|
|
Дата и час: Чет Сеп 18, 2025 10:28 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
Жени във форума, колко сте, покажете се! Хайде да броим!
Автор |
Съобщение |
nennormalnoto
|
Tuzarka написа: Като е малко кърначето и никой не го ще - хвърли го на кучетата
Ae то малко, малко, ама мене си ми върши работа! Поне досега не е имало оплаквания от него(щото си запушвам ушите да не слушам) Ади са на кучетата! Че бива ли такова нещо? Ти така ли правиш! Като си земеш малки кърначета и на кучето???
|
Вто Сеп 02, 2008 1:29 pm |
|
 |
nennormalnoto
|
Колега, ти не гледаш ли реклами? Просто ползвам мултифункционална паста за зъби и си купувам от тея дамски превръзки, дето ти дават свобода да прайш мн неща едновременно! Аз ем си бачкам, ем си мисля за кърначето, ем и във форума пиша!
|
Вто Сеп 02, 2008 1:31 pm |
|
 |
NIK_THE_FLASH
Кара кола
Регистриран на: Пет Юни 06, 2008 12:04 pm Мнения: 282 Местоположение: София 13 Надежда
|
Ае оставете на момчето наденицата/кърначето бре  тц-тц-тц
_________________ Fiat Bravo 1.8 16V
|
Вто Сеп 02, 2008 1:31 pm |
|
 |
nennormalnoto
|
NIK_THE_FLASH написа: Ае оставете на момчето наденицата/кърначето бре  тц-тц-тц
Ама глей ги са! Не ги е срам! Зели са ме тука на подбив, клетият и беззащитен аз! Не ги е срам! Ужассссссс!
|
Вто Сеп 02, 2008 1:35 pm |
|
 |
NIK_THE_FLASH
Кара кола
Регистриран на: Пет Юни 06, 2008 12:04 pm Мнения: 282 Местоположение: София 13 Надежда
|
цитирам една колежка :
"Нищо че е малък, на мен ми стига и половината"
(това беше по адрес на един шоколад:) )
|
Вто Сеп 02, 2008 1:59 pm |
|
 |
nennormalnoto
|
NIK_THE_FLASH написа: цитирам една колежка : "Нищо че е малък, на мен ми стига и половината"
EeХХХХхххх!!! Где ги тез скромните жени! Накрая и аз да бъда оценен! Ама май нЕма да е!
|
Вто Сеп 02, 2008 2:10 pm |
|
 |
Tuzarka
|
Ех, де го тоя шоколад 
|
Вто Сеп 02, 2008 2:15 pm |
|
 |
nennormalnoto
|
Tuzarka написа: Ех, де го тоя шоколад 
Малкия ли?
|
Вто Сеп 02, 2008 2:21 pm |
|
 |
Tuzarka
|
nennormalnoto написа: Tuzarka написа: Ех, де го тоя шоколад  Малкия ли?
Тоя дето и половината стигал 
|
Вто Сеп 02, 2008 2:22 pm |
|
 |
nennormalnoto
|
Tuzarka написа: nennormalnoto написа: Tuzarka написа: Ех, де го тоя шоколад  Малкия ли? Тоя дето и половината стигал 
Алчна жена, ех! Т'ва младото поколение ста лелеееееее! 
|
Вто Сеп 02, 2008 2:24 pm |
|
 |
Tuzarka
|
Кой е млад бе, аз съм ти кака  не съм алчна....само половинка искам
|
Вто Сеп 02, 2008 2:27 pm |
|
 |
nennormalnoto
|
Tuzarka написа: Кой е млад бе, аз съм ти кака  не съм алчна....само половинка искам
Добре! Утре вечерта на срещата в Студентски ще зема едно от онея малките шоколадчета и ще си го делнеме! Алчна, еииииии! Алчна!
Млада кака! Хахаха!
|
Вто Сеп 02, 2008 2:30 pm |
|
 |
Tuzarka
|
Хвани си кака....да те отрака...да ти изяде шоколада....(никой да не си мисли за кърначе) 
|
Вто Сеп 02, 2008 2:35 pm |
|
 |
nennormalnoto
|
Tuzarka написа: Хвани си кака....да те отрака...да ти изаде шоколада....(никой да не си мисли за кърначе) 
Ама аз няма да те хващам, ти сигурно бягаш много бързо, а и аз с мойте 100+ кила немога да тичам! Пак няма да съм отракан! Така е! Като немога да бягам, за да хващам кака! То от шоколади не остана сила за бягане!
|
Вто Сеп 02, 2008 2:36 pm |
|
 |
NIK_THE_FLASH
Кара кола
|
Tuzarka написа: Хвани си кака....да те отрака...да ти изяде шоколада....(никой да не си мисли за кърначе) 
Първо карначето, пък после шоколада за десерт ? 
|
Вто Сеп 02, 2008 2:39 pm |
|
|