|
|
Дата и час: Сря Юли 09, 2025 6:57 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
Страница 1 от 1
|
[ 9 мнения ] |
|
Автор |
Съобщение |
viperecords
|
 Халогени Браво
Здравейте Фият маняци скоро ми се яви проблем с халогените на моят Фиат Браво някой знае ли къде се намира релето за тях
Благодаря предварително
|
Сря Ное 30, 2005 4:09 pm |
|
 |
viperecords
|
 ,
Haide de nikoi li ne znae
molq vi
|
Чет Дек 01, 2005 5:08 pm |
|
 |
blader
Кара кола
Регистриран на: Пон Май 02, 2005 2:08 pm Мнения: 326 Местоположение: София
|
 Re: ,
viperecords написа: Haide de nikoi li ne znae molq vi
Сори, незнам. 
_________________ FIAT Bravo 1.6 16V '97
|
Чет Дек 01, 2005 6:41 pm |
|
 |
viperecords
|
 s
Явно никой няма да ми каже тъкмо си бях помислил че никой не иска да ми пише щото съм но тука
но все пак "blader" благодаря ти за съчувствието май ми стана голям приятел 
|
Чет Дек 01, 2005 10:37 pm |
|
 |
stef
Фиат идол
Регистриран на: Пон Май 23, 2005 4:18 pm Мнения: 1403 Местоположение: пловдив
|
 Re: s
viperecords написа: Явно никой няма да ми каже тъкмо си бях помислил че никой не иска да ми пише щото съм но тука но все пак "blader" благодаря ти за съчувствието май ми стана голям приятел 
колега просто явно никой не се е сблъсквал с твоя проблем и затова ни ти е отговорил ,а не че си нов , тук не се делим на нови и стари УСПЕХ
_________________ TEMPRA 1.8 SW.SLX
UNO 1.0 FIRE
|
Пет Дек 02, 2005 11:56 am |
|
 |
blader
Кара кола
Регистриран на: Пон Май 02, 2005 2:08 pm Мнения: 326 Местоположение: София
|
stef написа: viperecords написа: Явно никой няма да ми каже тъкмо си бях помислил че никой не иска да ми пише щото съм но тука но все пак "blader" благодаря ти за съчувствието май ми стана голям приятел  колега просто явно никой не се е сблъсквал с твоя проблем и затова ни ти е отговорил ,а не че си нов , тук не се делим на нови и стари УСПЕХ
Taka e, a а иначе на мен ми се бяха прецакали късите и отне 3-4 часа да открият че някаква пластинка се бе стопила. Слабичка му е електрониката на Бравото. Ама пък си е красавица 
_________________ FIAT Bravo 1.6 16V '97
|
Пет Дек 02, 2005 12:07 pm |
|
 |
viperecords
|
 .
да наистина си е слабото и място
а днес ми се скъса жилото на съединителя мамка му :evil:
ама го оправих срещу 50 кинта
|
Пет Дек 02, 2005 4:38 pm |
|
 |
divaka
Фиат маниак
Регистриран на: Вто Мар 29, 2005 1:52 am Мнения: 561 Местоположение: София 02 Красно Село
|
blader написа: stef написа: viperecords написа: Явно никой няма да ми каже тъкмо си бях помислил че никой не иска да ми пише щото съм но тука но все пак "blader" благодаря ти за съчувствието май ми стана голям приятел  колега просто явно никой не се е сблъсквал с твоя проблем и затова ни ти е отговорил ,а не че си нов , тук не се делим на нови и стари УСПЕХ Taka e, a а иначе на мен ми се бяха прецакали късите и отне 3-4 часа да открият че някаква пластинка се бе стопила. Слабичка му е електрониката на Бравото. Ама пък си е красавица 
Мдааа и на мен ми бяха проблем късите, но се оказа букса, която е под пластмасата в сновата на кормилото..Но за халогените и аз нямам педстава, за съжаление, къде е релето
_________________ FIAT BRAVO 1.6 16V
|
Съб Дек 03, 2005 7:12 am |
|
 |
viperecords
|
 .
На някоий ако му се наложи вече знам къде е
отваряте си жабката
поглеждате нагоре има две винтчета които се отвартат на ръка по този начин пада
едно капаче и хоп отдолу е фул с релета и кабели