|
|
Дата и час: Нед Май 25, 2025 1:58 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
Какво беше предишното ви возило?
Автор |
Съобщение |
jorko
Кара кола
Регистриран на: Сря Ное 03, 2004 6:26 pm Мнения: 290 Местоположение: София 07 Слатина
|
 Re: Какво беше предишното ви возило?
Alexius написа: Колеги споделете каква беше предишната ви любов (колата де) Аз преди да си взема FIAT-ката търкалях една 80-ка......ей голяма любов беше и много страдах като я продадох, все още се заглеждам по улиците да видя това дали не е мойта. Не съм и предполагал че ще стана такъв фен на "Италианките" 
винаги е била Фиат ... пристрастен съм май 
Сря Сеп 14, 2005 9:14 pm |
|
 |
gogata
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Нед Апр 03, 2005 10:26 am Мнения: 171 Местоположение: Пещера
|
лада 2104,на която се учех да карам  ,лада нива 1,7 4x4,и сега пунтото,което според стечения на обстоятелствата баща ми избра и за бъдещи планове,сигурно Алфа 
_________________ Punto 1.1 95'
|
Сря Сеп 14, 2005 9:45 pm |
|
 |
hit-ko
Член на клуба
Регистриран на: Нед Мар 06, 2005 3:12 pm Мнения: 2046 Местоположение: Ямбол
|
Само Фиат досега, за 14-ти пьт , и това ако не е магия...
_________________ FIAT-SPORT
|
Сря Сеп 14, 2005 10:34 pm |
|
 |
stivst
Член на клуба
Регистриран на: Сря Авг 17, 2005 2:55 pm Мнения: 120 Местоположение: Ловеч
|
Първата ми лично моя кола е Трабант. Все още си го имам, вече 13 години, вече е като втора, по-скоро "работна" кола... след като преди 2 години си купих Типо-то. С Трабант-а не бих се разделил. Вярно ми е служил, с него си отгледахме детето - на училище все с него... И сега е изключено да го "подаря" на някого за 150 - 200 лв.
А когато се появи възможност един приятел да ми докара от Германия нещо по-така, обсъждеахме в къщи 3 варианта.
1. ФИАТ Типо
2. Форд Ескорт
3. Опел Астра
Това се обсъждаше, защото бюджетът все пак беше ограничен... А търсех нещо практично, икономично, евтино. И не е нужно да ви казвам, че вариант 2 и 3 постепенно отпаднаха и оттогава съм "заразен" с италианската "болест"! 
|
Чет Сеп 15, 2005 9:16 am |
|
 |
Abarth.
|
Не ми се казва :cry: ..........Golf 2 1.6,черен с грозно залепено фолио на стоповете,номер свален на бронята и разбирасе тъмни джамци :| :| :|
|
Пет Сеп 16, 2005 9:41 pm |
|
 |
prog
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Нед Фев 27, 2005 2:58 pm Мнения: 125 Местоположение: София
|
първата ми кола беше Опел Кадет комби 1.6 Дизел.
след това Волво 340 дизел
и сега Темпрата 1.9 ТД
всъщност към първите си 2 коли бях адски пристрастен!
Опел-а го продадохме с баща ми на майсторите, които го поддържаха, защото им трябваше комби... и всеки ден си го гледам пред блока...
Волво-то взе доста проблеми да създава след като повече от 2 години нищо не бяхме пипали по него... в един момент сцепена глва... и след това нещо не го напавиха както трябва май... и го продадохме... страхотна кола!!! и сега се заглеждам като мина покрай някое такова Волво да не е мойто... (макар че досега не съм видял абсолютно същото...) адски ми беше криво като го продадох...
а Фиат-а си го харесах веднага щом го видях и се качих в него... винаги съм харесвал Темпра-та. преди години баща ми имаше Крома, макар и за малко защото я свиха... и от тогава мнооого харесвам Крома и Темпра.
_________________ ФИАТ ТЕМПРА 1.9TD
|
Пет Сеп 16, 2005 11:48 pm |
|
 |
roberto
|
малии като го чета това и се замислям колко коли съм сменил не е истина:)навремето в дивия комунизъм почнах с един шкодилак 120л не искам да си спомням за него ужас:)в демокрацията си взех една опел аскона 2л инжекция е тая кола излезна много добра за времето си:)после мазда 626 тая мазда ми издържа 6месеца и убих мотора голяма мъка беше дадох тогава 5 майки за ремонт мъкааа:)после тойота корола взех я на 10000км до 100000км никви грижи само бензинче и гас:)после си взех една нова омега 2.0 16v екотек и един фиат купе:)и от двете бях хипер доволен:)междувременно за по 3/4 месеца съм карал различни коли почти всякакви:)някой по лоши някой по добри:)но това което мисля да си взема сега е алфа ромео 166 или 156 много ме кефят и скоро ще стане факт:)
|
Чет Окт 13, 2005 12:44 pm |
|
 |
mvmrik
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Пон Авг 29, 2005 8:07 pm Мнения: 181 Местоположение: София - Люлин
|
Фиат Типо 1.6 е сегашната ми и първа кола. Следващата със сигурност ще е пак фиат.
_________________ Фиат Типо 1.6 - 93г моноинжекция

|
Чет Окт 13, 2005 1:50 pm |
|
 |
ILLUSi0N
Кара велосипед
Регистриран на: Нед Окт 02, 2005 8:55 pm Мнения: 20 Местоположение: Пловдив Област
|
Мусквич - дванайсетак - БЯЛ !!! - На втора вартеше гуми!!!! на него се научих карах го 1 год и ЛИЧНО го блокирах - просто СПРЯ - беше смесил вода и масло и двигателя пален с вода .... абе ужас и точно преди месец бяхме взели типото 1.4 и за сега мисля само да го кипря а като вземе да здава багажа или браво като на zaphood или няква алфичка ама по серизна де.  ))
_________________ Verry Irresistible ..... By Givenchy
|
Пет Окт 14, 2005 12:09 am |
|
 |
Dedra 2.0
Кара балканче
Регистриран на: Пон Авг 01, 2005 3:44 pm Мнения: 49 Местоположение: Пловдив
|
Opel Vectra 1.4
Lancia Dedra 2.0 i e
|