|
|
Дата и час: Пет Сеп 19, 2025 12:21 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
Жени във форума, колко сте, покажете се! Хайде да броим!
Автор |
Съобщение |
nennormalnoto
|
Tuzarka написа: Пийни бозичка и лапни някоя кифла с маково семе.....може и малко да ти помине  Ай ся, на подбив съм,а!? Аз споделям тука във форума, че ми е shit и лелееееееееееей, веднага съм захапан! Маково семе, а? Аз мисля да се надрусам със степ-чета! Като ученик си купувахме и ги шмъркахме! Хахаха! Детска идиотия!
|
Пон Сеп 01, 2008 11:24 am |
|
 |
Tuzarka
|
Аз пък имах съученици дето си шмъркаха ракията...като се напиваха в часовете...по-бързо хващало..не знам...но после мощно правеха "пици" 
|
Пон Сеп 01, 2008 11:37 am |
|
 |
nennormalnoto
|
Tuzarka написа: Аз пък имах съученици дето си шмъркаха ракията...като се напиваха в часовете...по-бързо хващало..не знам...но после мощно правеха "пици" 
Не намирам к'ва е логиката да искаш да те хване по-бързо! Но такива сме ние! Нащо поколение е умствено неразвито и щуротии всякакави!:)
|
Пон Сеп 01, 2008 11:40 am |
|
 |
nennormalnoto
|
Каня всички желаещи колеги и колежки у нас днес, да се надшмъркваме с домашна ракия!
|
Пон Сеп 01, 2008 11:47 am |
|
 |
Tuzarka
|
Че как каква е логиката - да се натряскаш за отрицателно време  Казват, че наистина ставало по-бързо, отколкото ако я пиеш.
|
Пон Сеп 01, 2008 11:50 am |
|
 |
nennormalnoto
|
Tuzarka написа: Че как каква е логиката - да се натряскаш за отрицателно време  Казват, че наистина ставало по-бързо, отколкото ако я пиеш.
Еми, може! Незнам! Сигурно съм отрасъл в някво семейство на зверове, патриархален свят, брз никакви грехове и фриволности! Последното си напиване го помня точно:28.11.2003 г.! И от тогава бягам от алкохола! Просто немога да си представя как целта от пиенето е не да ти е сладко, а да се насвиниш и да почнат олигофрениите! Много уважавам хората, които си пият за кеф и дори и да се напият, са го направили щот им е било сладко! А така да пиеш за самото напиване е безумно! Поне мое мнение!
|
Пон Сеп 01, 2008 11:55 am |
|
 |
Tuzarka
|
Ти си би светец  всъщност н е пиеш...ама пушиш ли, по жени ходиш ли....а ник'ъв светец не си
то требе да си има равновесие в пороците. А ти като не практикуваш единия порок, тогава някой друг порок практикуваш в двойни количества...кой ли? 
|
Пон Сеп 01, 2008 12:37 pm |
|
 |
dimmX
Фиат идол
Регистриран на: Сря Яну 10, 2007 10:50 pm Мнения: 1918 Местоположение: Павликени
|
И на мен днес не ми е ден.Напрегнато ми е и се чувствам малко подтиснат!Работа има а на мен не ми се бачка  Единственото което ме успокоява е Фичката, която си гледам през джама на офиса!И тя иска преглед на тва онова, натягане на ремък на клима , пълен резервоар с бензин и така.Утре земам кинти и пълня бидона а после глезотийки под капакаYellow_Flash_Colorz_PDT_06
_________________ Fiat Tipo 2.0.ie GT 113hp
159A6046
|
Пон Сеп 01, 2008 12:43 pm |
|
 |
dimmX
Фиат идол
Регистриран на: Сря Яну 10, 2007 10:50 pm Мнения: 1918 Местоположение: Павликени
|
Tuzarka написа: Ти си би светец  всъщност н е пиеш...ама пушиш ли, по жени ходиш ли....а ник'ъв светец не си то требе да си има равновесие в пороците. А ти като не практикуваш единия порок, тогава някой друг порок практикуваш в двойни количества...кой ли? 
Гледачката, я кажи аз кво практикувам най-много и кое ми се отдава най-добре 
159A6046
|
Пон Сеп 01, 2008 12:45 pm |
|
 |
nennormalnoto
|
Tuzarka написа: Ти си би светец  всъщност н е пиеш...ама пушиш ли, по жени ходиш ли....а ник'ъв светец не си то требе да си има равновесие в пороците. А ти като не практикуваш единия порок, тогава някой друг порок практикуваш в двойни количества...кой ли? 
ЦИгара през живота си не съм палил! А по жени не ходя! Не ги разбирам аз тея неща!blah Мама и тати са ме възпитавали да се отдам на пост и молитва и да влезна в манастир! 10 голи жени да се разхождат покрай мен, да ми се предлагат, изобщо немогат да ме изкушат! Нямам никакви пороци! Грешиш за мен! Просто аз съм едно уникално, добро, възпитано, малко глуповата, беззащитно и несимпатично момче!
|
Пон Сеп 01, 2008 12:49 pm |
|
 |
Tuzarka
|
dimmX написа: Гледачката, я кажи аз кво практикувам най-много и кое ми се отдава най-добре 
Бате, щи глеам на ръка, ама 5 еру зимам 
|
Пон Сеп 01, 2008 12:50 pm |
|
 |
Tuzarka
|
nennormalnoto написа: Нямам никакви пороци!
Погледни в лявото ми око и кажи виждаш ли да плува корабче? Не виждаш корабче?! Я тогава погледни в дясното ми око и виж каква яхта плува там

|
Пон Сеп 01, 2008 12:51 pm |
|
 |
nennormalnoto
|
dimmX написа: И на мен днес не ми е ден.Напрегнато ми е и се чувствам малко подтиснат!Работа има а на мен не ми се бачка  Единственото което ме успокоява е Фичката, която си гледам през джама на офиса!И тя иска преглед на тва онова, натягане на ремък на клима , пълен резервоар с бензин и така.Утре земам кинти и пълня бидона а после глезотийки под капакаYellow_Flash_Colorz_PDT_06
Целия офис сме така! Направо положението е трагично! А времето не минава! Едва 1часа е! А ти поне си виждаш колата! А Фиатко е паркиран през 9 планини в десетата, че с тея 8лв. на ден Синя зона се видях в чудо! Сега е на паркинг на майната си! Точно там ми го разбиха, ама нямам избор!
Последна промяна nennormalnoto на Пон Сеп 01, 2008 12:56 pm, променена общо 1 път
|
Пон Сеп 01, 2008 12:51 pm |
|
 |
nennormalnoto
|
Tuzarka написа: nennormalnoto написа: Нямам никакви пороци! Погледни в лявото ми око и кажи виждаш ли да плува корабче? Не виждаш корабче?! Я тогава погледни в дясното ми око и виж каква яхта плува там 
Еееееееее! Сега ме караш тука да си кача снимка на погледа, да видиш, че е по честен от погледа на новородено бебе! Аз нямам никакви, никакви пороци! Който иска да ме тества!
|
Пон Сеп 01, 2008 12:53 pm |
|
 |
dimmX
Фиат идол
|
Tuzarka написа: dimmX написа: Гледачката, я кажи аз кво практикувам най-много и кое ми се отдава най-добре  Бате, щи глеам на ръка, ама 5 еру зимам 
Аз ако ти дам 5 еур, не само на ръка ще ми гледаш ами и друго ще ми направиш 
159A6046
|
Пон Сеп 01, 2008 12:59 pm |
|
|