|
|
Дата и час: Нед Май 18, 2025 7:09 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
Страница 1 от 1
|
[ 10 мнения ] |
|
Автор |
Съобщение |
Medic
Кара балканче
Регистриран на: Вто Ное 07, 2006 1:02 pm Мнения: 40 Местоположение: София 04 Оборище
|
 Задни накладки за браво
Искам да си купя накладки (задни) за Браво 1.6 16V. Ама ми се иска да са читави, а не да драскат дисковете или да не спират или кой знае още каква простотия, ще си купя и цилиндърчета.
Посъветвайте ме от къде да ги купя, как да НЕ попадна на ментета (и колко пари)
_________________ Fiat Bravo 1.6 16V - Бензин
|
Пон Апр 09, 2007 5:05 pm |
|
 |
charlie
Фиат маниак
Регистриран на: Вто Мар 08, 2005 1:25 pm Мнения: 679 Местоположение: Кюстендил
|
 Re: Задни накладки за браво
Medic написа: Искам да си купя накладки (задни) за Браво 1.6 16V. Ама ми се иска да са читави, а не да драскат дисковете или да не спират или кой знае още каква простотия, ще си купя и цилиндърчета. Посъветвайте ме от къде да ги купя, как да НЕ попадна на ментета (и колко пари)
не знам да има фабрично браво 1,6, с дискови задни спирачки - провери си ги, според мен задните ти спирачки са барабанни!
иначе от тези накладки, които съм ползвал, с добреи впечатления съм от Ferodo ~ 55.00 лв. (модела е Premier в едни червени кутии - има и по-нисък клас, но не съм чул добри отзиви за тях), Permafuse ~ 40.00лв, Remsa. иначе много добри отзиви има и за Textarи Pagid, но тех не съм ги пробвал...
п.п. цените са за предни накладки!
_________________ Безизходица е ситуацията, очевидният и логичен изход от която просто не ти харесва.
(Bravo 1.6 16V, 76 kW)
|
Пон Апр 23, 2007 10:22 am |
|
 |
ъЪъГъЪъЛ
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Нед Мар 30, 2008 11:10 pm Мнения: 164 Местоположение: София - Младост 3
|
А принципно какво е необходимо за смяната от барабанни спирачки към дискови...?
Въпроса ми е за части и специализиран сервиз... 
_________________ LPG
|
Съб Авг 16, 2008 2:48 am |
|
 |
arsenov
|
За да се сменят задните накладки с дискови трябва да се сменят носачите ,ако не се бъркам даже имаше тема по този въпрос разрови се в търсачката и ще намериш темата . Хубави накладки , ако са по-скъпи .
|
Нед Авг 17, 2008 10:50 pm |
|
 |
ъЪъГъЪъЛ
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Нед Мар 30, 2008 11:10 pm Мнения: 164 Местоположение: София - Младост 3
|
arsenov написа: За да се сменят задните накладки с дискови трябва да се сменят носачите ,ако не се бъркам даже имаше тема по този въпрос разрови се в търсачката и ще намериш темата . Хубави накладки , ако са по-скъпи .
Ем аз и 6-те страници съм гледал на тоя раздел и не открих тема 
_________________ LPG
|
Пон Авг 18, 2008 12:40 am |
|
 |
arsenov
|
Колега не си достатъчно упорит ето ти линка http://www.bravotuning.it/content/view/88/51/ .
|
Пон Авг 18, 2008 11:37 am |
|
 |
ъЪъГъЪъЛ
Кара Фиатче 126
|
Е аз незнаех че съществува такъв сайт...
Иначе нищо не вдявам на макаронски... все пак мерси.. явно става, поне какви пари би струвала тая интервенция в България?
_________________ LPG
|
Вто Авг 19, 2008 1:21 am |
|
 |
arsenov
|
Ами сметни си два задни носача + дискове + накладки + работа и жила(но не съм сигурен дали не се ползват старите ) и ето ти сметката . Няма нещо което да не става .
|
Вто Авг 19, 2008 11:56 am |
|
 |
Replay
Кара кола
Регистриран на: Сря Фев 07, 2007 9:56 pm Мнения: 330 Местоположение: София Област
|
charlie написа: Medic написа: Искам да си купя накладки (задни) за Браво 1.6 16V. Ама ми се иска да са читави, а не да драскат дисковете или да не спират или кой знае още каква простотия, ще си купя и цилиндърчета. Посъветвайте ме от къде да ги купя, как да НЕ попадна на ментета (и колко пари) не знам да има фабрично браво 1,6, с дискови задни спирачки - провери си ги, според мен задните ти спирачки са барабанни! иначе от тези накладки, които съм ползвал, с добреи впечатления съм от Ferodo ~ 55.00 лв. (модела е Premier в едни червени кутии - има и по-нисък клас, но не съм чул добри отзиви за тях), Permafuse ~ 40.00лв, Remsa. иначе много добри отзиви има и за Textarи Pagid, но тех не съм ги пробвал... п.п. цените са за предни накладки!
Хубаво е че си с добри впечатления от Феродо,защото това което идва тук под марка Феродо е Клас 3 или 4 по техния стандарт ,просто 1 и 2 в България въобще не се внасят,надали си готов да дадеш 150-200 лева за накладки.Пермафюз за цената си са много стабилни Накладки,Текстар няма нужда от реклама.
Друга марка която лично бих препоръчал е STEINHOF ,тези накладки скоро навлязоха на Българския пазар и за много хора са все още нешпзнати ,но в страни като Полша и Италия това е една наложила се марка с доста качествени продукти
|
Вто Авг 19, 2008 12:57 pm |
|
 |
Replay
Кара кола
Регистриран на: Сря Фев 07, 2007 9:56 pm Мнения: 330 Местоположение: София Област
|
charlie написа: Medic написа: Искам да си купя накладки (задни) за Браво 1.6 16V. Ама ми се иска да са читави, а не да драскат дисковете или да не спират или кой знае още каква простотия, ще си купя и цилиндърчета. Посъветвайте ме от къде да ги купя, как да НЕ попадна на ментета (и колко пари) не знам да има фабрично браво 1,6, с дискови задни спирачки - провери си ги, според мен задните ти спирачки са барабанни! иначе от тези накладки, които съм ползвал, с добреи впечатления съм от Ferodo ~ 55.00 лв. (модела е Premier в едни червени кутии - има и по-нисък клас, но не съм чул добри отзиви за тях), Permafuse ~ 40.00лв, Remsa. иначе много добри отзиви има и за Textarи Pagid, но тех не съм ги пробвал... п.п. цените са за предни накладки!
Хубаво е че си с добри впечатления от Феродо,защото това което идва тук под марка Феродо е Клас 3 или 4 по техния стандарт ,просто 1 и 2 в България въобще не се внасят,надали си готов да дадеш 150-200 лева за накладки.Пермафюз за цената си са много стабилни Накладки,Текстар няма нужда от реклама.
Друга марка която лично бих препоръчал е STEINHOF ,тези накладки скоро навлязоха на Българския пазар и за много хора са все още нешпзнати ,но в страни като Полша и Италия това е една наложила се марка с доста качествени продукти
|
Вто Авг 19, 2008 12:59 pm |
|
|
|
Страница 1 от 1
|
[ 10 мнения ] |
|