|
 |
 |
|
Дата и час: Пет Юни 20, 2025 4:00 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
Страница 1 от 1
|
[ 4 мнения ] |
|
Индикатор за температурата
Автор |
Съобщение |
Blade SG
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Сря Окт 26, 2005 8:00 pm Мнения: 69 Местоположение: Пловдив
|
 Индикатор за температурата
Имам проблем с индикатора за температурата на двигателя. Сутринта слизам и паля колата и от раз индикаторът на таблото ми показва 50 градуса, след 5 минути става 100 и така си шари както иска. Има моменти в който стига и максимума. Слизам от колата и пипам водата за охлаждането в двигателя-или е топла, или пари, но до сега не е кипяла, което означава, че не е стигала 100 градуса, както показва. Пратиха ме да сменям термостата, после и датчика в двигателя, но ефекта е нулев(е освен че са набутах 35 лева). Някой може ли да ми каже на какво се дължи тая аномалия и как да я оправя? Колата е Темпра с дигитално табло.
|
Съб Ное 19, 2005 11:15 pm |
|
 |
pakumba
Фиат идол
Регистриран на: Пет Юни 03, 2005 3:33 pm Мнения: 1330 Местоположение: София/Добрич
|
 Re: Индикатор за температурата
Blade SG написа: Имам проблем с индикатора за температурата на двигателя. Сутринта слизам и паля колата и от раз индикаторът на таблото ми показва 50 градуса, след 5 минути става 100 и така си шари както иска. Има моменти в който стига и максимума. Слизам от колата и пипам водата за охлаждането в двигателя-или е топла, или пари, но до сега не е кипяла, което означава, че не е стигала 100 градуса, както показва. Пратиха ме да сменям термостата, после и датчика в двигателя, но ефекта е нулев(е освен че са набутах 35 лева). Някой може ли да ми каже на какво се дължи тая аномалия и как да я оправя? Колата е Темпра с дигитално табло.
аномалията е в емблемата :mrgreen:
|
Съб Ное 19, 2005 11:43 pm |
|
 |
pugsy
|
провери си масите
при мен като вкюча повече консуматори и ми удряше 130,а когато няма никакви други консуматори освен бобината итам кво то и трябвада работи си беше ок
|
Нед Ное 20, 2005 12:22 am |
|
 |
Blade SG
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Сря Окт 26, 2005 8:00 pm Мнения: 69 Местоположение: Пловдив
|
Мерси, ще пробвам!
|
Нед Ное 20, 2005 10:56 am |
|