|
 |
 |
|
Дата и час: Вто Юни 17, 2025 6:37 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
Страница 1 от 1
|
[ 3 мнения ] |
|
предложение за раздел "литература"
Автор |
Съобщение |
bright
Кара кола
Регистриран на: Съб Сеп 17, 2005 12:59 pm Мнения: 230 Местоположение: Варна
|
 предложение за раздел "литература"
Мисля, че ако има отделен раздел, в който да публиковаме линкове към книги (статии) в pdf, doc, chm и т.н формат ще бъде полезно. Според мен човек макар и да идва във форума с конкретен проблем, той има поне още няколко по-маловажни проблема, и ако си прочете литературата по въпроса ще си помогне сам. А пък във форума ще се дискутират неща които са по-специфични. Аз например (а и много други потребители на "нов внос") нямам оригиналното ръководство за потребителя и се сблъсквам с проблеми които не мога да реша сам просто защото не всички автомобили са еднакви.
_________________ Брава 1.6 16V ELX
Пунто 1.2 60 S.S.Cult - на жената
|
Съб Окт 29, 2005 9:55 am |
|
 |
Ferrari
|
 Re: предложение за раздел "литература"
bright написа: Мисля, че ако има отделен раздел, в който да публиковаме линкове към книги (статии) в pdf, doc, chm и т.н формат ще бъде полезно. Според мен човек макар и да идва във форума с конкретен проблем, той има поне още няколко по-маловажни проблема, и ако си прочете литературата по въпроса ще си помогне сам. А пък във форума ще се дискутират неща които са по-специфични. Аз например (а и много други потребители на "нов внос") нямам оригиналното ръководство за потребителя и се сблъсквам с проблеми които не мога да реша сам просто защото не всички автомобили са еднакви.
На мен идеята ми харесва
|
Съб Окт 29, 2005 10:10 am |
|
 |
bright
Кара кола
Регистриран на: Съб Сеп 17, 2005 12:59 pm Мнения: 230 Местоположение: Варна
|
може би по-добре ще е "литература и софтуер"
_________________ Брава 1.6 16V ELX
Пунто 1.2 60 S.S.Cult - на жената