|
|
Дата и час: Пет Юли 18, 2025 12:26 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
Жени във форума, колко сте, покажете се! Хайде да броим!
Автор |
Съобщение |
nennormalnoto
|
Tuzarka написа: Токът беше духнал за 2 часа 
Хах! Като каза токът, сега се сетих за в Дружба при майка и татко! Вчера отивам аз там, влизам в банята, пускам водата, ама ... к'во от това! Няма да коментирам канонадата от пожелания! И се обличам и почвам да ровя из нета да видя к'во става! Както и да е! Ремонт! НО... оказва се, че дори и след ремонта няма да ни я пуснат, защото входа дължал 27к лева на Топлофикация! Ебаси агонията! И звънкам на баща ми! А той вика! Ебаси къв идиот съм! А аз си плащам редовно като поп! Хах! Българска му работа! Май ще си купуваме бойлер, а?! 
|
Сря Сеп 17, 2008 11:12 am |
|
 |
Tuzarka
|
Споко. Нашият блок дължат 43 000лв...и аз очаквам честитка  Вече ще се прекръстя на Мундарка
Бойлер е спасението....горко им на тези дето са под наем, ако нямат читави хазяи 
|
Сря Сеп 17, 2008 11:23 am |
|
 |
nennormalnoto
|
Tuzarka написа: Споко. Нашият блок дължат 43 000лв...и аз очаквам честитка  Вече ще се прекръстя на Мундарка Бойлер е спасението....горко им на тези дето са под наем, ако нямат читави хазяи 
Добре, че съм си свикнал! Така или иначе в Лозен си живея на бойлери! И си ми е много добре! Да му мисли който няма как да си сложи!
|
Сря Сеп 17, 2008 11:32 am |
|
 |
Tuzarka
|
Ще има "Мъжо, пускай нагревателя. Искам две кофи вода. Уф, бе, много гореща вода. Ела да ми полееш да си измия косата" 
|
Сря Сеп 17, 2008 11:36 am |
|
 |
nennormalnoto
|
Tuzarka написа: Ще има "Мъжо, пускай нагревателя. Искам две кофи вода. Уф, бе, много гореща вода. Ела да ми полееш да си измия косата" 
Да става к'вото ще! То това е съвсем нормалния изход на нещата! Не плащаш - не ползваш! Лошото е само, че и тея дето си плащат го духат! Ама здраве да е! И това нема да ни смачка!
|
Сря Сеп 17, 2008 11:48 am |
|
 |
Tuzarka
|
То духането не е лоша работа 
|
Сря Сеп 17, 2008 12:08 pm |
|
 |
nennormalnoto
|
Tuzarka написа: То духането не е лоша работа 
Да ти кажа право, аз съм влюбен в него(духането)!!! Явно и ти имаш няк'ви симпатии, щом констатацията ти е такава!
Скийте к'во има в бисквитката
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
|
Сря Сеп 17, 2008 12:14 pm |
|
 |
nennormalnoto
|
Tuzarka, май ти се е запалила снимката!?
|
Сря Сеп 17, 2008 12:19 pm |
|
 |
Tuzarka
|
Верно, че се е запалила...ааа не ме стряскай, тва са огньовете на Ада
Посланието на снимката е оригинално 
|
Сря Сеп 17, 2008 12:21 pm |
|
 |
nennormalnoto
|
Tuzarka написа: Верно, че се е запалила...ааа не ме стряскай, тва са огньовете на Ада Посланието на снимката е оригинално 
Определено снимката е номер едно!
Огньовете на ада казваш! Че ти к'во общо имаш с него? Да не си си хванала някое дяволито гадже?
Пфу! Висях в НОИ като луд! Тея направо са няк'ви нечовеци там!
|
Сря Сеп 17, 2008 2:16 pm |
|
 |
Tuzarka
|
Дяволът за опашката съм хванала
Пък и аз си падам малко дяволица 
|
Сря Сеп 17, 2008 3:26 pm |
|
 |
nennormalnoto
|
Tuzarka написа: Дяволът за опашката съм хванала Пък и аз си падам малко дяволица 
Дяволица! Пък после вика: "Не се притеснявай, ела на срещата, аз няма да те бия за тасовете"
Да бе, даааааааааааааа!
|
Сря Сеп 17, 2008 3:31 pm |
|
 |
Tuzarka
|
Ела на срещата да не дойда аз да те измъкна, че тогава боят е в двойни дози 
|
Сря Сеп 17, 2008 3:46 pm |
|
 |
nennormalnoto
|
Tuzarka написа: Ела на срещата да не дойда аз да те измъкна, че тогава боят е в двойни дози 
Ще ме измъкнеш, ама неможеш да ме намериш! Отивам да сменям емблемите на Бравото, ще го пишс Опел! Така никога няма да ме познаеш! Ще се скрияяяяя!
|
Сря Сеп 17, 2008 3:55 pm |
|
 |
Tuzarka
|
Ще те позная по чупеноо фарче и лепената броня, а да и по голата глава 
|
Сря Сеп 17, 2008 3:58 pm |
|
|