|
|
Дата и час: Съб Юли 05, 2025 2:43 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
Страница 1 от 1
|
[ 8 мнения ] |
|
България - Италия, как ви се видя?
Автор |
Съобщение |
Paparac
|
 България - Италия, как ви се видя?
Колеги, как ви се видя мача? Пак добре, че 0 на 0 според мен, макар че можехме да предложим и нещо по-добро като игра. Писна ми да гледам как Бербатов ПОСТОЯННО печелеше първа топка и все нямаше никой от нашите. Занапред според Вас как ще се представим?
|
Нед Окт 12, 2008 1:01 am |
|
 |
NPD
Кара кола
Регистриран на: Вто Дек 13, 2005 1:56 am Мнения: 291 Местоположение: Бургас
|
ама той Бербатов игра ли?Аз нещо не го забелязах.Няма какво да си говорим,просто не става игра с такъв отбор.Все пак италианците бяха без 5-6 човека титуляри и затова резултата е такъв.С тази игра нашите нямат шансове да се класират.Какво да направим-токова си могат 
_________________ COUPE 1.8 16V
VOLVO XC90 T6
|
Нед Окт 12, 2008 10:39 am |
|
 |
snake
Фиат фанатик
Регистриран на: Пет Окт 21, 2005 1:30 pm Мнения: 984 Местоположение: Пазарджик
|
Равенство срещу актуалния световен шампион в официална среща дори на собствен терен е повече от добре ! Нека не бъдем максималисти, нямаме основание за това.
_________________ Ex: Fiat Marea Weekend ELX 1.8 16V Ex: Fiat Palio Weekend 75 Ex: Opel Kadett 1.4 - Първата ми любов : )
|
Нед Окт 12, 2008 11:05 am |
|
 |
николофф
Кара кола
Регистриран на: Пет Юни 20, 2008 12:55 pm Мнения: 313 Местоположение: София 04 Оборище
|
Колеги повече от това не можем да искаме...какво е нивото на футбола в България..никакво...Според мен това беше максимума...а за класиране....просто забравете...ееххх мечти мечтии
_________________ една любофф от пръв поглед..ФИАТ КУПЕ.....1.8....16 v...черно.....1997.г. http://www.vbox7.com/play:61dff912
|
Нед Окт 12, 2008 8:14 pm |
|
 |
Rokambol
|
Аз ще отговоря така: идната сряда, Грузия - България 2:1 
|
Пон Окт 13, 2008 8:07 am |
|
 |
Jimy
Кара Фиатче 126
|
На мен мача ми хареса, предвид взетата точка е добре. Разбира се можеше да вземем и победата...така си мисля не съм специалист,но ми направи впечатление, че нашият отбор не направи дори един дълъг пас/е може два да са били,но за 90минути огра това е нищо/. Постоянно се разчиташе на Петров и Бербатов...схема, която се експлоатираше през целия мач. Добре че Благой Георгиев успяваше да открадне накоя топка и атаката временно се разнообразяваше.
_________________ Fiat BRAVO JTD105 GT
Peugeot 309XRD 1.9D
|
Пон Окт 13, 2008 12:51 pm |
|
 |
КИМИ
Фиат маниак
Регистриран на: Чет Окт 25, 2007 6:26 pm Мнения: 671 Местоположение: ВР
|
Реално ще се борим с ирландците за 2- рото място и бараж- за първото италиянците ще дръпнат доста като бият и черногорците сега у дома. Всички сметки минават през победа сега в сряда срещу грузинците там и после да бием ирландците тука- и това ще е- други проблеми няма да имаме за второто място, а за първото ще трябва да чакаме италиянците да се издънят на някое от гостуванията- на Ейре или на Грузия, и ние да има вземем поне равен в Рим, но повече сметки след срядата.
|
Пон Окт 13, 2008 5:53 pm |
|
 |
bmahob
Фиат идол
Регистриран на: Чет Май 17, 2007 10:29 am Мнения: 1261 Местоположение: Благоевград/Симитли
|
Rokambol написа: Аз ще отговоря така: идната сряда, Грузия - България 2:1 
У бе ! Винаги има надежда! Знаех си че има нещо грузинско в теб!
_________________ И пиши на кирилица, че е много дразнеща шльокавицата!
Punto 1.2 75 ELX `97 MPI/ГОЛЕМА БРИЧКА И ТАРАТАЙКА /-никога не подушила бензин
|
Пон Окт 13, 2008 8:26 pm |
|
|
|
Страница 1 от 1
|
[ 8 мнения ] |
|