|
|
Дата и час: Пет Юли 18, 2025 6:45 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
Жени във форума, колко сте, покажете се! Хайде да броим!
Автор |
Съобщение |
Tuzarka
|
Ако искаш се оплачи и на арменския поп 
|
Вто Сеп 16, 2008 11:54 am |
|
 |
nennormalnoto
|
Tuzarka написа: Ако искаш се оплачи и на арменския поп 
Колко невъзпитано от ваша страна, млада госпожице! Как не ви е срам! Поне, ако дойда, ще пуснеме ли сръбско? Аз отговарям за това, стига вие, колеги да сте съгласни! Две бози и Зайченцето бяло до дупка!
|
Вто Сеп 16, 2008 12:03 pm |
|
 |
nennormalnoto
|
Пак се прайте на много работни, а?????????
|
Вто Сеп 16, 2008 12:31 pm |
|
 |
Tuzarka
|
Кви работни, некои си духнаха от работа 
|
Вто Сеп 16, 2008 3:07 pm |
|
 |
nennormalnoto
|
Tuzarka написа: Кви работни, некои си духнаха от работа 
Така трябва! Обявява се дъжновна и край! И к'во! Избяга от работа, за да киснеш във форума, за да ми се заканваш да ме биеш?
Леееееееелееееееее, сега ако аз бях избягал от работа щях да спя като къпано бебе, с напудрен задник!
|
Вто Сеп 16, 2008 3:10 pm |
|
 |
Tuzarka
|
Не, докато ти мрънкаше - аз се водих избягала. Сега ти пиша и следователно вече съм на бач 
|
Вто Сеп 16, 2008 3:18 pm |
|
 |
nennormalnoto
|
Tuzarka написа: Не, докато ти мрънкаше - аз се водих избягала. Сега ти пиша и следователно вече съм на бач 
Са па съм мрънкал даже! Добре! И сега как е на бачкането? Ужасно, нали! Аз имам още час - час и половина! Ужасссссс! Нещо взе да ми се схваща четирибуквието! Ебаси гадния стол! И като е комбиниран с гнусна колежка на съседния стол и направо почват и червата да ме болят!
|
Вто Сеп 16, 2008 3:21 pm |
|
 |
nennormalnoto
|
Май тея разходки в работно време са ти дошли на нагорно в момента!? Сега бачкаш яко, а? Всичките бачкате яко! Аз не, за да ви дразня, ама 14то число на месеца мина! Хах! Приключихме ДДСто! Ехаааааа! До първи сме що - годе волни Фтички! Аз съм на лекции, ама няма значение! Ванжното е, че 14 мина!
|
Вто Сеп 16, 2008 3:51 pm |
|
 |
Tuzarka
|
Като те гледам как се вееш и как не ти се бачка..да те пита човек как успяваш да се напънеш да отидеш на работа
|
Вто Сеп 16, 2008 4:00 pm |
|
 |
nennormalnoto
|
Tuzarka написа: Като те гледам как се вееш и как не ти се бачка..да те пита човек как успяваш да се напънеш да отидеш на работа
Това, че кисна по форума, съвсем не значи, че не си върша работата! В смисъл, че не ме мързи! Просто през времето, в което бачкам, не се размотавам, а се напъвам яко и вс става както си трябва!
|
Вто Сеп 16, 2008 8:53 pm |
|
 |
Tuzarka
|
Кой ти казва, че не работиш..просто все казваш, че не ти се..пък ние си кротуваме и се правим, че ни се работи 
|
Вто Сеп 16, 2008 9:01 pm |
|
 |
nennormalnoto
|
Tuzarka написа: Кой ти казва, че не работиш..просто все казваш, че не ти се..пък ние си кротуваме и се правим, че ни се работи 
Просто се опитвам да завържа приказка, че с тея сухари много трудно се бачка!
|
Вто Сеп 16, 2008 9:12 pm |
|
 |
nennormalnoto
|
Здрасти! Как спахте? Нещо интересно около вас? Около мен има(поне така си мисля)! След малко ще го разкажа в общи!
|
Сря Сеп 17, 2008 9:31 am |
|
 |
nennormalnoto
|
Къде се затрихте всички?
|
Сря Сеп 17, 2008 10:39 am |
|
 |
Tuzarka