|
 |
 |
|
Дата и час: Чет Май 29, 2025 10:08 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
Страница 1 от 1
|
[ 4 мнения ] |
|
Проблем с задни спирачки Брава
Автор |
Съобщение |
wrestling
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Чет Сеп 27, 2007 8:12 pm Мнения: 86 Местоположение: Пазарджик
|
 Проблем с задни спирачки Брава
Здравеите колеги имах проблем с задните спирачки на Бравата смених накладки и маркучите, обезвъздуших хубаво и започнаха да ловят но само дясното колело лявото го няма никакво нито на ръчна нито на крачна. Натегнах на въпросното ляво колело саморегулиращия се механизъм до такава степен че едвам вкарах барабана но пак нито ръчна нито крачна хваща но неможе да завлачи както останалите колела. Цилиндърчето работи не е заседнало и незнам къде да търся причината. Мисля си дали помпата неможе да създаде достатъчно налягане за да отвори цилиндърчето но защо тогава останалите хващат. А и ръчната тя не се маниполира от спирачната помпа, защо поне тя не хваща. Надявам се че успях да обясня за моето проблемче и предварително благодаря на всеки помогнал.
_________________ Fiat Palio Weekend 75
Fiat Brava 1.6 16
|
Чет Мар 26, 2009 6:13 pm |
|
 |
wrestling
Кара Фиатче 126
|
 проблема е все още на лице никои ли няма мнение по въпроса.
Fiat Brava 1.6 16
|
Сря Май 20, 2009 10:46 am |
|
 |
Ferrari
Фиат идол
Регистриран на: Нед Мар 25, 2007 10:31 pm Мнения: 5921 Местоположение: София 13 Надежда
|
Не съм сигурен дали за добро обезвъздушаване не пречи кантарчето на задния мост. Мисля, че без натоварване то държи запушен задния спирачен кръг.
_________________ Семейният бутик The Family Boutique
|
Сря Май 20, 2009 11:31 am |
|
 |
wrestling
Кара Фиатче 126
|
Ferrari мисля че няма значение защото пък дясното колело хваща. Аз все си мисля дали да не разменя барабаните отзад и така ще си покаже, да не би единия барабан да ми е износен повече и това да е причината да не хваща нито на ръчна нито на крачна.
Fiat Brava 1.6 16
|
Сря Май 20, 2009 4:20 pm |
|
|
|
Страница 1 от 1
|
[ 4 мнения ] |
|