|
|
Дата и час: Пет Сеп 19, 2025 7:37 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
Жени във форума, колко сте, покажете се! Хайде да броим!
Автор |
Съобщение |
nennormalnoto
|
Добре, затапи ме! Предавам се! Край! Постигна си целта! Емоционално нестабилното nennormalno се предава! Успя да победиш в борбата за развращаване на младото поколение! Утре към 23 часа ще си мия колата на 5минутката в Дружба 2! Но няма да си облека водолазен костюм! Смятам да съм по джапанки и къси гащи с няква тениска, на която ще напиша "РАЗВРАТЕН", а може и "РАЗВЪРТЕН". Който иска, нека заповяда! Само си пуска стинките и аз мия! Нищо, че не бачкам там! Цяла нощ ще мия, няма проблем!
|
Чет Авг 28, 2008 4:21 pm |
|
 |
NIK_THE_FLASH
Кара кола
Регистриран на: Пет Юни 06, 2008 12:04 pm Мнения: 282 Местоположение: София 13 Надежда
|
nennormalnoto написа: Успя да победиш в борбата за развращаване на младото поколение Това ще рече ли че Тузарката ще ни развращава, и ако да - кога ?  nennormalnoto написа: Само си пуска стинките и аз мия
Това със стотинките-касичка беше друг виц...
Не разбрах как успя да го измислиш това с 69-ката.... аз кво мислех, ти какво го изкара...ужас !
Еххх, ако беше девойка можеше и да дойда да измием колата, ама не си 
_________________ Fiat Bravo 1.8 16V
|
Чет Авг 28, 2008 4:28 pm |
|
 |
nennormalnoto
|
NIK_THE_FLASH написа: Това ще рече ли че Тузарката ще ни развращава, и ако да - кога ?  Това аз немога да знам, има си лица оторизирани да ти отговорят на въпроса!:) NIK_THE_FLASH написа: Еххх, ако беше девойка можеше и да дойда да измием колата, ама не си 
Да ти кажа чесно колега, на мен лично би ми било кеф да си мия колата с приятели мъже! Ще ти кажа защо! Защото като девойка ми я мие, само ще се дразня и ще завиждам на колата! Виж да мие мен е друго! Но като си я миеме с приятели лаф, тва онва! Няма от кво да се ядосвам, че на колата и обръщат повече внимание от на мене и те така!
|
Чет Авг 28, 2008 4:41 pm |
|
 |
NIK_THE_FLASH
Кара кола
Регистриран на: Пет Юни 06, 2008 12:04 pm Мнения: 282 Местоположение: София 13 Надежда
|
nennormalnoto написа: Да ти кажа чесно колега, на мен лично би ми било кеф да си мия колата с приятели мъже! Ще ти кажа защо! Защото като девойка ми я мие, само ще се дразня и ще завиждам на колата! Виж да мие мен е друго! Но като си я миеме с приятели лаф, тва онва! Няма от кво да се ядосвам, че на колата и обръщат повече внимание от на мене и те така!
Това че е така - така е, но има и компромисен вариант - с приятели мъже, а девойка мие колата  Ем има с кой да си лафиш, ем и очи да плакнеш
А и BTW с девойката пък можеш да договориш и теб да измие след колата 
Последна промяна NIK_THE_FLASH на Чет Авг 28, 2008 4:50 pm, променена общо 1 път
|
Чет Авг 28, 2008 4:48 pm |
|
 |
Tuzarka
|
NIK_THE_FLASH написа: но има и компромисен вариант - с приятели мъже, а девойка мие колата  Ем има с кой да си лафиш, ем и очи да плакнеш 
Та да вземат да се сбият заради девойката...мани... 
|
Чет Авг 28, 2008 4:50 pm |
|
 |
nennormalnoto
|
Е да де, ама нали знаеш! Няма угодия! Пак ще ме е яд, че ми гали колата, а не мен!
Такива сме ние стрелците! Все мрънкаме!:)
|
Чет Авг 28, 2008 4:51 pm |
|
 |
NIK_THE_FLASH
Кара кола
|
Tuzarka написа: Та да вземат да се сбият заради девойката...мани... 
Че що да се сбият...може нещо на партия да се направи ? Все пак нали говорим за девойка, не за жената на някой от двамата 
|
Чет Авг 28, 2008 4:53 pm |
|
 |
nennormalnoto
|
NIK_THE_FLASH написа: А и BTW с девойката пък можеш да договориш и теб да измие след колата 
Е т'ва вече е приказка! Така съм напълно съгласен! Консенсуса е на лице! И все пак утре някой ще се разходи ли до 5минутката?
|
Чет Авг 28, 2008 4:53 pm |
|
 |
NIK_THE_FLASH
Кара кола
|
Бих дошъл, ама от надежда до дружба 2....некакси...
|
Чет Авг 28, 2008 4:54 pm |
|
 |
Tuzarka
|
NIK_THE_FLASH написа: Бих дошъл, ама от надежда до дружба 2....некакси...
Иди с градския транспорт 
|
Чет Авг 28, 2008 4:56 pm |
|
 |
NIK_THE_FLASH
Кара кола
|
А от друга страна Тузарката е доста по-близо, може и да успееш да я навиеш да дойде да ....миете колата 
|
Чет Авг 28, 2008 4:58 pm |
|
 |
Tuzarka
|
|
Чет Авг 28, 2008 5:00 pm |
|
 |
nennormalnoto
|
Важна е тръпката! Аз минавам общо 40км, за да си измия колата всяка събота или неделя! И това заради идеята само! Имам у нас Пароструйка, вода бол, прахосмукачки, абе всичко! Но е друго да отида на мивката!
|
Чет Авг 28, 2008 5:01 pm |
|
 |
nennormalnoto
|
NIK_THE_FLASH написа: А от друга страна Тузарката е доста по-близо, може и да успееш да я навиеш да дойде да ....миете колата 
Аааааа, не! Аз не смея да я навивам! Страх ме е да не ме бие! А и виж как се прави, че не чува! Едно е сигурно! Ако дойде, няма да я карам тя да мие, а аз ще ги измия и 2е, 3те! Колкото коли дойдат, толкова! А и там имам рекорд! 3лева вътрешно и външно!
|
Чет Авг 28, 2008 5:03 pm |
|
 |
NIK_THE_FLASH
Кара кола
|
nennormalnoto написа: Важна е тръпката! Аз минавам общо 40км, за да си измия колата всяка събота или неделя! И това заради идеята само! Имам у нас Пароструйка, вода бол, прахосмукачки, абе всичко! Но е друго да отида на мивката!
Колега, тука вече ти завидях....прахосмукачката...от 14 етаж....не е оферта :(
|
Чет Авг 28, 2008 5:04 pm |
|
|