелязва)
А, аз съм от Радомир родом, иначе съм жевял във Търново и Плевен. Като капак на всичко сега точно се местя във Ямбол за неопределено време. Абе като цяло Великото преселение на народите, ама кво да се прави.... Това последното ми отложи за месец, два и КУПЕТО ама не сам ядосан, 
|
Вто Дек 13, 2005 8:16 pm |
|
 |
Skip
Кара Фиатче 126
|
Eто най-сетне и снимка на моята 
|
Съб Мар 11, 2006 9:47 pm |
|
 |
Skip
Кара Фиатче 126
|
.....
|
Съб Мар 11, 2006 9:48 pm |
|
 |
Sven
|
Skip
Кара балканче :mrgreen:
Луда е!Да ти имам балканчето. И моита е PK 
|
Съб Мар 11, 2006 11:51 pm |
|