|
 |
 |
|
Дата и час: Пон Юли 14, 2025 12:41 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
Автор |
Съобщение |
ILLUSi0N
Кара велосипед
Регистриран на: Нед Окт 02, 2005 8:55 pm Мнения: 20 Местоположение: Пловдив Област
|
еми значи тогава най хубавото масло е SELENIA ! На 5тиа ден става супер черно !!! аз затва се отказах от него и почнах да слагам разни други глупости щото и аз като другите си мислих че трябва да е бистро :?
_________________ Verry Irresistible ..... By Givenchy
|
Сря Ное 23, 2005 11:04 pm |
|
 |
velko_sz
Кара кола
Регистриран на: Сря Ное 02, 2005 8:22 pm Мнения: 210 Местоположение: София Младост II
|
аз ползвам aral и съм много доволен от него
_________________ PUNTO 1.1 94г.
|
Чет Ное 24, 2005 12:25 am |
|
 |
snake
Фиат фанатик
Регистриран на: Пет Окт 21, 2005 1:30 pm Мнения: 984 Местоположение: Пазарджик
|
 Масло Selenia
Aз в момента съм с масло Selenia Gold Sinthetic. Аз отскоро съм водач на италианска кола и "разбирачи" специално ми го препоръчаха. Минал съм около 1000 км. с него и според мен потъмнява в рамките на нормалното, като се има предвид че първоначално беше почти прозрачно. Сега е златисто на цвят.
Долял съм около 100 гр. за 1000 км. та точно затова подхванах темата за разход на масло.
Но да направя едно уточнение - в началото имах теч от картера и опръстена (hit-ko знае за какво става дума) и може и оттам да е понамаляло.
_________________ Ex: Fiat Marea Weekend ELX 1.8 16V Ex: Fiat Palio Weekend 75 Ex: Opel Kadett 1.4 - Първата ми любов : )
|
Чет Ное 24, 2005 5:17 pm |
|
|