Дата и час: Чет Юли 17, 2025 1:10 am

Собствено Търсене

Реклама

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 9549 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 620, 621, 622, 623, 624, 625, 626 ... 637  Следваща
Жени във форума, колко сте, покажете се! Хайде да броим! 
Автор Съобщение
UNREAD_POST 
Да ти е кеф да те лижат женски кучета по задника...на къде отива този свят Yellow_Flash_Colorz_PDT_07

Чет Окт 02, 2008 12:33 pm
UNREAD_POST 
Tuzarka написа:
Да ти е кеф да те лижат женски кучета по задника...на къде отива този свят Yellow_Flash_Colorz_PDT_07
На към зоофилията! Ееееееех! Добре, че като дете имаше козички и овчици покрай мен, иначе още да съм си virgin!

Чет Окт 02, 2008 12:38 pm
UNREAD_POST 
Душко....оставям те да си спомняш деВството или деТството Yellow_Flash_Colorz_PDT_07

Чет Окт 02, 2008 12:41 pm
UNREAD_POST 
Tuzarka написа:
Душко....оставям те да си спомняш деВството или деТството Yellow_Flash_Colorz_PDT_07

Дойдоха ми фактурите и първо ще ми се наложи да си спомня счетоводството! Айде! Заравям се в бумагите!

Чет Окт 02, 2008 12:54 pm
Фиат маниак
Фиат маниак
Аватар

UNREAD_POST 
Tuzarka написа:
tiamariaa написа:
....

Колко неизвинени отсъствия имаш...няма да минеш годината Yellow_Flash_Colorz_PDT_04
А,не с лошо де,имам си изжинителна бележка :D

Чет Окт 02, 2008 1:58 pm
Профил
UNREAD_POST 
Хелоу....Как сте другари и другарки? Yellow_Flash_Colorz_PDT_03

Чет Окт 02, 2008 6:03 pm
UNREAD_POST 
Тузи, вчера бях на Пловдивския панаир и паркирахме отстрани на палатите в двора на един сервиз (до реката, под моста). Възможно ли е младежа с очилцата и червената тениска, работещ там да е братчето ти...? Yellow_Flash_Colorz_PDT_02

Чет Окт 02, 2008 6:05 pm
UNREAD_POST 
Eli's BRAVO написа:
Тузи, вчера бях на Пловдивския панаир и паркирахме отстрани на палатите в двора на един сервиз (до реката, под моста). Възможно ли е младежа с очилцата и червената тениска, работещ там да е братчето ти...? Yellow_Flash_Colorz_PDT_02

Баш брат ми е бил Yellow_Flash_Colorz_PDT_06 Верно, че си го виждала 1 път....малкия Тузар Yellow_Flash_Colorz_PDT_04 Ти що направо не си го пита дали е брата на сестра си Yellow_Flash_Colorz_PDT_07

Чет Окт 02, 2008 6:56 pm
UNREAD_POST 
Ми малкия Тузар явно имаше почивен ден...каза: "Чао, шефе!" и избяга.....не ме позна....ама нали съм добра физиономистка веднага го разкрих...Yellow_Flash_Colorz_PDT_02

Чет Окт 02, 2008 7:37 pm
UNREAD_POST 
Eli's BRAVO написа:
Ми малкия Тузар явно имаше почивен ден...каза: "Чао, шефе!" и избяга.....не ме позна....ама нали съм добра физиономистка веднага го разкрих...Yellow_Flash_Colorz_PDT_02

Явно е бързал да :sex5:
Не си била с Фиата, нали? Защото го питах и не си спомня Фиат...пък той физиономии не помни...само коли помни Yellow_Flash_Colorz_PDT_09 Големи бизнесмени са...с този бизнес дето са го завъртяли покрай панаира Yellow_Flash_Colorz_PDT_04

Чет Окт 02, 2008 7:43 pm
UNREAD_POST 
Ей, голема Тузарска рода, мамата си трака!
К'во стаааааааааааа народе? Днеска е петък, ехааааааааа! Не съм си бил в къщи от 3 седмици събота и неделя! Утре ще се отдам на активно...бъркане на бетон! Мамка му! Нема почивка за мене!

Пет Окт 03, 2008 10:30 am
UNREAD_POST 
nennormalnoto написа:

Не бе, малко сме , ама сме силни Yellow_Flash_Colorz_PDT_04

Пет Окт 03, 2008 11:15 am
UNREAD_POST 
Tuzarka написа:
nennormalnoto написа:

Не бе, малко сме , ама сме силни Yellow_Flash_Colorz_PDT_04

То това е смисъла! Аз нали знаеш, че не се заяждам със вашата рода? Аз съм добро дете! Дон Туз! Бос на мафията!

Пет Окт 03, 2008 11:29 am
UNREAD_POST 
Я чакай да погледна...а, бе, не съм дон..по-скоро съм доня Yellow_Flash_Colorz_PDT_07

Пет Окт 03, 2008 11:37 am
UNREAD_POST 
Tuzarka написа:
Я чакай да погледна...а, бе, не съм дон..по-скоро съм доня Yellow_Flash_Colorz_PDT_07

Предавам се! Пак ме затапи! Аз като се гледам се чудя, дон ли съм, доня ли съм!

Пет Окт 03, 2008 11:39 am
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 9549 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 620, 621, 622, 623, 624, 625, 626 ... 637  Следваща