|
|
Дата и час: Чет Сеп 18, 2025 7:20 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
Жени във форума, колко сте, покажете се! Хайде да броим!
Автор |
Съобщение |
Tuzarka
|
NIK_THE_FLASH написа: Добрутро и от мен 
Ти защо няма да идваш днес? бой, бой, бой
|
Сря Сеп 03, 2008 10:13 am |
|
 |
nennormalnoto
|
Tuzarka написа: бой, бой, бой Пак агресия!Как е системката с кафето?
|
Сря Сеп 03, 2008 10:20 am |
|
 |
Tuzarka
|
nennormalnoto написа: Tuzarka написа: бой, бой, бой Пак агресия!Как е системката с кафето?
Я не гледай в канчето на шефката  Пратих няколко африканци да ми берат още кафе....барем да ми действаше....
|
Сря Сеп 03, 2008 10:32 am |
|
 |
nennormalnoto
|
Tuzarka написа: nennormalnoto написа: Tuzarka написа: бой, бой, бой Пак агресия!Как е системката с кафето? Я не гледай в канчето на шефката  Пратих няколко африканци да ми берат още кафе....барем да ми действаше....
ОК шефке, няма да ти надничам в канчето! Обещавам! Ама ето! Тебе ти се спи сега толко мн, защото цяла нощ си работила по форума!
|
Сря Сеп 03, 2008 10:38 am |
|
 |
Tuzarka
|
Работила по форума, ба...копах нивата на лунна светлина...а отговора е много прост - аз просто съм Спящата Краставица
|
Сря Сеп 03, 2008 10:43 am |
|
 |
nennormalnoto
|
Tuzarka написа: Работила по форума, ба...копах нивата на лунна светлина...а отговора е много прост - аз просто съм Спящата Краставица
Хммммм! Ако нощес верно беше спящата, днес щеше да си будната красавица! Намирисва ми на б(л)удна Крас тавица
|
Сря Сеп 03, 2008 11:00 am |
|
 |
Tuzarka
|
Шшшшт, да не се разчува 
|
Сря Сеп 03, 2008 11:07 am |
|
 |
nennormalnoto
|
Tuzarka написа: Шшшшт, да не се разчува 
Еииииии! Лошо! Аз повече на никой няма да кажа, ама го публикувах във Дъ Таймс! НАдявам се да няма форумни или лопатни наказания?!
|
Сря Сеп 03, 2008 11:12 am |
|
 |
Tuzarka
|
|
Сря Сеп 03, 2008 11:36 am |
|
 |
nennormalnoto
|
Не мисля, че имаш потенциял да ми изкълвеш очите  Аз не се сещам как другоядче петела наказва кокошката????????????
Днес, май за пръв път ще бие жена! Даже ще я смачкам! Ебахти гнусната дрисла! Най - умрелата колежка, която може да познава човек! Направо ми идва да и откъсна главата! Ебати заядливото, комплексирано и малоумно същество! Аагхххххххххххххссссррррррр! Ще я размажа просто! Толко много май никой не ме е вбесявал до сега!

|
Сря Сеп 03, 2008 11:57 am |
|
 |
Tuzarka
|
Бий, опъвай, бий, опъвай
И аз хич не обичам жени колежки...в повечето случай са фитки и интригантки....кво ти е направила момата?
|
Сря Сеп 03, 2008 11:59 am |
|
 |
dimmX
Фиат идол
Регистриран на: Сря Яну 10, 2007 10:50 pm Мнения: 1918 Местоположение: Павликени
|
Е в тая връзка аз трябва да си избия всичките подчинени
100 пъти едно и също им казвам и пак карат по стария начин, нямам нерви вече и дори идея как да стресна, освен да им резна надниците друг начин няма 
_________________ Fiat Tipo 2.0.ie GT 113hp
159A6046
|
Сря Сеп 03, 2008 12:07 pm |
|
 |
nennormalnoto
|
Tuzarka написа: Бий, опъвай, бий, опъвай И аз хич не обичам жени колежки...в повечето случай са фитки и интригантки....кво ти е направила момата?
Аз с опъването не съм в час! Но като наказание звучи добре!
А оная мърла ли? Оная мърла е толкова комплексирана,че незнае на кой свят се намира! Може ли да си на 30 год жена и да търчиш да клеветиш на шефа, че 21 год ти колега еди кво си! Аз и говоря нещо, тя се прай на велика! Затва са не и говоря и ризбираш ли ми прай един камион мръсотиики! Ааааааааааааааааааааа! Ще полудея, ще ми изкочи любимата вена дето тръгва от лявото око и през цялата кратуна стига до врата ми чак и тогава незнам! 
|
Сря Сеп 03, 2008 12:09 pm |
|
 |
Tuzarka
|
Рязане на надници е идея! Като бръкнеш в джоба на българина и се усеща..виж другаде ако му бръкнеш няма да има ефект щоне повече от 500г сме в такава поза, че чак ни е харесало.
nennormalnoto...не знам какво да ти кажа, към всяка квачка има различен подход...освен нещо тайно да научиш за нея и да я заплашиш 
|
Сря Сеп 03, 2008 12:15 pm |
|
 |
nennormalnoto
|
Tuzarka написа: nennormalnoto...не знам какво да ти кажа, към всяка квачка има различен подход...освен нещо тайно да научиш за нея и да я заплашиш 
Изобщо неща да знам, че съществува! Аз и казах! Да забрави, че ме има в офиса, аз не я виждам! Мамка и и комплексарка! Още по настоятелна стана в ровенето за скандали! Подхода към нея е ритник в главата! Шест месеца се боря да и угодя, щото мразя скендъли! Е нема да е! Още малко да ми поизчопли по нервите и съм му е.ал маиката на вс!
|
Сря Сеп 03, 2008 12:18 pm |
|
|