Дата и час: Чет Май 01, 2025 9:16 am

Собствено Търсене

Реклама

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 16 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2
Маслото в двигателя на Пунто???-цензура!!! 
Автор Съобщение
Кара Фиатче 126
Кара Фиатче 126
Аватар

UNREAD_POST 
charlie написа:
абе то яко офф топици, ама.....
не мога да разбера, защо така го заядохте змийчето...? като гледам е отговорил и то смислено на въпроса и първите които почват с коментари извън темата и раздават съвети са некви други - защо админа не ги предупреди тех - или сички са админи. то стана много вожд, малко индианец...

А !! ... ей тва беше :)
и не защото мнението е донякъде защита към мен ами защото тука има една шайка фльорци които непрекъснато говориха за комплекси и злоби.
отговора ми към тях е с риторичен въпрос - кой най-много говори за секс ?
а модераторите (те са знаят кои точно) няма кво да говорим за тях. момчетата са аут оф спейс. въобразили са си неща за вселената и света - но кой го чупи тва въобще.

блондито - мойту мумичи ... ако искаш да показваш солидарност към маймуните само защото сме произлязли от тях ще ти препоръчам къде има такива. но да ми прилагаш тука прийоми на бригита чолакова - точно пред мене няя да стане. такава глупост си написала като се има предвид повода че само емаципацията и феминизма биха могли да ти обосноват мнението.
ае поздрави на клубарите и пуснете една тема "на колко атмосфери да са ми предните гуми" и там да си правите подхлъзвания и залитанки. оня по на горе - металиста киро оф дъ дей си е чисто доказателство за четене без мислене. аз написах квото исках на персоната той се хванал за отношението. колко глупав трябва да си ?

Пет Ное 18, 2005 12:37 pm
Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 16 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2