|
 |
 |
|
Дата и час: Чет Май 01, 2025 9:52 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
Страница 1 от 1
|
[ 3 мнения ] |
|
Не мога да си сменя аватара
Автор |
Съобщение |
PET3
Кара Симсонка
Регистриран на: Сря Ное 12, 2008 1:27 pm Мнения: 51 Местоположение: Варна 03 Младост
|
 Не мога да си сменя аватара
Опитах се да сложа едно gif-че на аватара си, но ми излезе надпис "Мейл адреса, който сте въвели, е невалиден!".
А, няма как да е невалиден след като съм се регистрирал с него. И все още си е действащ.
Това на временен бъгв във форума ли се дължи или аз не правя нещо както трябва?
Благодаря.
|
Вто Мар 17, 2009 8:21 pm |
|
 |
Ferrari
Фиат идол
Регистриран на: Нед Мар 25, 2007 10:31 pm Мнения: 5921 Местоположение: София 13 Надежда
|
 Re: Не мога да си сменя аватара
PET3 написа: Опитах се да сложа едно gif-че на аватара си, но ми излезе надпис "Мейл адреса, който сте въвели, е невалиден!". А, няма как да е невалиден след като съм се регистрирал с него. И все още си е действащ. Това на временен бъгв във форума ли се дължи или аз не правя нещо както трябва? Благодаря.
Като гледам адреса си е напълно редовен. Да не би аватара да е твърде голям. Ако искаш мога да опитам аз да го въкна.
_________________ Семейният бутик The Family Boutique
|
Вто Мар 17, 2009 9:00 pm |
|
 |
PET3
Кара Симсонка
Регистриран на: Сря Ное 12, 2008 1:27 pm Мнения: 51 Местоположение: Варна 03 Младост
|
Сега стана. Благодаря.
|
Съб Мар 21, 2009 7:36 pm |
|
|
|
Страница 1 от 1
|
[ 3 мнения ] |
|