Дата и час: Пон Юли 14, 2025 10:28 pm

Собствено Търсене

Реклама

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 13 мнения ] 
Не/ищо смислено 
Автор Съобщение
UNREAD_POST Не/ищо смислено
Здравейте колеги! Началника Sok1 ми похвали една предишна тема, та аз реших да продължа със словоизлиянията си!
Искам да ви разкажа една история! За едно Фиатче! Браво!
Купувам си аз миналата година колата! И разбира се, както си е нормално решавам къде да се похваля, къде да почерпя! А и бях най - щастливия човек на земята! Като се има пред вид колко съм се мъчил с орташките коли преди Фиатко! Първо Ладата, после Пежото! Това ми е първата лично моя си кола! Изгладувана до последното болче по нея! Работейки като охрана и едновременно с това в IT фирма си докарвах огромната сума от 550лв. на месец! Счупвах се от бачкане! Нямаше особено голям смисъл относно пари, но имаше смисъл за колата! Гърчех се като червей, като габровец тичах по такситата, за да спестя пари (надявам се да не се приеме лично, просто много готин виц, та реших да се шегувна). В интерес на истината спестявах яко (За сметка на това сега не заделям стотинка, а се има в пред вид, че като счети взимам няколко пъти по голяма заплата)! И си купих Бравото! Със счупена броня, преден ляв калник мазан със спрей!Срам, не срам калника и бронята още са в такъв вид, побеснявам като ги видя, но все не не ми достигат пари или пък време! А когато имам време съм похарчил вече парите, на това в Лозен му викаме МУРДАР! Не че се гордея де! Накрая си купих боя и броня и се надявам съвсем скоро да си я боядисам!
Та така! Фиатко си имаше доста козметични дефекти, но нямаше как да не съм влюбен в него!(Откъде започнах, а докъде стигнах).
Та решавам аз да се похваля на баба ми и и звънкам!

И: Иван
Б: Баба

И: Алооооо, бабо, купих си кола!
Б: Браво бабо, браво! Със здраве да си я караш!
И: Благодаря ти бабо!
Б: Каква е колата Ванко?(така съм аз на галено:D)
И: Браво!
Б: Да бе Ванко, браво! Ама каква е колата?
И: Браво е колата бабо, Фиат Браво!
Б: Ама бабиното, ти не ме ли чуваш добре! Точно така ти казвам бабо! Браво, че си си купил кола! Ама каква ти е колата?
И: Бабо, колата се КАЗВА ФИАТ БРАВО!!!(чудейки се да рева или да се хиля)
Б: Ааааа, колата ли се казва Браво?
И: Да, бабо!
Б: Аааааа, браво бабо!

Това е съвсем истинска случка! Досега, на който съм го казал, много се е забавлявал! Надявам се и на вас ъгълчетата на устните ви да са помръднали малко!

Вто Авг 26, 2008 1:53 pm
UNREAD_POST 
Yellow_Flash_Colorz_PDT_04 Yellow_Flash_Colorz_PDT_04 Yellow_Flash_Colorz_PDT_04
случват се и такива неща

btw. готин подпис :cool: :D

Вто Авг 26, 2008 2:21 pm
UNREAD_POST 
CHILIEV написа:

btw. готин подпис :cool: :D

Благодаря колега!

Вто Авг 26, 2008 2:26 pm
Кара Фиатче 126
Кара Фиатче 126
Аватар

UNREAD_POST 
Ванка, брат,

Разбих се от разговора! :yahoo lol: :yahoo lol: :yahoo lol:
Поздравления за начина, по който си стигнал до Фиата. Отлично знам какво е глад, малко пари и висока цел. :) Така обаче полученият резултат е най-сладък, както се казва! :cool:

Вто Авг 26, 2008 3:01 pm
Профил
UNREAD_POST 
То сладко, сладко, ама хич не е гладко! Все още има неща, които куцат, а това е способно да ме накара да полудея! Но пък честно казано отчаянието не ми е присъщо, тряаа са борим! Да чукна на дърво както се казва, смятам че за тази почти една година колата ме е слушала достатъчно! Освен обслужването съм сменил един алтернатор и жило за съединител! Освен 3те пъти масло и филтри де, но това не го броя!

Вто Авг 26, 2008 3:15 pm
Кара Фиатче 126
Кара Фиатче 126
Аватар

UNREAD_POST 
nennormalnoto написа:
То сладко, сладко, ама хич не е гладко! Все още има неща, които куцат, а това е способно да ме накара да полудея! Но пък честно казано отчаянието не ми е присъщо, тряаа са борим! Да чукна на дърво както се казва, смятам че за тази почти една година колата ме е слушала достатъчно! Освен обслужването съм сменил един алтернатор и жило за съединител! Освен 3те пъти масло и филтри де, но това не го броя!

В тази връзка и мойта слуша, ама откакто я купших преди два месеца доста пара отиде отгоре. Ама за сметка на това, сега си е ОК.

И сега за разговора с баба ти. Баща ми ме подсети и за негов разговор с баба ми (майка му). Yellow_Flash_Colorz_PDT_07 Той се обажда да и каже, че съм приет студент и милата казала "и при нас е студено, даже може и да завали"... Yellow_Flash_Colorz_PDT_07 Случки, колкото щеш. :)

Вто Авг 26, 2008 3:46 pm
Профил
UNREAD_POST 
Баби! К'во да ги правиш! Зат'ва са чаровни! :)
Не, то е нормално като се замисли човек! Какво я интересува 67 годишната ми баба, че има кола наречена Браво! Важното е да сме живи и здрави! Пожелавам го на всички!

Вто Авг 26, 2008 3:52 pm
UNREAD_POST 
Моята баба е на 84г...може да прави снимки и клипчета с фотоапарат. И куп други неща, които на пръв поглед звучат несвойствени.
Едната ми приятелка подари за 72рия рожден ден на майка си лаптоп и сега жената тегли музика и пише по Скайп.
Има много пекани баби и дядовци. Да са живи и здрави. :)

Последна промяна Tuzarka на Вто Авг 26, 2008 4:15 pm, променена общо 1 път

Вто Авг 26, 2008 4:03 pm
UNREAD_POST 
Това за 84 годишна жена мисля, че е уникално постижение! Направо си е цяло чудо! Още повече, самият факт, че е имала желанието да се научи е много обещаващ! Моят дядо пък владее Жисиемът! ОБАЧЕ!!! Никой неможе да го накара да си вади номерата от телефонният указател! Било безмислено! Повечето номера ги знае на изуст, а за тези, които не ги знае си има джобно тефтерче! Дали ще доживеем и ние внуците ни да ни обсъждат колко можем и колко не!?!

Вто Авг 26, 2008 4:09 pm
UNREAD_POST 
Ние до 60г да доживеем ще е цяло чудо...

Вто Авг 26, 2008 4:14 pm
UNREAD_POST 
Безприкословно съгласен! С тоя начин на живот! Не толкова тежък, колкото изнервен!

Вто Авг 26, 2008 4:18 pm
UNREAD_POST 
Стига, бе, песимисти такива :D

Вто Авг 26, 2008 11:11 pm
UNREAD_POST 
Що да е песимистично, помисли колега! Дали бабите ни са живели такъв живот! Вярно е, че са се счупвали от работа, но поне не е било толкова напрегнато и изнервено! Сутрин, докато стигна от Лозен до пл. Македония, на няколко пъти или някой тръгва да ме удря, или аз се ошматквам и налитам на някого! За 45 мин пътуване изтръпвам няколко пъти! А колко още други, още по - фрапиращи случки има около всички нас!?!

Сря Авг 27, 2008 10:41 am
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 13 мнения ]