|
|
Дата и час: Вто Юли 15, 2025 7:34 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
ЗА или ПРОТИВ условната присъда на Максим Стависки?
ЗА или ПРОТИВ условната присъда на Максим Стависки?
Автор |
Съобщение |
grigor_j
Напреднал шофьор на Фиатка
Регистриран на: Сря Окт 17, 2007 12:42 pm Мнения: 482 Местоположение: Бургас Медения Рудник
|
гледах го вчера тоя задник маймунски..... а майката на момичето денонощно е там, не спи, не яде, нищо не прави, а само ридае.... мамицата му и боклук... интересно е какъв отчет ще даде за похарчените средства? 
_________________ Bravo 1.4 12V Abarth - демек аБРАТ-чо
недвижими имоти - продва, купува, наема, отдава.......
КИРИЛИЦА ИЗ НОТ ДЕД!!!!
www.bgestates.com www.bgimoti.com
|
Сря Авг 20, 2008 9:26 am |
|
 |
CHILIEV
|
дори и да успее да даде отчет за парите от дарения, мисля че е също толкова лошо той да харчи дори и собствените си пари по този начин...
при условие че хората събират пари за дъщеричката му...
|
Сря Авг 20, 2008 9:44 am |
|
 |
abarth77
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Вто Окт 02, 2007 7:12 pm Мнения: 124 Местоположение: Варна 02 Приморски
|
Сега разбирате ли колко безсмислена беше цялата дискусия, която водихме толкова време. Че Ставийски е безетговорен убиец е ясно. Разкъсахме го на парчета с думи, заслужава го. А за бащата, който "плака" за пари в няколко предавания на "Спортен свят" по Нова, какво да кажем!!!??? Това даже не може да се коментира!!!! Толкова е гнусно...
_________________ FIAT Punto, 1.6 - Power is nothing without control!
|
Чет Авг 21, 2008 7:57 pm |
|
 |
JivkoG
Кара велосипед
Регистриран на: Съб Апр 28, 2007 11:05 am Мнения: 20 Местоположение: София Град
|
georgian написа: Аз лично гласувах ПРОТИВ. Мотивите - ако на негово място бях аз (да не дава Господ)-вече щях да си ги лежа ефективно. Не може да се мери с различен аршин, само защото името ти е Максим Ставийски и си св. шампион. Идеята е, че всички пред закона сме равни, което в България изобщо не е така.
Прав си това е поредната случка която го доказва 
_________________ Ако искаш да не те е яд си купи ФИАТ !!!
|
Вто Авг 26, 2008 11:48 pm |
|
|