|
 |
 |
|
Дата и час: Чет Май 01, 2025 1:03 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
Страница 1 от 1
|
[ 2 мнения ] |
|
Автор |
Съобщение |
stoqn9090
|
 Здравейте
Здравейте наскоро си купих Фиат Пунто 1.7 турбо дизел 98 год. И имам въпрос когато е студена колата се движи добре но малко само да загрее а и загрява доста бързо и на 5-та като стигна до 100 километра в час и започва яко да бучи колата и имам чувството че ще ми гръмне двигателя някой знае ли какъв може да е проблема
|
Вто Авг 07, 2012 12:08 pm |
|
 |
arsenov
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Чет Юни 18, 2009 11:43 pm Мнения: 156 Местоположение: София 13 Надежда
|
 Re: Здравейте
Здравейte колега! Първо честито за колата. Нещо не разбрах какво имаш предвид, като е студена двигателя работи добре, а като загрее започва бучи. Това че загрява бързо е добре, термостата ти работи добре. Виж за бученето, кажи малко повече, какво имаш предвид под бучене, на празен ход, когато е в движение. А бученето може и да не е от двигателя, ако колата е в движение, може да е нещо по задвижващата част. Но по това което си написал си мисля, че не е двигателя а по-скоро някой лагер на главина или карета.Дай малко повече разяснения за да можем да ти кажем какво да гледаш и къде да търсиш проблема. Поздрав Arsenov!
_________________ Marea Weekend TD100.
|
Вто Фев 05, 2013 10:06 pm |
|
|
|
Страница 1 от 1
|
[ 2 мнения ] |
|