Автор |
Съобщение |
val_mcrae
Фиат маниак
Регистриран на: Пон Ное 21, 2005 11:04 am Мнения: 567 Местоположение: Карлово
|
 Тунинг сервиз Пловдив
Пловдив знаете ли къде в пловдив има тунинг сервиз? Говоря за професилнално поставяне на външен тунинг (оптичен), а може и чип тунинг?
Благодяря! 
|
Съб Дек 03, 2005 12:43 am |
|
 |
Ferrari
|
 Re: Тунинг сервиз Пловдив
val_mcrae написа: Пловдив знаете ли къде в пловдив има тунинг сервиз? Говоря за професилнално поставяне на външен тунинг (оптичен), а може и чип тунинг? Благодяря! 
Личен съвет! Фиат Купе и оптичен тунинг е като красива жена със силиконови цици. Моля те не разваляй купето с оптичен тунинг.
|
Съб Дек 03, 2005 1:57 am |
|
 |
divaka
Фиат маниак
Регистриран на: Вто Мар 29, 2005 1:52 am Мнения: 561 Местоположение: София 02 Красно Село
|
Mitko написа: val_mcrae написа: Пловдив знаете ли къде в пловдив има тунинг сервиз? Говоря за професилнално поставяне на външен тунинг (оптичен), а може и чип тунинг? Благодяря!  Личен съвет! Фиат Купе и оптичен тунинг е като красива жена със силиконови цици. Моля те не разваляй купето с оптичен тунинг.
Е що бе? Едно дискретно спойлерче отзад може да му сложи.. 
_________________ FIAT BRAVO 1.6 16V
|
Съб Дек 03, 2005 7:14 am |
|
 |
johnfound
Фиат маниак
Регистриран на: Вто Сеп 06, 2005 7:42 pm Мнения: 671 Местоположение: Пловдив 04 Северен
|
Mitko написа: Личен съвет! Фиат Купе и оптичен тунинг е като красива жена със силиконови цици. Моля те не разваляй купето с оптичен тунинг.
Е, малко грим и бижута подбрани с вкус не са навредили на никоя красавица.
По темата: Нямам много точни сведения, но имаше някаква фирма на Герджика - но само за брони и спойлери. Също ми се въртив главата и някъде около "Ален Мак" - в ляво под моста. А също и някое от селата около Пловдив - мисля в Крумово, но може и да бъркам.
|
Съб Дек 03, 2005 10:23 am |
|
 |
jarulmo
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Сря Окт 05, 2005 12:04 pm Мнения: 86 Местоположение: Стара Загора
|
зашто не пробваш в тунинг центара но незнам каде точно се намира в пловдив
|
Съб Дек 03, 2005 11:18 am |
|
 |
stef
Фиат идол
Регистриран на: Пон Май 23, 2005 4:18 pm Мнения: 1403 Местоположение: пловдив
|
val_mcrae написа: Пловдив знаете ли къде в пловдив има тунинг сервиз? Говоря за професилнално поставяне на външен тунинг (оптичен), а може и чип тунинг? Благодяря! 
VALSPORT ул Д Стамболов 1А намира се до гара филипово под карловския надлез 0899928181 не го знам точно къде е това преписах го от една визитка която имам
_________________ TEMPRA 1.8 SW.SLX
UNO 1.0 FIRE
|
Съб Дек 03, 2005 1:12 pm |
|
 |
Abarth.
|
Mitko написа: val_mcrae написа: Пловдив знаете ли къде в пловдив има тунинг сервиз? Говоря за професилнално поставяне на външен тунинг (оптичен), а може и чип тунинг? Благодяря!  Личен съвет! Фиат Купе и оптичен тунинг е като красива жена със силиконови цици. Моля те не разваляй купето с оптичен тунинг.
|
Съб Дек 03, 2005 4:59 pm |
|
 |
val_mcrae
Фиат маниак
|
Благодаря за инфото ще проверя каде ше е наи изгодно защото все пак и цените ще са им интересни!  Не искам да правя чак такъв тунинг , които да ми стои пред дома поради простата причина че е ниска и не може да се кара по нашите пътища , а искам нещо малко брони спойлерчета фарчета и др. такива глезотиики  :mrgreen:
|
Съб Дек 03, 2005 8:18 pm |
|
 |
Kai_Ren
Кара ролкови кънки
Регистриран на: Нед Окт 09, 2005 1:06 pm Мнения: 39 Местоположение: Пловдив
|
Тунинг центъра е на "Цариградско Шосе" към изхода от града като тръгнеш точно след Шел .
_________________ The sands of time for me are running low....
Skype Nick: SwordLord
|
Съб Дек 03, 2005 9:37 pm |
|
 |
val_mcrae
Фиат маниак
|
Kai_Ren написа: Тунинг центъра е на "Цариградско Шосе" към изхода от града като тръгнеш точно след Шел .
Много ти благодаря за точното указване на местоположението, защото аз все пак съм от карлово  А знаеш ли дали в неделя работят?
Някой знае ли какви парички ва=ървят тези спойлерчета? 
|
Съб Дек 03, 2005 9:46 pm |
|
 |
Forsaken
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Сря Май 04, 2005 5:07 pm Мнения: 135 Местоположение: Пловдив 01 Централен
|
За Фиат Купе едва ли ще имат нещо - повечето тунунговащи фирми предлагат за Фоксваген, Опел и Форд - разбираемо е с оглед на грозните коли!  ))))))
При теб всичко ще трябва да е по поръчка - например на мен за готов заден спойлер на капака на типото под моста на Герджика ми искат 105 лева без 3-ти стоп и 115 лева с него. И това е цената без боядисването! Мерси!
_________________ Fiat Tipo 1,6 SX; '93; engine 159А3048; clima.
|
Пон Дек 05, 2005 11:41 am |
|
 |
icko PB7932XB
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Чет Ное 25, 2004 11:00 am Мнения: 82 Местоположение: Пловдив
|
Аз започнах по моя проект в Тунинг центъра на Цариградско. Всичко се пригажд и става супер. А и аз реших да не си продавам фиата - щe си го тунинговам лека полека. Ще го видите по срещите.
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
_________________ Почиствам пътни знаци.
|
Вто Дек 06, 2005 2:32 pm |
|
 |
Kai_Ren
Кара ролкови кънки
Регистриран на: Нед Окт 09, 2005 1:06 pm Мнения: 39 Местоположение: Пловдив
|
Извинявам се за забавянето нямах възможност да влизам в нета без комп  .. Иначе Туно9инг центъра не работи в неделя със сигурност за събота не съм много сигурен . Не съм много сигурен за какво бяха спойлерите които бяха изложени но бяха на цени около 250-400 поне тези които мернах. Съжалявам за неточната информация но просто си щадях нервите и не се загледах в цените по-обстойно 
_________________ The sands of time for me are running low....
Skype Nick: SwordLord
|
Пет Дек 09, 2005 1:29 pm |
|
 |
icko PB7932XB
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Чет Ное 25, 2004 11:00 am Мнения: 82 Местоположение: Пловдив
|
Това ми струваше точно 150 лв, като се боядиса ще стане трепач. Имат много як комплект за Купе. Става много яка реплика на Ферари
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
_________________ Почиствам пътни знаци.
|
Нед Дек 11, 2005 6:07 pm |
|
 |
val_mcrae
Фиат маниак
|
icko PB7932XB написа: Това ми струваше точно 150 лв, като се боядиса ще стане трепач. Имат много як комплект за Купе. Става много яка реплика на Ферари
Нали говорим за Тунинг центъра който спомена по рано? Имаш ли познати там? Ако е възможно да поразпиташ за цени за тези аксесоари и ако са разумни веднага сте отида да ги сложат! Благодаря предварително!
|
Нед Дек 11, 2005 6:27 pm |
|
|