Дата и час: Пет Юли 18, 2025 12:19 am

Собствено Търсене

Реклама

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 30 мнения ]  Отиди на страница 1, 2  Следваща
За голотиите или накъде отива поп-фолка в България...? 
Автор Съобщение
UNREAD_POST За голотиите или накъде отива поп-фолка в България...?
Напоследък във v.box-a и попаднаха 2 клипа на песни в които певачките са чистак бърсак голи.
справка: http://vbox7.com/play:f449d1d1
http://vbox7.com/play:39684e40

Чудя се след време колко по-пикантни неща ще гледаме... :gayfight:

Пон Юли 14, 2008 8:34 pm
UNREAD_POST 
Е не е чак толкова зле. Едно загатнато женско тяло не е пошло (визирам Анелия). А такива похвати има не само в поп-фолка и не само в България. Голяма част от поп-фолк певиците се усетиха, че вече не е модерно да си почти без дрехи и взеха да се обличат по-изискано. И все пак голотата продава, продавала е и ще продава :wink: Джанет Джексън си показа гърдата, други излизат без гащи, за да ги уловят парарците. Разни ПиАр акции. Като всяка мода и тази ще отмине, в момента в който започнат да се въртят прекалено много голи клипове. Както стана със секс компроматите по интернет - две-три фолк певица шокираха и обраха активите и от там нататъка стана скучно. :)

Пон Юли 14, 2008 9:01 pm
UNREAD_POST 
хахаха.. не съм вярвал че ще паднат толкова ниско. Факт е че чалгата бавно и равномерно умира...
чудя се след няколко годинки какво ли ще дават чалга-певиците само и само да продадат албум...
колкото до Джанет Джексън, Бритни и т.н. те за тях са си също като нашите чалга изпълнителки...
само дето им викат поп певици... Yellow_Flash_Colorz_PDT_04

Пон Юли 14, 2008 9:10 pm
UNREAD_POST 
Taka e с поп-фолк дивите.Трябва да се гледат клиповете, лошо е само за аудиторията която ги гледа , от 8 до 16 години.Представете си какво ще преживеем.Следващата стъпка е пор** на фона на мелодия само.И леко пъшкайки ще пеят. Yellow_Flash_Colorz_PDT_09 Yellow_Flash_Colorz_PDT_09

Вто Юли 15, 2008 2:07 am
UNREAD_POST 
Tuzarka написа:
Е не е чак толкова зле. Едно загатнато женско тяло не е пошло (визирам Анелия). А такива похвати има не само в поп-фолка и не само в България.

Напълно съм съгласен с теб. Дори смятам, че клипът на Анелия е доста добре направен.

CHILIEV написа:
хахаха.. не съм вярвал че ще паднат толкова ниско.

Предполагам, че говориш за втория клип (на Ивена ли беше, не помня). Всяко стадо си има мърша, не трябва заради тази мърша да се оплюва цялата гилдия. Дори и "големите рокаджии" признават, че между поп-фолк певиците има страхотни гласове.

CHILIEV написа:
Факт е че чалгата бавно и равномерно умира...

Хммм, по-скоро в момента чалгата няма достойна алтернатива..., което е лошо...

Вто Юли 15, 2008 4:54 am
UNREAD_POST 
sok1 написа:
Предполагам, че говориш за втория клип (на Ивена ли беше, не помня). Всяко стадо си има мърша, не трябва заради тази мърша да се оплюва цялата гилдия. Дори и "големите рокаджии" признават, че между поп-фолк певиците има страхотни гласове.

Дума не съм казал за гласовете... има страхотни гласове, в това число и Азис, който така ненавиждам... http://youtube.com/watch?v=n2V7tHSB5nI
не отричам че от чалгата има и доста стойностни и смислени песни, на които и аз се радвам, но те са някакъв нищожен процент от цялата манджа, която се излива по ТВ Планета да речем...

CHILIEV написа:
Факт е че чалгата бавно и равномерно умира...

sok1 написа:
Хммм, по-скоро в момента чалгата няма достойна алтернатива..., което е лошо...

факт е че голям процент от подрастващото поколение тотално се е отрекло от чалгата...
определено положението не е същото като преди 8-10 години :cool:

Вто Юли 15, 2008 9:27 am
UNREAD_POST 
CHILIEV написа:
...факт е че голям процент от подрастващото поколение тотално се е отрекло от чалгата...

Факт е и че голям процент от подрастващото поколение не слуша чалга, само когато НЕ са на маса. Но седнат ли... :drunk: :plqskane:

Вто Юли 15, 2008 10:59 am
UNREAD_POST 
CHILIEV написа:
факт е че голям процент от подрастващото поколение тотално се е отрекло от чалгата...
определено положението не е същото като преди 8-10 години :cool:

Ето аз съм подрастваща, но се отрекох от поп-фолка, защото чаках, чаках и не видях голи мъжки тела на поп-фолк изпълнители. Yellow_Flash_Colorz_PDT_04
Поп-фолкът е музика, която импонира на българската народопсихология. Като идеш вечер в кръчма и се насвяткаш...какво да слушаш....Моцарт? Все пак сме на Балканите. Отделно има групи хора с определено образование и работа, които освен чалга друго не могат да слушат.
Вярно, че вече тази музика не се слуша чак толкова много както когато излязоха хитовете "Ой, тигре", "Селската баня" и др. А и поп-фолк стила се е променил към днешна дата и има все повече песни, в които се вкарва поп и естрадно звучене.

Вто Юли 15, 2008 11:04 am
UNREAD_POST 
sok1 написа:
Факт е и че голям процент от подрастващото поколение не слуша чалга, само когато НЕ са на маса. Но седнат ли...

мда...
почти всеки го прави... мен лично не ме бърка...

Tuzarka написа:
...Вярно, че вече тази музика не се слуша чак толкова много както когато излязоха хитовете "Ой, тигре", "Селската баня" и др. А и поп-фолк стила се е променил към днешна дата и има все повече песни, в които се вкарва поп и естрадно звучене.

мдааааа....

а и както казах има много добри и смислени песни...
мен лично ме дразни еднообразието, простащината и средствата, които се използват за да са актуални певачките...

Вто Юли 15, 2008 11:25 am
Кара кола
Кара кола
Аватар

UNREAD_POST 
Aз пък с радост мога да ви кажа че за няколко дни в Синеморец, нямаше и една кръчма с чалга музика, а ги обиколих и петте :о) Положението с Китен и Приморско е драстично по различни, където чалгата те залива от всеки ъгъл. какво само правят 20-30 километра дистанция.
На Боженци също нямаше чалга, макар че аудиторията беше българска основно.
Изобщо - цяла отпуска без чалга - не бях се и надявал :о)

И да споделя едно мое си мнение - тва дето имало и смислени песни в чалгата, дето имало и хубави гласове, и дето на азис му бил хубав гласа - пичове, неам намерение да изслушам един тон булшит, за да се уверя в думите ви, за мене чалгата е предефинирано "сръбско" и "гръцко" с мотиви на анадолски зурли, азис е досаден изрусен циганин травестит, и за да се насвяткам на маса ми е необходима добра компания и здрава рок музика, и всички етно-флорални мотиви могат да си ги запазят за себе си. Чалгата е символ на разпада на тая държава.

Вто Юли 15, 2008 11:33 am
Профил
UNREAD_POST 
Колкото и да мразя чалгата, трябва да призная, че разголването не тръгна от нея, а по-скоро от аренби-то и рап-а. Както и да е, и трита жанра са един дол дренки.

Вто Юли 15, 2008 2:35 pm
UNREAD_POST 
Кейн написа:
И да споделя едно мое си мнение - тва дето имало и смислени песни в чалгата, дето имало и хубави гласове, и дето на азис му бил хубав гласа - пичове, неам намерение да изслушам един тон булшит, за да се уверя в думите ви, за мене чалгата е предефинирано "сръбско" и "гръцко" с мотиви на анадолски зурли, азис е досаден изрусен циганин травестит, и за да се насвяткам на маса ми е необходима добра компания и здрава рок музика, и всички етно-флорални мотиви могат да си ги запазят за себе си. Чалгата е символ на разпада на тая държава.

Всеки има право на собствено мнение.

ПП1. Не всички, които слушат попфолк са тъпи и елементарни. И не всички, които слушат рок са ерудити и духовно извисени.
ПП2. Омръзнало ми е от клишета относно чалгата.
ПП3. Най-важното е, че всеки има право на собствено мнение. :cool:

Вто Юли 15, 2008 2:49 pm
UNREAD_POST 
Всеки има право на собствено мнение, както и всеки има право да няма вкус.
Вярно, не всички почитатели на чалгата са тъпи и прости, но повечето са именно такива.
Не всички, слушащи рок са ерудити и духовно извисени, но повечето - да. Особено от по-старото поколение.
Самата чалга стана клише, няма как да избегнеш останалите. Текстовете в песните също са клишета.
Няма нито един рок певец със съмнителни гласови данни. Поне аз не се сещам за такъв. Колко са талантите в чалгата?! Аз се сещам само за един...
Самия факт, че билет за концерт на десет чалга "звезди" струва около 5лв, а такъв за един рок изпълнител(група), поне 10 пъти повече, е достатъчен.
Не познавам нито един човек, който ще се вдигне от 300-400---700км за да отиде на чалга концерт...
Голяма част от почитатели на истинската музика, инвестират в любимите си групи и изпълнители, купувайки си оригинални дискове и то на не малка цена. Какво е положението с чалгата? Дискове за по 9.99лв събират прахоляк в магазините и никой и не ги поглежда. Самите чалгаджии не уважават т. нар. си любимци....Уф, разпалих се, спирам и никой да не ми се сърди - нищо лично. Просто аз слушам Музика. :cool:

Вто Юли 15, 2008 5:02 pm
UNREAD_POST 
Светът е кръчма...да седнем на една маса :)

Вто Юли 15, 2008 5:14 pm
UNREAD_POST 
Tuzarka написа:
Светът е кръчма...да седнем на една маса :)

Никога в чалга обстановка! Мерси за поканата, ще си я запазя за друго място 8)

Вто Юли 15, 2008 5:21 pm
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 30 мнения ]  Отиди на страница 1, 2  Следваща