|
|
Дата и час: Чет Сеп 18, 2025 1:41 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
Жени във форума, колко сте, покажете се! Хайде да броим!
Автор |
Съобщение |
nennormalnoto
|
Tuzarka написа: Едно време на пиано, сега....пак на пияно, ама мога и на трезво 
А на шише, вилица и нож, чаша? Това са основни музикални инструменти!
|
Пон Сеп 08, 2008 11:12 am |
|
 |
Eli's BRAVO
|
Дааааам......аз мога да свиря на станиолче....  , на бутилка.....на китара (ама много зле),сега се уча на тарамбуки 
|
Пон Сеп 08, 2008 11:13 am |
|
 |
nennormalnoto
|
Eli's BRAVO написа: Дааааам......аз мога да свиря на станиолче....  , на бутилка.....на китара (ама много зле),сега се уча на тарамбуки 
На станьолче! Хм! Т'ва е интересно! Аз мога със стръкче трева ( Ама не Мери Джейн, обикновена, класическа трева, която НЕ става за пушене)
|
Пон Сеп 08, 2008 11:17 am |
|
 |
Eli's BRAVO
|
nennormalnoto написа: На станьолче! Хм! Т'ва е интересно! Аз мога със стръкче трева ( Ама не Мери Джейн, обикновена, класическа трева, която НЕ става за пушене)
Ефекта е същия и със станиолчето.... 
|
Пон Сеп 08, 2008 11:18 am |
|
 |
NIK_THE_FLASH
Кара кола
Регистриран на: Пет Юни 06, 2008 12:04 pm Мнения: 282 Местоположение: София 13 Надежда
|
Aй добърден
Ненормалното, дай ауторизация на скайпа бре 
_________________ Fiat Bravo 1.8 16V
|
Пон Сеп 08, 2008 11:18 am |
|
 |
Tuzarka
|
аха...преминавате на по-лично ниво
|
Пон Сеп 08, 2008 11:26 am |
|
 |
nennormalnoto
|
NIK_THE_FLASH написа: Aй добърден  Ненормалното, дай ауторизация на скайпа бре 
Довечера, ако имам време ще се логна, че в работата немога!
|
Пон Сеп 08, 2008 11:43 am |
|
 |
nennormalnoto
|
Tuzarka написа: аха...преминавате на по-лично ниво
Усещам нотка на завист! Според мен ми завиждаш, че колегата проявява интерес към мен! Хаха! Не си го давам!
|
Пон Сеп 08, 2008 11:44 am |
|
 |
Tuzarka
|
nennormalnoto написа: Tuzarka написа: аха...преминавате на по-лично ниво Усещам нотка на завист! Според мен ми завиждаш, че колегата проявява интерес към мен! Хаха! Не си го давам!
Вземете се със здраве...пък ние с колежката Ели ще сме кум и кума....( с нея допълнително ще се разберем кой кой ще е ) 
|
Пон Сеп 08, 2008 11:46 am |
|
 |
nennormalnoto
|
Tuzarka написа: nennormalnoto написа: Tuzarka написа: аха...преминавате на по-лично ниво Усещам нотка на завист! Според мен ми завиждаш, че колегата проявява интерес към мен! Хаха! Не си го давам! Вземете се със здраве...пък ние с колежката Ели ще сме кум и кума....( с нея допълнително ще се разберем кой кой ще е ) 
Няма проблеми, ние сме се разбрали с колегата! Една седмица той ще е мъжът, а другата аз ще съм жената! И все още мисля, че ми завиждаш! Интересно ми е само измежду теб и колежката, кой ще е мъж, кой жена!
|
Пон Сеп 08, 2008 11:55 am |
|
 |
NIK_THE_FLASH
Кара кола
Регистриран на: Пет Юни 06, 2008 12:04 pm Мнения: 282 Местоположение: София 13 Надежда
|
Tuzarka написа: nennormalnoto написа: Tuzarka написа: аха...преминавате на по-лично ниво Усещам нотка на завист! Според мен ми завиждаш, че колегата проявява интерес към мен! Хаха! Не си го давам! Вземете се със здраве...пък ние с колежката Ели ще сме кум и кума....( с нея допълнително ще се разберем кой кой ще е ) 
Мммм, при така стеклите се обстоятелства мисля да се откажа от колегата и да се присъединя към вас
@ненормалното : всъщност си спомних че на срещата в сряда спомена нещо че си ползвал някаква GPS навигация...я поясни каква си ползвал, от/до къде и т.н.  Понеже имам желание да се сдобия с нещо такова, та ми трябват отзиви 
|
Пон Сеп 08, 2008 11:57 am |
|
 |
Tuzarka
|
nennormalnoto написа: Няма проблеми, ние сме се разбрали с колегата! Една седмица той ще е мъжът, а другата аз ще съм жената! И все още мисля, че ми завиждаш!
Ти видя ли какво си написал...че все ти ще си жената 
|
Пон Сеп 08, 2008 12:01 pm |
|
 |
nennormalnoto
|
Tuzarka написа: nennormalnoto написа: Няма проблеми, ние сме се разбрали с колегата! Една седмица той ще е мъжът, а другата аз ще съм жената! И все още мисля, че ми завиждаш! Ти видя ли какво си написал...че все ти ще си жената 
Как мислиш, дали незнам какво съм написал! Така искам да бъде! Не ми ли личи колко съм... женствен!???????
|
Пон Сеп 08, 2008 12:04 pm |
|
 |
nennormalnoto
|
NIK_THE_FLASH написа: @ненормалното : всъщност си спомних че на срещата в сряда спомена нещо че си ползвал някаква GPS навигация...я поясни каква си ползвал, от/до къде и т.н. Понеже имам желание да се сдобия с нещо такова, та ми трябват отзиви
Аз не си спомням к'во съм издрънкал в сряда, но... Мойто мнение е, че не си заслужава да се зима просто навигация! Направо един телефон с навигация и спи градът! Примерно Нокия N95 и и праскаш един Том Том и край! Или Новата Нокия навигатор! Има и pda та Асус, който според мен са мнооооого добри! Има ги в дилърския сайт на Мост( www.mostb.coм)
Иначе съм ползвал от тея в Хендито дет го продават или в 2be, не се сещам! Абе досега от говореща навигация винаги съм бил много доволен! Изобщо немога да те ориентирам! Сори! Но за мен.. телефон с навигация! Моя вече е в историята, но пак ще се оборудвам!
|
Пон Сеп 08, 2008 12:10 pm |
|
 |
NIK_THE_FLASH
Кара кола
|
nennormalnoto написа: NIK_THE_FLASH написа: @ненормалното : всъщност си спомних че на срещата в сряда спомена нещо че си ползвал някаква GPS навигация...я поясни каква си ползвал, от/до къде и т.н. Понеже имам желание да се сдобия с нещо такова, та ми трябват отзиви Аз не си спомням к'во съм издрънкал в сряда, но... Мойто мнение е, че не си заслужава да се зима просто навигация! Направо един телефон с навигация и спи градът! Примерно Нокия N95 и и праскаш един Том Том и край! Или Новата Нокия навигатор! Има и pda та Асус, който според мен са мнооооого добри! Има ги в дилърския сайт на Мост( www.mostb.coм) Иначе съм ползвал от тея в Хендито дет го продават или в 2be, не се сещам! Абе досега от говореща навигация винаги съм бил много доволен! Изобщо немога да те ориентирам! Сори! Но за мен.. телефон с навигация! Моя вече е в историята, но пак ще се оборудвам!
Е то и аз за нещо подобно съм се замислил - но по-скоро не телефон (защото съм си доволен от моя) ами PDA, даже съм си харесал 1-2 творения на HP. Софтуер съм си харесал този на iGO. Просто не ми се вижда много смислено да си взимам GARMIN, който е само GPS навигатор и нищо друго...Другия дивайс който си харесах беше едно китайско GPSче, но с FM трансмитер, мп3 плеър, хандсфри и незнам си кви още св**ки , и пак е с iGO...
Хм...ще взема да пусна една тема в "Общи" - може още някой да има опит с такива неща 
|
Пон Сеп 08, 2008 12:26 pm |
|
|