|
|
|
|
Дата и час: Пет Ное 01, 2024 2:52 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
Страница 1 от 1
|
[ 4 мнения ] |
|
Въпрос за оригинален касетофон на Пунто
Автор |
Съобщение |
lordoftheboard
Кара детска количка
Регистриран на: Сря Сеп 17, 2008 3:12 pm Мнения: 8 Местоположение: София 16 Студентски
|
Въпрос за оригинален касетофон на Пунто
Здравейте видях че има същата тема но за Браво и Мареа и въпросът ми е дали за Пунто 2002г. 4-врато,
дали е възможно да се махне оргиналния касетофон и да се монтира друг и трябва ли да си играя с жичките на конектора?
Виждал съм,че на двувратките става, но те са по-нови и ми казаха че може и да не е баш същото в моя случай
Благодаря предварително
|
Сря Сеп 17, 2008 3:26 pm |
|
|
vesko.t
Член на клуба
Регистриран на: Сря Ное 03, 2004 1:23 pm Мнения: 1120 Местоположение: Бургас
|
Конекторите са стандартизирани; поне за европейските производители, за новата музика, погледни в книжката на новото у-во; за Panasonic-от опит, дават различните стандарти на свързване...
За Европейски модели; какъвто е ФИАТ-нищо не се променя...
Сря Сеп 17, 2008 3:41 pm |
|
|
lordoftheboard
Кара детска количка
Регистриран на: Сря Сеп 17, 2008 3:12 pm Мнения: 8 Местоположение: София 16 Студентски
|
Да но смисал врътката става с махането на панела нали (намерих рамка за касетофон за Пунто явно точно за тази цел) а книжка нямам но не е проблем разбрах за стандарта а например за нови модели за Сони пак ли важи това с неевропейския стандарт?
|
Сря Сеп 17, 2008 3:54 pm |
|
|
lordoftheboard
Кара детска количка
|
Трябва ли да си купя панел ???
|
Вто Окт 14, 2008 10:18 am |
|
|
|
Страница 1 от 1
|
[ 4 мнения ] |
|