Не съм сигурен дали точно тука да започна темата, но ако има нещо, моля началниците да си влезнат в ролята

.
Значи, снощи в Студентски град споменах, че има една фирма Руди - 96 в Стопански двор Лозен! Тя внася гуми Дебица, Малоя! Внася Мууг! Ае много неща! Аз лично съм доволен от фирмата (Като изключим кабели и свещи Шампион). Та значи, ползвам една отстъпка там(Малко нелегална, защото е на фирма, в която съм работил) и на този етап, ако някой има нужда от гуми примерно може да ми пише по едно съобщение и аз ще питам момчетата във фирмата за кви пари става въпрос и ако всичко е ОК ще се срещнем и ще вземем гумите!
Имам много познати, които казват, че фирмата държала високи цени и де факто тея отстъпки не били нищо! Аз нямам поглед в-у това, защото пазарувам от там!
Ако има повече желаещи, ще се опитаме да се пребориме да има някаква отстъпка за форума! Лошото е, че може би няма да ни откажат, но ще трябва фирма, на която да дадат отстъпката! Незнам! На този етап, ако някой се интересува да си каже, аз на драго сърце бих питал за гумите! Тамън ще разбера вярно ли е, че тея отстъпки са вятър работа!
Толкоз!