Автор |
Съобщение |
zvqra_83
Регистриран на: Пет Окт 22, 2010 9:55 am Мнения: 3 Местоположение: sevlievo
|
Re: Собственик на Мултипла
имам един въпрос на таблото няма индикация за температурата на водата и ако има къде да гледам
|
Нед Окт 31, 2010 11:24 am |
|
|
nmushnikov
Кара детска количка
Регистриран на: Пет Май 11, 2007 10:46 pm Мнения: 19 Местоположение: Стара Загора
|
Точно да ти казва колко е температурата няма, но има в дясно на дисплея една "скала", на която се увеличават възходящо чертичките с увеличаване на температурата (поне при мен е така). Но като гледам и твоята е като моята и би трябвало да е така.
|
Пет Ное 05, 2010 9:22 am |
|
|
zvqra_83
Регистриран на: Пет Окт 22, 2010 9:55 am Мнения: 3 Местоположение: sevlievo
|
благодаря много
|
Съб Ное 06, 2010 10:44 am |
|
|
nmushnikov
Кара детска количка
Регистриран на: Пет Май 11, 2007 10:46 pm Мнения: 19 Местоположение: Стара Загора
|
Моля, моля! Ще помагам с каквото мога!
|
Нед Ное 07, 2010 12:16 pm |
|
|
kluchar
Фиат идол
Регистриран на: Сря Авг 31, 2005 12:48 am Мнения: 2021 Местоположение: София 10
|
Мултипла
Щоне си дръпнете мануал за модела кола там има всичко кое за какво е http://aftersales.fiat.com/elum/SelectM ... nguageID=1 илинещо от това Fiat-multipla-workshop-manual или програмrje eLEARN EPER
_________________ За PUNTO http://ftp.fiat-club.org.ua/ и FIAT http://fiat.comnet.bg/ Купе http://www.polak.ch/coupemanual/ http://ftp.fiat-club.org.ua/Manuals/ http://instrukcje.fiat.pl/index.php/listing/fiat
|
Чет Ное 11, 2010 7:47 pm |
|
|
radkata99
|
относно този ключ той изключва и включва еърбега на пасажерската седалка
|
Пон Май 30, 2011 6:00 pm |
|
|
svetlana72140
Кара детска количка
|
nmushnikov написа: От днес и аз съм горд собственик на Мултипла - 1.9 jtd! моля ви собственици на мултипла-прочетете и ми помогнете Здравейте на всички горди собственици на фият Мултипла 1,9 дизел!Закупих си фият мултипла който си кръстих грозилчо но много си го харесвам и обичам тази кола.Имам обаче няколко въпроса и много ще се радвам ако се съгласите да подновим темата и да ми помогнете с каквото можете за което предварително Ви благодаря!.Перката на радиатора още като дам контакт почва да върти дали е нормално? На ключа за запалването има лампичка която свети но не ми се заключва колата.... На книжката има показана тайна ключалка която ми включва алармата ама не мога да я намеря-някой да знае къде е ?Моля тези който имат такъв модел от по-дълго време да споделят с мен често ли се разбива ходовата част?Всички ме нападнаха че бил тежък двигател и незнам какво си щяла съм всяка година да сменям ходова част която в интерес на истината смених веднага щом я взех и беше солено.А някой да знае как мога да се сдобия с горен багажник за моя грозилчо ?Звънях на хиляди морги но така и не можах да се сдобия а ми трябва.Въобще МОЛЯ ВИ каквото въобще можете да споделите с мен да го направите!БЛАГОДАРЯ ВИ ОЩЕ ВЕДНЪЖ!
|
Пон Дек 05, 2011 11:15 am |
|
|
svetlana72140
Кара детска количка
|
radkata99 написа: относно този ключ той изключва и включва еърбега на пасажерската седалка да това го намерих някакво мнение по другите ми питания
|
Пон Дек 05, 2011 11:27 am |
|
|
svetlana72140
Кара детска количка
|
zvqra_83 написа: от около седмица и аз съм собственик на мултипла 1.9 jtd Здравейте на всички горди собственици на фият Мултипла 1,9 дизел!Закупих си фият мултипла който си кръстих грозилчо но много си го харесвам и обичам тази кола.Имам обаче няколко въпроса и много ще се радвам ако се съгласите да подновим темата и да ми помогнете с каквото можете за което предварително Ви благодаря!.Перката на радиатора още като дам контакт почва да върти дали е нормално? На ключа за запалването има лампичка която свети но не ми се заключва колата.... На книжката има показана тайна ключалка която ми включва алармата ама не мога да я намеря-някой да знае къде е ?Моля тези който имат такъв модел от по-дълго време да споделят с мен често ли се разбива ходовата част?Всички ме нападнаха че бил тежък двигател и незнам какво си щяла съм всяка година да сменям ходова част която в интерес на истината смених веднага щом я взех и беше солено.А някой да знае как мога да се сдобия с горен багажник за моя грозилчо ?Звънях на хиляди морги но така и не можах да се сдобия а ми трябва.Въобще МОЛЯ ВИ каквото въобще можете да споделите с мен да го направите!БЛАГОДАРЯ ВИ ОЩЕ ВЕДНЪЖ!
|
Пон Дек 05, 2011 11:30 am |
|
|
Ferrari
Фиат идол
Регистриран на: Нед Мар 25, 2007 10:31 pm Мнения: 5921 Местоположение: София 13 Надежда
|
Отговарям за това, което знам. Перката на радиатора вероятно е преправена за да работи така (вързан на късо температурен датчик). Поправимо е с малък електротехнически ремонт. Двигателя не е тежък за това окачване. Ще сменяш често, ако разчиташ на масовите на нашия пазар калпави части.
_________________ Семейният бутик The Family Boutique
|
Пон Дек 05, 2011 12:15 pm |
|
|
svetlana72140
Кара детска количка
|
Ferrari написа: Отговарям за това, което знам. Перката на радиатора вероятно е преправена за да работи така (вързан на късо температурен датчик). Поправимо е с малък електротехнически ремонт. Двигателя не е тежък за това окачване. Ще сменяш често, ако разчиташ на масовите на нашия пазар калпави части. благодаря ти много!ако имаш други впечатления моля те споделете
|
Пон Дек 05, 2011 6:03 pm |
|
|
svetlana72140
Кара детска количка
|
Re: Мултипла
моля те обясни ми по-подробно какво точно трябва да направя.Благодаря
|
Пон Дек 05, 2011 7:15 pm |
|
|
plamba87
|
Здравейте колеги и аз съм собственик на Мултипла 1.6 16V Bipower.Чудно ми е защо на тази кола не са й сложили обортомр и датчик за водата на таблото.Някой знае ли дали може да се сложи външен.Иначе количката много готина,пасва ми много изгодно на метан особенно за дълги пътуваниея.
|
Пон Фев 27, 2012 2:08 pm |
|
|
svetlana72140
Кара детска количка
|
plamba87 написа: Здравейте колеги и аз съм собственик на Мултипла 1.6 16V Bipower.Чудно ми е защо на тази кола не са й сложили обортомр и датчик за водата на таблото.Някой знае ли дали може да се сложи външен.Иначе количката много готина,пасва ми много изгодно на метан особенно за дълги пътуваниея. Честито!Да ни ви създава проблем и да си я карате със здраве.И моя грозилчо няма оборотомер за водата това го отчитам за голяма грешка ама факт.Питайте в салони на фият дали могат да ви сложат допълнителен .Нашия си го караме така
|
Пон Фев 27, 2012 4:51 pm |
|
|
nmushnikov
Кара детска количка
|
Честито колега! Да си я караш с кеф! (като мен) Моята красавица си има скала за отчитане на температурата, дизел е, не знам как е при бензинките. А може би нямат нужда от такова отчитане.... Не може да няма сигнализация за за прегряване поне, така, че - споко - зареждай и карай!
|
Пон Фев 27, 2012 8:26 pm |
|
|