|
|
Дата и час: Чет Юли 17, 2025 1:10 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
Жени във форума, колко сте, покажете се! Хайде да броим!
Автор |
Съобщение |
Tuzarka
|
Да ти е кеф да те лижат женски кучета по задника...на къде отива този свят 
|
Чет Окт 02, 2008 12:33 pm |
|
 |
nennormalnoto
|
Tuzarka написа: Да ти е кеф да те лижат женски кучета по задника...на къде отива този свят  На към зоофилията! Ееееееех! Добре, че като дете имаше козички и овчици покрай мен, иначе още да съм си virgin!
|
Чет Окт 02, 2008 12:38 pm |
|
 |
Tuzarka
|
Душко....оставям те да си спомняш деВството или деТството 
|
Чет Окт 02, 2008 12:41 pm |
|
 |
nennormalnoto
|
Tuzarka написа: Душко....оставям те да си спомняш деВството или деТството 
Дойдоха ми фактурите и първо ще ми се наложи да си спомня счетоводството! Айде! Заравям се в бумагите!
|
Чет Окт 02, 2008 12:54 pm |
|
 |
tiamariaa
Фиат маниак
Регистриран на: Пет Окт 12, 2007 8:53 pm Мнения: 602 Местоположение: Костинброд
|
Tuzarka написа: Колко неизвинени отсъствия имаш...няма да минеш годината  А,не с лошо де,имам си изжинителна бележка 
|
Чет Окт 02, 2008 1:58 pm |
|
 |
Eli's BRAVO
|
Хелоу....Как сте другари и другарки? 
|
Чет Окт 02, 2008 6:03 pm |
|
 |
Eli's BRAVO
|
Тузи, вчера бях на Пловдивския панаир и паркирахме отстрани на палатите в двора на един сервиз (до реката, под моста). Възможно ли е младежа с очилцата и червената тениска, работещ там да е братчето ти...? 
|
Чет Окт 02, 2008 6:05 pm |
|
 |
Tuzarka
|
Eli's BRAVO написа: Тузи, вчера бях на Пловдивския панаир и паркирахме отстрани на палатите в двора на един сервиз (до реката, под моста). Възможно ли е младежа с очилцата и червената тениска, работещ там да е братчето ти...? 
Баш брат ми е бил  Верно, че си го виждала 1 път....малкия Тузар  Ти що направо не си го пита дали е брата на сестра си 
|
Чет Окт 02, 2008 6:56 pm |
|
 |
Eli's BRAVO
|
Ми малкия Тузар явно имаше почивен ден...каза: "Чао, шефе!" и избяга.....не ме позна....ама нали съм добра физиономистка веднага го разкрих... 
|
Чет Окт 02, 2008 7:37 pm |
|
 |
Tuzarka
|
Eli's BRAVO написа: Ми малкия Тузар явно имаше почивен ден...каза: "Чао, шефе!" и избяга.....не ме позна....ама нали съм добра физиономистка веднага го разкрих... 
Явно е бързал да
Не си била с Фиата, нали? Защото го питах и не си спомня Фиат...пък той физиономии не помни...само коли помни  Големи бизнесмени са...с този бизнес дето са го завъртяли покрай панаира 
|
Чет Окт 02, 2008 7:43 pm |
|
 |
nennormalnoto
|
Ей, голема Тузарска рода, мамата си трака!
К'во стаааааааааааа народе? Днеска е петък, ехааааааааа! Не съм си бил в къщи от 3 седмици събота и неделя! Утре ще се отдам на активно...бъркане на бетон! Мамка му! Нема почивка за мене!
|
Пет Окт 03, 2008 10:30 am |
|
 |
Tuzarka
|
nennormalnoto написа: Ей, голема Тузарска рода, мамата си трака!
Не бе, малко сме , ама сме силни 
|
Пет Окт 03, 2008 11:15 am |
|
 |
nennormalnoto
|
Tuzarka написа: nennormalnoto написа: Ей, голема Тузарска рода, мамата си трака! Не бе, малко сме , ама сме силни 
То това е смисъла! Аз нали знаеш, че не се заяждам със вашата рода? Аз съм добро дете! Дон Туз! Бос на мафията!
|
Пет Окт 03, 2008 11:29 am |
|
 |
Tuzarka
|
Я чакай да погледна...а, бе, не съм дон..по-скоро съм доня 
|
Пет Окт 03, 2008 11:37 am |
|
 |
nennormalnoto
|
Tuzarka написа: Я чакай да погледна...а, бе, не съм дон..по-скоро съм доня 
Предавам се! Пак ме затапи! Аз като се гледам се чудя, дон ли съм, доня ли съм!
|
Пет Окт 03, 2008 11:39 am |
|
|