|
|
Дата и час: Чет Сеп 18, 2025 3:54 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
Жени във форума, колко сте, покажете се! Хайде да броим!
Автор |
Съобщение |
Eli's BRAVO
|
nennormalnoto написа: С Фиатко вчера направихме година! Шаферка! Хм! Трябва да си го заслужиш!
Как да си заслужи шаферството?...предполагам че като си такъв моралист, няма да е нещо цинично....може би д целуне икона 3 пъти....или.... 
|
Пет Сеп 05, 2008 10:14 am |
|
 |
nennormalnoto
|
Аз от  не разбирам!!! Какво е това? Иначе, ако е хубаво, може!
Само немога да разбера Туз защо е решила, че трябва да ми става шаферка! Тя силиконовата кукла ми омръзна! Ще зема да си търся от истинска кожа! И да мърда, и говори! Такива неща!
|
Пет Сеп 05, 2008 10:17 am |
|
 |
nennormalnoto
|
Eli's BRAVO написа: nennormalnoto написа: С Фиатко вчера направихме година! Шаферка! Хм! Трябва да си го заслужиш! Как да си заслужи шаферството?...предполагам че като си такъв моралист, няма да е нещо цинично....може би д целуне икона 3 пъти....или.... 
BTW, май и ти искаш да ми станеш шаферка! Като гледам как разпитваш! Еиииииии! Мн съм на почит тука! Т' ва е щот не сте ме виждали на живо да ви изпоплаша! ХАхаха!
|
Пет Сеп 05, 2008 10:21 am |
|
 |
nennormalnoto
|
Ебаси майката! Кой ме прокле толко жестоко! Цяла нощ се боря със Свети Петър, ама не му се дадох! Ама май сега вече ще му се дам! Немога да издържам! Ебаси майката! Ако... повръщате, боли ви глава, корема ви се е свил ужасно много, по един или др начин сте разстроени, значи... знаете какво ми е! Ебаси гадното! Ще умра!
|
Пет Сеп 05, 2008 10:45 am |
|
 |
Eli's BRAVO
|
nennormalnoto написа: BTW, май и ти искаш да ми станеш шаферка! Като гледам как разпитваш! Еиииииии! Мн съм на почит тука! Т' ва е щот не сте ме виждали на живо да ви изпоплаша! ХАхаха!
тц, всичко свързано с брак и други подобни глупости- далеч от мен.... 
|
Пет Сеп 05, 2008 10:49 am |
|
 |
nennormalnoto
|
Eli's BRAVO написа: nennormalnoto написа: BTW, май и ти искаш да ми станеш шаферка! Като гледам как разпитваш! Еиииииии! Мн съм на почит тука! Т' ва е щот не сте ме виждали на живо да ви изпоплаша! ХАхаха!
тц, всичко свързано с брак и други подобни глупости- далеч от мен.... 
За брак да! Като чуя тая дума и настръхвам! Ама не ме плаши толкова, колкото евентуалното :"Бременна съм"! Затова, както старите хора викат: " Полупено млеко, мачките го не лочат" Хаха! Полупвам си млекото и съм спокоен! Сватба няма да има! Мисля, че една сватба е способна да развали мн неща в една двойка! А и нали знаете, какво ястие убива женските сексуални желания с 80%? Сватбената торта!
|
Пет Сеп 05, 2008 11:16 am |
|
 |
NIK_THE_FLASH
Кара кола
Регистриран на: Пет Юни 06, 2008 12:04 pm Мнения: 282 Местоположение: София 13 Надежда
|
Какво става днес бре колеги, спама го няма никакъв 
_________________ Fiat Bravo 1.8 16V
|
Пет Сеп 05, 2008 11:54 am |
|
 |
nennormalnoto
|
NIK_THE_FLASH написа: Какво става днес бре колеги, спама го няма никакъв 
Ми то само аз си спамя! Нещо колегите ме отебаха тука сачмичък!
|
Пет Сеп 05, 2008 11:55 am |
|
 |
NIK_THE_FLASH
Кара кола
Регистриран на: Пет Юни 06, 2008 12:04 pm Мнения: 282 Местоположение: София 13 Надежда
|
Лоши хора
Я кажи как е ДДС-то днес 
|
Пет Сеп 05, 2008 11:58 am |
|
 |
nennormalnoto
|
NIK_THE_FLASH написа: Лоши хора  Я кажи как е ДДС-то днес 
Аааааааа! Днес ще се мре! Просто едвам седя на гъза си! Много ми е лошо и чакам началниците да решат да дойдат на работа, за да ги уведомя, че си тръгвам, освен ако не искат мозайки в офиса! Ник'во ДДС! Ебал съм му майката на вс!
|
Пет Сеп 05, 2008 12:00 pm |
|
 |
NIK_THE_FLASH
Кара кола
|
nennormalnoto написа: Просто едвам седя на гъза си!
Няма да питам... 
|
Пет Сеп 05, 2008 12:07 pm |
|
 |
Eli's BRAVO
|
nennormalnoto написа: Аааааааа! Днес ще се мре! Просто едвам седя на гъза си! Много ми е лошо и чакам началниците да решат да дойдат на работа, за да ги уведомя, че си тръгвам, освен ако не искат мозайки в офиса! Ник'во ДДС! Ебал съм му майката на вс!
А бре човек взимай си болничен и си ходи....за кво се мъчиш... 
|
Пет Сеп 05, 2008 12:08 pm |
|
 |
nennormalnoto
|
Eli's BRAVO написа: nennormalnoto написа: Аааааааа! Днес ще се мре! Просто едвам седя на гъза си! Много ми е лошо и чакам началниците да решат да дойдат на работа, за да ги уведомя, че си тръгвам, освен ако не искат мозайки в офиса! Ник'во ДДС! Ебал съм му майката на вс! А бре човек взимай си болничен и си ходи....за кво се мъчиш... 
Кой знае къде са си завряли телефоните? Чакам ги да дойдат в офиса! Те имат навика да спят до 12 и да почват работа в 1! Ама вече ми е мноооооооооого зле! Направо ще умра!
|
Пет Сеп 05, 2008 12:16 pm |
|
 |
Tuzarka
|
nennormalnoto написа: Аааааааа! Днес ще се мре! Просто едвам седя на гъза си! Много ми е лошо и чакам началниците да решат да дойдат на работа, за да ги уведомя, че си тръгвам, освен ако не искат мозайки в офиса! Ник'во ДДС! Ебал съм му майката на вс!
Пич, и аз съм така...мозайка не съм правила, но ми се вие свят....едвам отлепих от леглото...от 9ч до 15ч съм спяла на пресекулки....е, аз си останах вкъщи 
|
Пет Сеп 05, 2008 3:21 pm |
|
 |
nennormalnoto
|
Tuzarka написа: Пич, и аз съм така...мозайка не съм правила, но ми се вие свят....едвам отлепих от леглото...от 9ч до 15ч съм спяла на пресекулки....е, аз си останах вкъщи 
Eeeeee! Ти поне си съумяла ад си останеш у дома! Аз м-у др още се гърча в офиса! Не за др, но вс петък ми се плаща! А началниците ги няма ОЩЕ! Ебаси! К'ви жертви за пустата стотинка! Ама нали Фиатко иска каскоооооо! Няма как! Иначе направих мозайка в санитарния възел де! Май жа са прибирам с такси! И като се сетя, че от Ботев до Лозен е 25 - 30 лв. и ми става още по зле! Туз! А ти бе мацко! И ти си го закъсала! Аз да ти кажа, начи ти си ме заразила в сряда! Ем стоях далеч от теб! 
|
Пет Сеп 05, 2008 3:48 pm |
|
|