|
|
Дата и час: Пон Юли 07, 2025 11:55 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
Да помислим за пролетна национална среща
Автор |
Съобщение |
Imperial
Регистриран на: Чет Дек 11, 2008 1:17 am Мнения: 4 Местоположение: Габрово
|
 Re: Да помислим за пролетна национална среща
Еми да аз съм навит за Велико Търново и не ми е много близо, зашото не живея сега в Габрово
Чет Ное 26, 2009 3:40 pm |
|
 |
Star_Talasym
Регистриран на: Съб Май 02, 2009 2:17 pm Мнения: 4 Местоположение: Велико Търново
|
Търново е добре като идея,защото е централно разположено откъдето и да го погледнеш.Където и да се организира срещата,все ще има хора които ще са на един х** разстояние и други на които ще им е по-далечко  1.На мен лично града ми харесва. 2.Горе-долу ми е наблизко  3.Доста подобни мероприятия се организиват ежегодно в Търново и си мисля,че в края на април ще се получи чудесно.Изразих личното си мнение,нали се сещате,че в спора се ражда истината  Карам фиат от 2 години и все още не съм ходил на събор така,че се надявам тази пролет да направя сефтето.Айде леко и безаварийно шофиране,ще следя темата за евентуално развитие 
_________________ Ръмжи,гърми и трещи,що е то?-Fiat Bravo c LPG
|
Чет Ное 26, 2009 3:59 pm |
|
 |
Ferrari
Фиат идол
Регистриран на: Нед Мар 25, 2007 10:31 pm Мнения: 5921 Местоположение: София 13 Надежда
|
До тук има 2 предложения за място - Велико Търново и Варна.
Има едно предложение за дата - последен уикенд на Април
_________________ Семейният бутик The Family Boutique
|
Чет Ное 26, 2009 4:02 pm |
|
 |
Smith_vt
|
Колеги и аз мисля , че във Велико Търноео ще е идеално..аз съм за...и дата е добра
|
Чет Ное 26, 2009 4:21 pm |
|
 |
neroncho
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Пет Сеп 04, 2009 12:05 am Мнения: 114 Местоположение: Sofia
|
Варна ? Ако искате да отидем у тях направо ? Събираме се в центъра на България, за да няма не ми харесва и т.н. Велико Търново е най-добрия избор, защото мисля, че повечето ще тръгваме от София..
|
Чет Ное 26, 2009 6:18 pm |
|
 |
Imperial
Регистриран на: Чет Дек 11, 2008 1:17 am Мнения: 4 Местоположение: Габрово
|
Е добре то ако става на вапрос за разтояние което ще е еднакво за всички може и в Габрово на летището
|
Чет Ное 26, 2009 6:31 pm |
|
 |
stylius1
Кара кола
Регистриран на: Вто Окт 23, 2007 9:47 pm Мнения: 314 Местоположение: Варна- София
|
Ferrari написа: До тук има 2 предложения за място - Велико Търново и Варна.
Има едно предложение за дата - последен уикенд на Април То е ясно, че аз ще подкрепя предложението за Варна!!! ...но нека бъдем реалисти и видим от кой край на България са най- много хората заявили участие в Националната среща на Клуба!!! И така да решим къде да е срещата... За съжаление в условията на криза  , трябва да се оптимизират разходите... Не мисля, че е правилно срещата да се състои възможно най- дълеко от болшинството присъстващи... По-добре, според мен, примерно 5-6 души да пропътуват още 100-150 км, отколкото 20-30 човека!!! 
_________________ The Cruiser... ... and the Brouser!!!
|
Чет Ное 26, 2009 6:44 pm |
|
 |
Ferrari
Фиат идол
Регистриран на: Нед Мар 25, 2007 10:31 pm Мнения: 5921 Местоположение: София 13 Надежда
|
Ако трябва ще те дръпна с дизела, че си малко ламя 
_________________ Семейният бутик The Family Boutique
|
Чет Ное 26, 2009 6:49 pm |
|
 |
vinchenco
Кара детска количка
Регистриран на: Съб Сеп 19, 2009 11:09 pm Мнения: 19 Местоположение: русе
|
И аз съм навит за Търново,и датата е добра.Досега не съм бил на срещи но се надявам да дойда и да видя как е.  .колко време траят такива събирания.
|
Чет Ное 26, 2009 7:19 pm |
|
 |
tipers
|
Да става вав Велико Тарново даже е много хубаво там.
|
Чет Ное 26, 2009 8:48 pm |
|
 |
gofi
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Пон Окт 06, 2008 7:47 pm Мнения: 78 Местоположение: Казанлък
|
Аз съм -ЗА- Мите,живи и здрави да сме до тогава,организацията е от теб,останалото от нас,дори и да съм продал Мареата,пак ще дойда.
_________________ Marea HLX 20V
|
Чет Ное 26, 2009 9:14 pm |
|
 |
Ge4i7ooo
Кара детска количка
Регистриран на: Пон Юни 23, 2008 3:33 pm Мнения: 6 Местоположение: Добрич
|
Аз съм за Варна,нека един път да го направим и в този край на България ,стига с това Търново,Варна си е Варна.
_________________ fiat tipo 1.4 i.e. S ,ABC 95 godina
|
Чет Ное 26, 2009 10:33 pm |
|
 |
fiat_
|
Абе Варна наистина си е Варна ама все пак трябва да се помисли къде са повечето хора така че Търново като почти център на България е добре.Аз не съм присъсъствал на ваши срещи но се надявам да дойда аз от три години карам Марейка и съм страшен фен
_________________ Marea 1.9 JTD /110
|
Чет Ное 26, 2009 10:48 pm |
|
 |
Boichev
Кара детска количка
Регистриран на: Пон Мар 09, 2009 3:10 pm Мнения: 6 Местоположение: София
|
Здравейте, и аз не съм идвал на подобни срещи досега, карам мареа от 1год и съм много доволен от машината. Според мен Търново е идеален избор, и последният уикенд на Април, също е добре. Безаварийно каране до тогава 
|
Пет Ное 27, 2009 10:07 am |
|
 |
Dessy
Кара кола
Регистриран на: Пет Юли 20, 2007 1:38 pm Мнения: 252 Местоположение: София 18 Овча Купел
|
Въпреки, че ще се вкарам повече в разходи, аз предпочитам Варна! Отдавна искам да закарам Барчетката на морето- а това е идеален повод! 
_________________ Fiat Coupe 1.8 16V - ex
Fiat Barchetta 1.8 16V -now
|
Пет Ное 27, 2009 11:40 am |
|
|