|
|
Дата и час: Съб Юли 05, 2025 9:46 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
Страница 1 от 1
|
[ 11 мнения ] |
|
Автор |
Съобщение |
Vaklin
Кара велосипед
Регистриран на: Нед Авг 10, 2008 9:50 am Мнения: 20 Местоположение: Козлодуй
|
 Отървах се!
Контактът ми с фирмата Фиат беше изключително ползотворен и (слава Богу) кратък. Вече сме на Ford Probe '96 (Mazda 626 IV за тези които не знаят) 2.5l, KL engine, 200+ hp.
От Фиат оставам с позитивни впечатления заради прекопираната от мен идея за регулатора на спирачното усилие на задния мост. Изпълнен е по-добре от опели и разни други дойче машини.
Желая Ви много успехи и хиляди безаварийни километри.
Пролетта планувам да си поиграя с Фиат Купе. От сега може да ме оферирате за някой проблемен, но не удрян.
|
Нед Окт 12, 2008 10:08 am |
|
 |
Trojaneca
|
Цитат: и (слава Богу) кратък
Колега, как да го разбираме това?
Не искам да съм лош пророк, но има вероятност с Проба да си имаш по-големи ядове(ако изобщо си имал с Фиатката). Електрониката му е много слаба.....
ПП: 2.5 24v двигателя на Проб е 165 конски сили, явно колата която си взел е супер-модифицирана 
|
Нед Окт 12, 2008 10:41 am |
|
 |
Vaklin
Кара велосипед
|
Колата е модифицирана. Какво точно и е правено ще изследвам тази седмица, че трябва да купя и нов кислороден датчик за газоанализатора. Май просто управлението е сменено с такова за японска модификация. Те наистина са 200 коня. Нещо за дюзи ми говореха и помпа с по-висок разход, ама нали знаеш, че то от говорене до реални факти винаги има разлика.
С фиата имам общо 16 километра изминати и не съм имал ядове. Това, че малко му намачках муцуната не се брои. Никой не ме кара да спя и да карам.
Бравите се оказаха труднопродаваеми, а на мен ми трябваше временно и с учебна цел. Взех го в пределно "постно" състояние и малко по малко го доведох до състояние кола. Трябваше да се хванат парите за частите и труда и цената стъпи леко височка. Аз не съм склонен на пазарлъци, защото знам какво съм вложил като части и какво е било като труд.
За Проуба. Като даде фира, минавам на мегаскид или друго подобно управление. На мен колите ми не са за каране, че движа разни куриерски въпроси в региона и основните транспортни средства са бус и пиклап.
|
Нед Окт 12, 2008 3:17 pm |
|
 |
joro_d
Кара кола
Регистриран на: Пет Юни 27, 2008 1:41 am Мнения: 255 Местоположение: София 01 Средец
|
Прототипът на Ford Probe е Mazda MX-6. Моделът 626 е на същата платформа, но не е купе, а седан.
_________________ Tipo Gran Turismo 2.0 i.e. 159A6046
Alfa Romeo 156 1.8 TS
|
Нед Окт 12, 2008 10:27 pm |
|
 |
КИМИ
Фиат маниак
Регистриран на: Чет Окт 25, 2007 6:26 pm Мнения: 671 Местоположение: ВР
|
 Re: Отървах се!
Vaklin написа: ...Вече сме на Ford Probe '96 (Mazda 626 IV за тези които не знаят)...
Ебати дървото си се натресъл.
СМЕХ! 
|
Нед Окт 12, 2008 10:40 pm |
|
 |
Vaklin
Кара велосипед
|
Въпрос на личен мироглед. Колите ги деля на японски и останалите. Проверено практически. Имал съм всякакви...
Се тая. Фиат Купе се търси. Нещо да не пали, обороти да менка и т.н. В района на 2 до 2.5 макс.
|
Нед Окт 12, 2008 11:15 pm |
|
 |
snake
Фиат фанатик
Регистриран на: Пет Окт 21, 2005 1:30 pm Мнения: 984 Местоположение: Пазарджик
|
Явно нещо не схващам: във фиатски форум се радваш, че си се отървал от фиатка и благославяш, че контакта ти с фиат бил кратък  . Какво очакваш от нас, да ти честитим ли ?
Прощай, Григорий  !
_________________ Ex: Fiat Marea Weekend ELX 1.8 16V Ex: Fiat Palio Weekend 75 Ex: Opel Kadett 1.4 - Първата ми любов : )
|
Пон Окт 13, 2008 9:53 am |
|
 |
sim4ata
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Сря Сеп 03, 2008 3:41 pm Мнения: 82 Местоположение: София 13 Надежда
|
Не обинявай на първо място марката, а предишният и собственик. Ти май си някакъв експериментатор. Махай го тоз дръгел Форда - нито на интериор, нито на екстериор, нито на двигател може да се мери с Купето  А относно частите за двигателя - не знаеш в каква финансова криза се забъркваш, ако опреш до двигател  , казвам ти го по случая че търсиш некви, къде са с двете гуми в моргата. В мобиле-то са май се продава едно Турбо 16В  Взимай го него.
_________________ - = АУТОТИЙМ БЪЛГАРИЯ = -
Всички видове авточасти за вашият автомобил!
Процентно намаление за съфорумци!
Fiat Coupe 2.0 20V Pininfarina 147к.с. - Къде отиваш ти, може би?!
|
Пон Окт 13, 2008 11:09 am |
|
 |
Rokambol
|
В Дупница има ударено челно, много добре тунинговано купе. Всещност колата се е навряла под нещо. Предният капак е смазан на 1/3, радиаторите, фаровете , решетката са сол. Бронята май беше здрава. Не погледнах за цената му, но в сряда пак съм там и мога да разпитам, ако имаш интерес. 
|
Пон Окт 13, 2008 12:05 pm |
|
 |
Vaklin
Кара велосипед
|
Попитай. Ще съм ти благодарен.
За критиците. Всяка кола си има цена строго свързана със състоянието и. Взимам ги в каквото и да е състояние, продавам ги според труда и частите вложени в нея. До момента загуба няма. Пътници има за всеки влак.
Поне според мен форумите са за обмен на мнения и идеи, а не за колективна възхвала на марката. Се тая де ... Вижте там за купето, че има търсене.
|
Пон Окт 13, 2008 8:45 pm |
|
 |
bmahob
Фиат идол
Регистриран на: Чет Май 17, 2007 10:29 am Мнения: 1261 Местоположение: Благоевград/Симитли
|
Цитат: Поне според мен форумите са за обмен на мнения и идеи, а не за колективна възхвала на марката. 
_________________ И пиши на кирилица, че е много дразнеща шльокавицата!
Punto 1.2 75 ELX `97 MPI/ГОЛЕМА БРИЧКА И ТАРАТАЙКА /-никога не подушила бензин
|
Пон Окт 13, 2008 9:07 pm |
|
|
|
Страница 1 от 1
|
[ 11 мнения ] |
|