|
 |
 |
|
Дата и час: Съб Юни 21, 2025 9:56 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
Страница 1 от 1
|
[ 8 мнения ] |
|
Автор |
Съобщение |
lubka
Кара велосипед
Регистриран на: Сря Сеп 14, 2005 12:22 pm Мнения: 28 Местоположение: Пловдив
|
 сервиз в Пловдив
здравейте
може ли да ми кажете къде в Пловдив има сервиз за компютърна диагностика?
Или нещо свързано с ремонт на компютъра за фиат Брава? :?: :?:
|
Вто Ное 22, 2005 6:07 pm |
|
 |
zgabrovski
|
Какъв е проблема който изисква тая диагностика че си спомням че скоро си купи колата и толкова бързо да се скапе? Да не е нещо друго?
|
Вто Ное 22, 2005 6:13 pm |
|
 |
Forsaken
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Сря Май 04, 2005 5:07 pm Мнения: 135 Местоположение: Пловдив 01 Централен
|
 Re: сервиз в Пловдив
lubka написа: здравейте може ли да ми кажете къде в Пловдив има сервиз за компютърна диагностика? Или нещо свързано с ремонт на компютъра за фиат Брава? :?: :?:
Питай в BOSCH сервиза на Скобелева майка, но имай едно на ум! Там влизаш със собствени идеи а излизаш с идеите на "майсторите", които в последствие могат да се окажат скъпи! Но поне имат апаратурата! Но ако ще е за ремонт - Маджик кар сервиз в двора на Аптечно АД на Пещерско шосе!
Успех
_________________ Fiat Tipo 1,6 SX; '93; engine 159А3048; clima.
|
Сря Ное 23, 2005 11:46 am |
|
 |
lubka
Кара велосипед
|
Не, не се е скапала.
искам да ми прегледат колата. От време на време нещо цъка отзад на багажника. Имам чувство че имам бомба с часовник.
Мой колега каза че клемите :!: не дават контакт. Незнам точно, всички светлини работят, всичко е наред уж.
|
Сря Ное 23, 2005 1:29 pm |
|
 |
Ferrari
|
lubka написа: Не, не се е скапала. искам да ми прегледат колата. От време на време нещо цъка отзад на багажника. Имам чувство че имам бомба с часовник. Мой колега каза че клемите :!: не дават контакт. Незнам точно, всички светлини работят, всичко е наред уж.
При мен така цъкаше от механизма за централното на задната врата. Проблема беше хлабава маса.
|
Сря Ное 23, 2005 1:39 pm |
|
 |
zgabrovski
|
Ако действително е нещо контактно далеч не ти трябва компютърна диагностика - само рискуваш някои "майстори" да ти прецакат колата или най малко да те "суровакат" за несъществуващи проблеми!
На първо време вземи едно памуче и малко спирт (или водка например), вдигни капака на багажника, намери клемите - те са четири медни квадратчета и си ги почисти с памучето, предавително натопено в спирта. Ако "цъкането" е искрене от там, така ще се оправи.
|
Сря Ное 23, 2005 3:17 pm |
|
 |
lubka
Кара велосипед
|
Благодаря ви.
Водката помогна..... 
|
Чет Ное 24, 2005 1:33 pm |
|
 |
BlueStorm
Напреднал шофьор на Фиатка
Регистриран на: Пет Апр 01, 2005 11:54 am Мнения: 390 Местоположение: Пловдив 04 Северен
|
lubka написа: Благодаря ви. Водката помогна..... 
Винаги е помагала...
... и не само на автомобили  !
_________________ <<149C2.046>><<MOMO Pack>>
|
Чет Ное 24, 2005 3:37 pm |
|
|
|
Страница 1 от 1
|
[ 8 мнения ] |
|