|
 |
 |
|
Дата и час: Нед Юни 22, 2025 12:24 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
Автор |
Съобщение |
Alexius
Член на клуба
Регистриран на: Чет Ное 04, 2004 3:34 pm Мнения: 743 Местоположение: София 11 Красна Поляна
|
fcuk написа: ...Не знам защо, но имам чувството, че хората с Брава редовно съобщават из форума по-малък разход от тези с Браво. Пък ужким двигателите са едни и същи........
Мен ме учудва как понякога колегите съобщават доста по-нисък разход от този който е по книжка 
_________________ Alfa 156 SW 2.4 JTD
Fiat Brava 1.6 16V

www.locksmith-bg.com
|
Пет Ное 25, 2005 1:46 pm |
|
 |
sev
Фиат идол
Регистриран на: Сря Авг 24, 2005 4:41 pm Мнения: 2041 Местоположение: София
|
ами може и да е по-никък
макар че колите ни са доста старички вече
когато производителя ги тества си има някакви норми
да речем 2 човека, 50 килограма багаж, 20 литра гориво, няколко светофара и т.н.
а тук понякога човек като е сам , без багаж и не хване някое голямо задръстване
например на баща ми Астара-та винаги дава по-малък разход от каталожния
за Фиат-а още не знам
но първия път при около 100 км/ч извън града (Бургас и обратно с багаж и 4 човека) ми даде 5,5 - 6
Пет Ное 25, 2005 2:09 pm |
|
 |
kiro_of_the_day
|
sev написа: ами може и да е по-никък макар че колите ни са доста старички вече когато производителя ги тества си има някакви норми да речем 2 човека, 50 килограма багаж, 20 литра гориво, няколко светофара и т.н. а тук понякога човек като е сам , без багаж и не хване някое голямо задръстване например на баща ми Астара-та винаги дава по-малък разход от каталожния за Фиат-а още не знам но първия път при около 100 км/ч извън града (Бургас и обратно с багаж и 4 човека) ми даде 5,5 - 6
Колегата е абсолютно прав! Засичал съм Типото на бензин с 2 ма души и пенсионерско
каране - 90-100 ми сваляше под 5/100 лятото.
|
Пет Ное 25, 2005 2:36 pm |
|
|