Дата и час: Пет Сеп 19, 2025 7:48 am

Собствено Търсене

Реклама

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 9549 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 564, 565, 566, 567, 568, 569, 570 ... 637  Следваща
Жени във форума, колко сте, покажете се! Хайде да броим! 
Автор Съобщение
UNREAD_POST 
Цитат:
NIK_THE_FLASH:
Ехеее, както тръгна ще излезе че и друго сте правили в тъмното....
А защо не се гледахте на светло в кръчмето ?

Аз зяпах, зяпах, ама ми изпадна лещата и край!

Чет Авг 28, 2008 3:33 pm
UNREAD_POST 
nennormalnoto написа:
Сега какво ще е наказанието?

За котките е добра идея....ще ми миеш колата всяка седмица Yellow_Flash_Colorz_PDT_04 по водолазен костюм Yellow_Flash_Colorz_PDT_04

Чет Авг 28, 2008 3:36 pm
UNREAD_POST 
Ама нямаш микакви проблеми да ти мия колата всяка седмица! Така или иначе съм свикнал, щото ходя обикновено с приятели в петък или събота на 5минутката и им мия и техните! Една повече или по-малко не е от значение! А водолазен костюм мисля да не ползвам! Все пак не смятам да я мия в басейна!

Чет Авг 28, 2008 3:39 pm
Кара кола
Кара кола
Аватар

UNREAD_POST 
Tuzarka написа:
nennormalnoto написа:
Сега какво ще е наказанието?

За котките е добра идея....ще ми миеш колата всяка седмица Yellow_Flash_Colorz_PDT_04 по водолазен костюм Yellow_Flash_Colorz_PDT_04

Това вече е перверзно :)
@nenormalnoto Тя можеби е имала в предвид латексов костюм... ;)

Чет Авг 28, 2008 3:39 pm
Профил ICQ WWW
UNREAD_POST 
Не те е срам Тузарке! Как не те е срам! Така да развращаваш невинните и безобидните деца като мен!
Мдааааааа! Латексов костюм! Направо косата ми опада(не че много имам) като се сетя как ще ми изпъкват плочките на корема, но с изолацията в-у тях! Все пак сме в ерата на модерното стройтелство!

Чет Авг 28, 2008 3:55 pm
UNREAD_POST 
Малки сладки бебоци...дечица невинни...баш вие ли беееее?! Yellow_Flash_Colorz_PDT_04 хахахах
не пият, не пушат, пазят се за брака, ходят в неделя на църква Yellow_Flash_Colorz_PDT_09

Чет Авг 28, 2008 3:59 pm
Кара кола
Кара кола
Аватар

UNREAD_POST 
Не ние, само nennormalnoto :) Аз съм отделен случай :P

Чет Авг 28, 2008 4:00 pm
Профил ICQ WWW
UNREAD_POST 
Tuzarka написа:
Малки сладки бебоци...дечица невинни...баш вие ли беееее?! Yellow_Flash_Colorz_PDT_04 хахахах
не пият, не пушат, пазят се за брака, ходят в неделя на църква Yellow_Flash_Colorz_PDT_09

Лелееее! Все едно си ме отгледала от дете! Че това е моята пълна характеристика! Направо имаш пророчески способности! Браво! Аз дори не се пазя за брака! Мисля да отида в ДЕВИЧЕСКИ манастир! Там ще изкарам на пост и молитви! Чували ли сте за грехометъра! Ако не сте на драго сърце бих ви разказал! Та така! Мисълта ми беше. че се опитваш да развращаваш младото поколение, ама ние няма да се дадем!!!

Чет Авг 28, 2008 4:04 pm
Кара кола
Кара кола
Аватар

UNREAD_POST 
nennormalnoto написа:
Мисълта ми беше. че се опитваш да развращаваш младото поколение, ама ние няма да се дадем!!!

Няма ли ?
А последния ми пост беше с номер 69 ..... :siffle:

Чет Авг 28, 2008 4:05 pm
Профил ICQ WWW
UNREAD_POST 
nennormalnoto написа:
Л Мисля да отида в ДЕВИЧЕСКИ манастир!

Кво ще правиш в девическия...да не би да си метла без дръжка? Yellow_Flash_Colorz_PDT_04

Чет Авг 28, 2008 4:09 pm
UNREAD_POST 
То 69 е много хубаво число! 6+9 прави 15! 1+5 прави 6! 6 ечислото на дявола! В жените има демонизъм, знаех си аз! 6 е женско число! Шестица - женски род, единствено число! Шестици - женски род, множествено число! Шестак - мъж, тормозен от жена!
Виждаш ли сега колега! Почти си загубен под терористичното развращаване на нацията
(Ужас, к'ви глупости издрънках)

Чет Авг 28, 2008 4:10 pm
UNREAD_POST 
nennormalnoto написа:
......

Така е като не си взимаш редовно хапчетата Yellow_Flash_Colorz_PDT_07

Чет Авг 28, 2008 4:13 pm
UNREAD_POST 
Tuzarka написа:
nennormalnoto написа:
Л Мисля да отида в ДЕВИЧЕСКИ манастир!

Кво ще правиш в девическия...да не би да си метла без дръжка? Yellow_Flash_Colorz_PDT_04

Ае има там няква малка ръкохватка, по скоро пръстохватка! Ама т'ва не е от голямо значение! Кои колкото си има/няма!

Та за девическия!
Едно момиче в девически манастир отива при шефката монахиня и и казва:
- Майко, имах грешни помисли за един мъж!
- Отиди при попа от съседния манастир, той има грехометър, ще ти каже какво ти е наказанието-отговорила игуменката!
Върнало се момичето от попа и игуменката я пита какво е станало!
-Ами попа си извади грехометъра и ми го сложи вето тук(показва). Заболя ме малко и пусна мъничко кръвчица и попът каза, че грехът ми е заличен!
А игуменката отговаря:
-Аааааа, така значи, работел грехометъра! А мен от 3 години ме лъже, че се е запушил и ме кара да го продухвам!

Та затова девически манастир! Имам и аз там някакъв незначителен грехометър! Та знам ли, може и да съм полезен!

Чет Авг 28, 2008 4:15 pm
UNREAD_POST 
Tuzarka написа:
nennormalnoto написа:
......

Така е като не си взимаш редовно хапчетата Yellow_Flash_Colorz_PDT_07

Айдеееее, сега освен престъпник и виновник за всичко и емоционално неуравновесен ме изкара,а?

Чет Авг 28, 2008 4:16 pm
UNREAD_POST 
Тоя виц го знаем Yellow_Flash_Colorz_PDT_01

Чет Авг 28, 2008 4:16 pm
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 9549 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 564, 565, 566, 567, 568, 569, 570 ... 637  Следваща