Дата и час: Нед Юли 06, 2025 1:12 pm

Собствено Търсене

Реклама

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 285 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 19  Следваща
Среща на Хотнишкия водопад - 26-27 юли !!! 
Автор Съобщение
Кара велосипед
Кара велосипед
Аватар

UNREAD_POST 
Това наистина е прекрасно място ,а и датата пасва на отпуската ми.По това време смятам да съм в Априлци което съвсем не е далеч окло 100км.Така че и мен ме бройте.Единственния проблем е, че съм от скоро във форума и не познавам никой,но мисля че 2-3 водчици ще решат проблема.

Сря Юли 09, 2008 1:35 am
Профил
UNREAD_POST 
marinsto написа:
...но мисля че 2-3 водчици ще решат проблема.

Само? :shock: Yellow_Flash_Colorz_PDT_08

Сря Юли 09, 2008 9:31 am
Кара велосипед
Кара велосипед
Аватар

UNREAD_POST 
След 2-3 водчици нещата ще си тръгнат от самосебеси.

Сря Юли 09, 2008 9:52 am
Профил
Напреднал шофьор на Фиатка
Напреднал шофьор на Фиатка
Аватар

UNREAD_POST 
marinsto написа:
Това наистина е прекрасно място ,а и датата пасва на отпуската ми.По това време смятам да съм в Априлци което съвсем не е далеч окло 100км.Така че и мен ме бройте.Единственния проблем е, че съм от скоро във форума и не познавам никой,но мисля че 2-3 водчици ще решат проблема.

Приятелю повярвай ми че няма да имаш нужда и от 2-3. Колегите са много пекани и предразполагат за приятно прекарване още преди водките. А след тях става мазало............. Yellow_Flash_Colorz_PDT_07 :D

www.bgestates.com www.bgimoti.com

Сря Юли 09, 2008 10:15 am
Профил
UNREAD_POST 
marinsto написа:
След 2-3 водчици нещата ще си тръгнат от самосебеси.

така е Yellow_Flash_Colorz_PDT_06
преброен си :cool: :)

Сря Юли 09, 2008 10:16 am
UNREAD_POST 
искам да помоля колегите, които разполагат с преносими лампи (на газ, към запалката на колата или някакъв алтернативен начин за захранване) да ги вземат, предполагам ще стане доста голяма маса, така че ще са нужни поне 2-3 лампи за да се виждаме.. иначе нямаме никакъв шанс да се разпознаем след 22 часа и 2 ракии Yellow_Flash_Colorz_PDT_04

Сря Юли 09, 2008 11:13 am
UNREAD_POST 
CHILIEV написа:
искам да помоля колегите, които разполагат с преносими лампи (на газ, към запалката на колата или някакъв алтернативен начин за захранване) да ги вземат, предполагам ще стане доста голяма маса, така че ще са нужни поне 2-3 лампи за да се виждаме.. иначе нямаме никакъв шанс да се разпознаем след 22 часа и 2 ракии Yellow_Flash_Colorz_PDT_04

:cool:От мен има една.

Сря Юли 09, 2008 11:17 am
UNREAD_POST 
Е го варненския заблуден пак да се обади в последния момент Yellow_Flash_Colorz_PDT_07 . Не съм влизал сто години и какво виждат очите ми - групови мероприятия - свеж въздух, живописна гледака и яко ядини и пиини Yellow_Flash_Colorz_PDT_07 Yellow_Flash_Colorz_PDT_07 Yellow_Flash_Colorz_PDT_07 . То като гледам други варненски няма пак да има, ама не пречи пак да се изтърся Yellow_Flash_Colorz_PDT_07 Yellow_Flash_Colorz_PDT_07 . До кога мога да заявя учатието си в олимпийския спорт който се оформя 36_12_11 . Митето и Братовчедката няма ли да идват?

Пет Юли 11, 2008 12:45 am
UNREAD_POST 
Lord Mordor написа:
До кога мога да заявя учатието си в олимпийския спорт който се оформя 36_12_11 .

Тъй като спането ще е в хотел "Звездоброй", а пък размазването ще с кой-каквото си донесе, заявки се правят до последната секунда. Yellow_Flash_Colorz_PDT_07

Пет Юли 11, 2008 3:47 am
Кара кола
Кара кола
Аватар

UNREAD_POST 
ами за тези които ще дойдат към 18ч. на водопада някакво наказание ще има ли :P Yellow_Flash_Colorz_PDT_06

Съб Юли 12, 2008 11:37 pm
Профил
UNREAD_POST 
JacK`DanielS написа:
ами за тези които ще дойдат към 18ч. на водопада някакво наказание ще има ли :P Yellow_Flash_Colorz_PDT_06

стек с ред-бул, да се съживяваме Yellow_Flash_Colorz_PDT_07 Yellow_Flash_Colorz_PDT_07 :P

CHILIEV написа:
мисля че часът на срещата е удачно да е около 12:00 или 13:00 а като място е много удобно - мястото, където се събирахме за националната среща.
нека колегите, които са от по-далече да предложат час за събирането, така че да не се чувстват притеснени откъм времето и да пътуват спокойно
ако някой има затруднения, мога да го посрещна някъде около габрово :cool:

обновен списък с засега желаещите да присъстват има в първия ми пост.
ако някой съм пропуснал - да се обажда :cool:

едит: нужни са още няколко лампи освен тази на sok1(преди няколко поста уточних какви) моля ако някой разполага с подобна да я довлече че да можем да си целим кебапчетата... Yellow_Flash_Colorz_PDT_04

едит2: за всеки случай пак да напиша че се реши всеки да си носи манджа :cool:

Нед Юли 13, 2008 1:17 am
UNREAD_POST 
CHILIEV написа:
мисля че часът на срещата е удачно да е около 12:00 или 13:00 а като място е много удобно - мястото, където се събирахме за националната среща.

Предлагам да е между 12.00 и 13.00 на уреченото място (справка за уреченото място).

CHILIEV написа:
...за всеки случай пак да напиша че се реши всеки да си носи манджа :cool:

И средства за "размазване"... 36_12_11

Нед Юли 13, 2008 2:58 am
Кара Фиатче 126
Кара Фиатче 126
Аватар

UNREAD_POST 
Ще се заформя ли колона от София , понеже за концерта ще сам там и на другата сутрин направо с вас да тръгна :)

Нед Юли 13, 2008 9:41 am
Профил
Фиат идол
Фиат идол
Аватар

UNREAD_POST 
r3p71l3 написа:
Ще се заформя ли колона от София , понеже за концерта ще сам там и на другата сутрин направо с вас да тръгна :)

И аз съм на концерта и ще тръгвам на другия ден.

Нед Юли 13, 2008 11:23 am
Профил ICQ YIM
Фиат идол
Фиат идол
Аватар

UNREAD_POST 
Аз ще съм ясен в последния момент :-( ако не съм на работа идвам да ви видя, но ако съм няма да мога, освен това вечерта отлитам за Русе, така или иначе пак няма да мога да остана щото ще пътувам освен да присъединя и майка и баба към компанията Yellow_Flash_Colorz_PDT_04 ох забрайх и мацката Yellow_Flash_Colorz_PDT_06
Направо се срещаме там, аз ще ви изненадам Yellow_Flash_Colorz_PDT_07

Нед Юли 13, 2008 12:04 pm
Профил ICQ
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 285 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 19  Следваща