|
|
Дата и час: Съб Юни 21, 2025 12:52 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
Среща на Хотнишкия водопад - 26-27 юли !!!
Автор |
Съобщение |
sok1
|
Rokambol написа: Той, sok1, знае какво означава 1200 
Даже мислех да кажа, но реших, че може да ми се обидят. 
|
Вто Юли 15, 2008 4:42 pm |
|
 |
Rokambol
|
Аз ще го кажа - вижда се кой е бил в казарма, и кой - не 
|
Вто Юли 15, 2008 4:44 pm |
|
 |
Lord Mordor
|
Ами аз ако идвам може да се чакаме 1100  на Пети километър, но ще мога да ти кажа едва средата на другата седмица. Май е по-добре от 10:00, че движението ще е голямо.
АЙЙЙЙЙДЕЕЕЕЕЕ варненските скатавки да не се крият - СРАМ, трябва всичките да си направите сепуко понеже сте несериозни и се скатавате само!
|
Сря Юли 16, 2008 8:52 am |
|
 |
Rokambol
|
Пичове, остана една седмица. Дайте да конкретизираме и актуализираме списъка на присъстващите, коя група от къде и в колко часа ще тръгва, кой ще е на палатка, кой на хотел? За ядене и пиене, мисля, че е ясно - всеки ще носи по нещо. Аз от Благоевград ще съм единствен (като, че ли ще ми е за пръв път  ) и мисля да се прикрепя към софийската група. Няма проблем и да дойда на мястото на срещата направо във ВТ. Така, че трябва да напишем точните часове за срещи, по места и в крайната точка.
Това ли е окончателният списък:
Trojaneca vesko.t Ferrari Zozo georgian Crusible dj_casper presiqn r3p71l3 grigor_j hit-ko IvanBlagov CHILIEV bobti RuSo_PoNy unchev Bravani Rokambol sok1
?
P.S. dimmX да не се прави на мотика, и без това е на две крачки, иначе рискува да му се изсипем в неадекватно състояние по малките часове 
|
Съб Юли 19, 2008 5:37 pm |
|
 |
RuSo_PoNy
|
Ааа мен не ме бройте, не ми се патува самичко, пък и с тия проблеми по колата на извънградско ме е страх. Иначе съм и на работа в събота до 2часа.  Може да дойда с рейса 
|
Нед Юли 20, 2008 10:59 pm |
|
 |
sUkI
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Чет Фев 21, 2008 11:09 pm Мнения: 64 Местоположение: Пловдив 01 Централен
|
|
Нед Юли 20, 2008 11:12 pm |
|
 |
RuSo_PoNy
|
Съвсем наскоро видях колко върви...Свърши в стълба  Иначе ако ти е напът от Пловдив да минеш през София няма проблем-навитак съм. 
|
Нед Юли 20, 2008 11:37 pm |
|
 |
Tuzarka
|
RuSo_PoNy написа: Може да дойда с рейса  Докато стигнеш мястото на срещата ще завариш само празни шишета, опаковки от презервативи и следи от гуми
Ще чифтосвате Бравчовците, а? 
|
Нед Юли 20, 2008 11:39 pm |
|
 |
sok1
|
Tuzarka написа: Докато стигнеш мястото на срещата ще завариш само ...опаковки от презервативи ...
Гладна кокошка просо сънува... 
|
Нед Юли 20, 2008 11:50 pm |
|
 |
dimmX
Фиат идол
Регистриран на: Сря Яну 10, 2007 10:50 pm Мнения: 1918 Местоположение: Павликени
|
Мишо ако не съм на работа в събота идвам с удоволствие!Но ако съм няма как да стане защото в събота вечерта ще пътувам за Русе с семейството и няма как да дойда!Ще направя всичко възможно да ви видя макар за кратко но пак няма да остана за вечерта, защото ем чака пиачка в Русе!
А относно за изсипването по малките часове, заповядайте ама не точно следващата събота щото янма кой да ви отвори  но вие не разбивайте де 
_________________ Fiat Tipo 2.0.ie GT 113hp
159A6046
|
Пон Юли 21, 2008 12:33 am |
|
 |
grigor_j
Напреднал шофьор на Фиатка
Регистриран на: Сря Окт 17, 2007 12:42 pm Мнения: 482 Местоположение: Бургас Медения Рудник
|
ае  само аз ли не съм си купил още палатка да го еВа?  имам една стара брезентова..... ама мноо дроб! тряа ходя да си купувам..... ама кога? предполагам ще пътувам сам (с жената).
П.С. Сливен, Ямбол и Варна, кой от къде ще минава? Някой през Котел-Омуртаг (За Варна само Омуртаг) ????????
_________________ Bravo 1.4 12V Abarth - демек аБРАТ-чо
недвижими имоти - продва, купува, наема, отдава.......
КИРИЛИЦА ИЗ НОТ ДЕД!!!!
www.bgestates.com www.bgimoti.com
|
Пон Юли 21, 2008 9:54 am |
|
 |
Rokambol
|
И аз нямам палатка, старата са я изяли мишките. Вчера се огледах в "Метро" и харесах една двойка за 30лв  Има и някакви "гарсониери" за по 700лв 
|
Пон Юли 21, 2008 9:57 am |
|
 |
CHILIEV
|
добре де само аз ли ще спя в колата ?
докато разпънете палатките аз вече щя мятам пържоли и бира
между другото, сигурно знаете ама да кажа аз.. никакви костюми, вратовръзки и готини ризки...
приемаме само по потник и шорти...
все пак ще си е жив сървайвър.. като знам колко алкохол ще се събере на едно място 
|
Пон Юли 21, 2008 10:05 am |
|
 |
sok1
|
CHILIEV написа: добре де само аз ли ще спя в колата ? И аз, и аз... CHILIEV написа: ... аз вече щя мятам пържоли и бира 
И една блесна мисля да метна в гьола между бирите. 
|
Пон Юли 21, 2008 10:07 am |
|
 |
CHILIEV
|
sok1 написа: ...И една блесна мисля да метна в гьола между бирите. 
браво, браво...
а аз наскоро си настъпих въдицата и макарата не издържа... и сега нямам...
между другото някой топа няма да е зле да има... ако някой има желание може да вземе 
|
Пон Юли 21, 2008 10:16 am |
|
|