|
|
Дата и час: Нед Авг 03, 2025 12:17 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
Страница 1 от 1
|
[ 11 мнения ] |
|
Автор |
Съобщение |
msi
Кара велосипед
Регистриран на: Сря Фев 27, 2008 6:49 pm Мнения: 22 Местоположение: Велико Търново
|
Идеята е излишна.
Този сайт се зарежда изключително бавно и много изнервя.
Повечето фиатаджии посещават другия форум.
Тук има твърде малка посещаемост. Пишат едни и същи хора, предимно модераторите, и то пак рядко и общи приказки.
Дори някой да влезе тук от рекламни материали, веднъж узнае ли за другия форум, ще остане там.
Нямам нищо против форума, само отразявам истината такава каквато си е.
_________________ Само слабите се стремят към порядък. Силните владеят хаоса.
|
Пет Авг 15, 2008 1:20 am |
|
 |
Paparac
|
msi написа: Идеята е излишна. Този сайт се зарежда изключително бавно и много изнервя. Повечето фиатаджии посещават другия форум. Тук има твърде малка посещаемост. Пишат едни и същи хора, предимно модераторите, и то пак рядко и общи приказки. Дори някой да влезе тук от рекламни материали, веднъж узнае ли за другия форум, ще остане там.
Тогава бегом марш в другите форуми. Кво търсиш тук, а? И ИСКРЕНО СЕ НАДЯВАМ ДА НЕ МОЛИШ ЗА СЪВЕТ 'ЕДНИТЕ И СЪЩИ ХОРА' КАТО РОКАМБОЛ, ХИТ-КО, ПИ4 С БРАВО, ФЕРАРИ, СОК1, ЛЕВСКИ, ТРОЯНЕЦА ИЛИ КОЙТО И ДА БИЛО ОТ ЕКИПА, КОЙТО НЕ УВАЖАВАШ!!! ИМАШ СВОБОДА НА ПИСАНЕ. ДОВИЖДАНЕ, НАДЯВАМ СЕ ДА НЕ СЕ ВИДИМ ПОВЕЧЕ В ТОЗИ ФОРУМ.
Изказваш се като поредния злобар, който не се интересува от това дали би могъл да помогне на колега, а подхождаш чисто комерсиално и адки глупаво. Така че намери си ново поприще за сарказма.
Като нямаш какво да кажеш по темата просто не казвай НИЩО. Следващите ти постове с подобен характер ще бъдат наказани.
|
Пет Авг 15, 2008 4:19 am |
|
 |
pi4_s_bravo
|
msi написа: Идеята е излишна. Този сайт се зарежда изключително бавно и много изнервя. Повечето фиатаджии посещават другия форум. Тук има твърде малка посещаемост. Пишат едни и същи хора, предимно модераторите, и то пак рядко и общи приказки. Дори някой да влезе тук от рекламни материали, веднъж узнае ли за другия форум, ще остане там.
Ауу ама много принципен си бил.Гледам и в темата за сайта на Христо се изказваш... Тука нали не влизат хора,пък си си пуснал Мареата за продажба и тука. Сайта незнам колко изнервя,ама ти определено дразниш.А с тия акции да пускате фалшиви теми с линкове към БГ топ,които като отвориш се гласува за другия форум как ли изглежда? Направо сте ми ЖАЛКИ! Май сте комплексирани от нещо и затова гледате да компенсирате с гласове от тука, ама пък нали не влиза никой при нас,кой ли ще гласува за вас 
|
Пет Авг 15, 2008 7:57 am |
|
 |
nennormalnoto
|
MSI, ский са човеко! Аз съм от сравнително скоро време във форума, имам малко мнения, не познавам никого! Но въпреки всичко съм останал тук, защото ми е харесало тук, преценил съм, че тук ми е по - полезно и приятно! Когато си взех Фиатката се регнах и в 2та форума, в другия изобщо, повтарям изобщо нищо не ме грабна! Но това не значи, че ще седна да понапиша някоя и друга простотия, с която да обиждам по пряк или косвен начин! Аман от доброжелателни българи! Затова сме на тоя хал! Щото нЕма уважение, морал и квото ида било! Жалко! Защото мисля, че всеки сам може да си прецени, ама докато има такива Всевишни като тебе, които си мислят, че много знаят и на база техните мнения(комплекси) , може да се дава оценка за повечето хора! Жалко! Найстина жалко!И, ако имаш желанието да знаеш, мога да ти кажа, че тея "едни и същите" досега дори и за малкото пъти, в който съм попитал нещо са ми помагали достатъчно много! Лек ден! Ако изобщо можеш да намериш спокойствие в странния си мозък!
Последна промяна nennormalnoto на Пет Авг 15, 2008 10:06 am, променена общо 1 път
|
Пет Авг 15, 2008 9:59 am |
|
 |
msi
Кара велосипед
Регистриран на: Сря Фев 27, 2008 6:49 pm Мнения: 22 Местоположение: Велико Търново
|
Аз немога да разбера защо толкова се дразните и обиждате.
Неможете да приемете истината такава каквато е ли? Добре тогава, мислете си че форума е ТОП №1
Колегата Папарак да вика марш у тях и да си контролира нервите. Тук не е казарма, че да ми вика марш и да ми издава заповеди. Несъм обидил никой и несъм нарушил с нищо правилата, затова ще пиша където си поискам.
Другите 2 поста са само ругатни в разрез с правилата на форума и въобще не мисля да им отговарям.

|
Пон Авг 18, 2008 6:25 pm |
|
 |
m1t3t0
|
За да не се налага да ми се трият мненията аз ще говоря по първоначалната тема, а тя беше за флаерите. На мен най-много ми харесва като дизайн 1-ата картина, но трябва някак си да се измисли да има надписа на самия форум, че на мен не ми се видя да го има някъде. Иначе като дизайн е много хубава 
|
Чет Авг 21, 2008 2:58 am |
|
 |
Ferrari
Фиат идол
Регистриран на: Нед Мар 25, 2007 10:31 pm Мнения: 5921 Местоположение: София 13 Надежда
|
Приятелю млад, айде стига тръби като атакдажия за предсрочни избори. Хубаво, имаш си мнение за форумите, но нали знаеш? Мнение и задник си има всеки. Нужно ли е постоянно да го показваш. Ще ме прощаваш, но това дразни. Скоро може да съм в Търново. Ще съм щастлив да се запознаем.
_________________ Семейният бутик The Family Boutique
|
Чет Авг 21, 2008 5:39 pm |
|
 |
msi
Кара велосипед
|
Мите,
нито съм ти приятел, нито съм много млад вече. Дори съм ти батко. Така че батенце не ми казвай какви мнения да давам. Форумите не са ли за мнения? Или вие тук не изказвате мнения а си разменяте поздравителни картички. Като не ти понася истината имаш 2 варианта: 1. виновно да си траеш. 2. Да промениш положението.
Преди да отговориш каквото и да е, първо оправи скоростта на форума защото това дразни и е една от причините за липса на активност.
Аз не мисля, че ще ми е приятно да се запознавам с теб, защото личността ти не е нещо впечатляващо или нещо кой знае какво полезно на моите интереси. А времето в днешно време е ценно. Затова ще се наложи да се полюбуваш на Велико Търново без моето присъствие около теб.
И накрая вземи проумей на време, че Пунто 77 коня, при това дизел е откровенно казано куц кон. За да не те е яд след време, че плащаш 20 и кусур хиляди лева лизинг за куц кон... вземи размисли пак ако не искаш жигулита да се гаврят с теб по пътищата.
Ferrari написа: msi написа: Идеята е излишна. Този сайт се зарежда изключително бавно и много изнервя. Повечето фиатаджии посещават другия форум. Тук има твърде малка посещаемост. Пишат едни и същи хора, предимно модераторите, и то пак рядко и общи приказки. Дори някой да влезе тук от рекламни материали, веднъж узнае ли за другия форум, ще остане там.
Нямам нищо против форума, само отразявам истината такава каквато си е. Приятелю млад, айде стига тръби като атакдажия за предсрочни избори. Хубаво, имаш си мнение за форумите, но нали знаеш? Мнение и задник си има всеки. Нужно ли е постоянно да го показваш. Ще ме прощаваш, но това дразни. Скоро може да съм в Търново. Ще съм щастлив да се запознаем.
|
Чет Авг 21, 2008 7:21 pm |
|
 |
Ferrari
Фиат идол
Регистриран на: Нед Мар 25, 2007 10:31 pm Мнения: 5921 Местоположение: София 13 Надежда
|
Какво би могъл да каже човек, който надали някога ще усети тръпката от чисто нов автомобил. Мечтай и преглъщай. И си направи справка, че ти трябва да ми казваш батко. Също така спри да избиваш комплексите си.
|
Чет Авг 21, 2008 8:18 pm |
|
 |
msi
Кара велосипед
|
Очаквах да не ти издържат нервите и да извадиш жокерите
Незнам по каква причина е променена годината ми на раждане. Написано е 76-та а аз съм 73-та. Батко съм ти, това е ясно вече.
Аз съм разумен и практичен човек. Давам хляб на много хора. Имам възможност да си купя не една чисто нова кола.
И мисля скоро да го направя. При това размислих че ще ми е по добре да я платя кеш а не на лизинг.
Ясно осъзнавам че в днешно време за средностатистическия българин /като теб/ е невероятна глупост да се купи нова кола на изплащане.
1. Цената и пада с 1/3 в момента в който излезе от автосалона.
2. Мине ли гаранцията умираш прав ако и стане нещо /а то често им става особенно на фиатите/ Новите части са много скъпи, по моргите няма нищо за тях още.
3. Даваш си почти всичките пари за лизинга и. Ти за Пунтото ли ще живееш само?
4. Караш нова кола, а краката ти миришат.
5. Мислиш си, че е нещо кой знае какво, а то куцо пунто 77 коня дизел от най-ниския или среден клас оборудване.
6. Ако я удариш, някой друг я нахака, откраднат я... знаеш ли какви са нервите и разправиите после? Най много да ти изплатят 70% от стойността и. Ама нервите ни ги плащат.
7. За по малко пари може да се купи много запазена кола на 1-2-3 години.
По разумно е да имаш 2 запазени коли отколкото ново Пунто с найлоните - едвам набиращо скорост по пътя.
За комплексите... учудвам се на наглостта ти. Веднъж затвори форума щото ти сваляли "мацката", после флуди другия форум, една камара неща още и накрая ми казваш, че аз съм бил комплексар щото съм ти казал, че форума се отваря много бавно, няма активност и че 77 коня пунто не е добър вариант...
Ако беше пич на място щеше да кажеш... верно е малко бавен форума, работи се по въпроса. Верно че и активността не е като на другия. За Пунтото може и така да е ама ме влече мамка му, премеслил съм и съм решил вече то да е.
Както и да е, това исках да кажа. Ще гледам да не пиша твърде щото си много обидчив и рискувам да извадиш картоните в момент на слабост както преди...
Поздрави...
|
Чет Авг 21, 2008 11:36 pm |
|
 |
Ferrari
Фиат идол
|
Темата отива в коша, а жълтия картон си е заслужен. Оплачи се ако искаш
|
Пет Авг 22, 2008 1:01 am |
|
|
|
Страница 1 от 1
|
[ 11 мнения ] |
|