|
|
Дата и час: Пон Юли 14, 2025 9:57 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
Автор |
Съобщение |
Proofy
Кара велосипед
Регистриран на: Пет Апр 11, 2008 11:42 am Мнения: 21 Местоположение: Павликени
|
аз имам 2 хамстерчета ама не съм ги снимал скоро ще ви ги покажа ;)
|
Пет Апр 11, 2008 12:09 pm |
|
 |
dimmX
Фиат идол
Регистриран на: Сря Яну 10, 2007 10:50 pm Мнения: 1918 Местоположение: Павликени
|
Ето я отново моята писанка с второ котило  с две котенца който са страхотни сладури.Котката преди да роди малките сладурковци и после обща снимка и накрая малката голяма овчарка на 1г и 4 м 
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
_________________ Fiat Tipo 2.0.ie GT 113hp
159A6046
|
Нед Май 18, 2008 1:04 am |
|
 |
Tuzarka
|
Кучето е същото от обявата за намерено куче, която бях публикувала. Сега живее в Пловдив при майка ми и се казва Джулая по паспорт или Джуфка на галено.
Котенцето от два дни е у нас в София. Женско е, на около 2 месеца. Двоумя се как да го кръстя - Кики или Пипи.
За сега нямам по-качествени снимки поради простата причина, че и двете животинки са шантави. Джуфка е перпетуум мобиле, а малкото коте е като катерица 
|
Вто Юни 10, 2008 11:52 pm |
|
 |
svetkos_
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Сря Юни 11, 2008 3:39 pm Мнения: 133 Местоположение: София 18 Овча Купел
|
Tuzarka написа: :siffle: Кучето е същото от обявата за намерено куче, която бях публикувала. Сега живее в Пловдив при майка ми и се казва Джулая по паспорт или Джуфка на галено. Котенцето от два дни е у нас в София. Женско е, на около 2 месеца. Двоумя се как да го кръстя - Кики или Пипи. За сега нямам по-качествени снимки поради простата причина, че и двете животинки са шантави. Джуфка е перпетуум мобиле, а малкото коте е като катерица 
В котето има нещо хишническо, за да те дебне така, докато снимаш. Ама то апарат де е виждало  , а за светкавица да не говорим. Мойто ще го покажа довечара, като се прибера от работа. Много е яко 
_________________ Фиат Браво 1.6 2000, Кукла www.prosport.bg
|
Пон Юни 16, 2008 12:08 pm |
|
 |
svetkos_
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Сря Юни 11, 2008 3:39 pm Мнения: 133 Местоположение: София 18 Овча Купел
|
Това е моето животно! Снимката е от преди 4 години  По-нова нямам... 
_________________ Фиат Браво 1.6 2000, Кукла www.prosport.bg
|
Вто Юни 17, 2008 10:50 pm |
|
 |
RuSo_PoNy
|
Ето ги и мойте... 1вото е Джесика - казвам и Пух попринцип. Вече е на 9 месеца и е уникална...когато не искам да си играем ми се сърди и се прави, че не ме забелязва, а ттайно ме следи с поглед  Другото е един експеримент да гледам зайко-байко у дома, но както виждате ми се качи на главата или ако не съвсем на главата, то поне на компютъра със сигурност. Обожава да стъпва по клавиатурата и да натиска копчелъците  снимката е малко стара-зайко се оказа зайка и има барем 8 деца за сега, на които казвам мулати защото са кръстоска с чисто черен заек.
И на двата индивида ушите са невероятни...обожавам такива пухкави ушлета.
Иначе имам и още 1 куче-на около 9 години стана-кръстоска м/у немска и един вълчо такъв сив. Няма и половината муцунка затова не съм я сложила  преди време я влачи една кола и я разкъса-казва се Троя 
|
Сря Юни 18, 2008 12:31 am |
|
 |
dimmX
Фиат идол
Регистриран на: Сря Яну 10, 2007 10:50 pm Мнения: 1918 Местоположение: Павликени
|
Много ме кефи кученцето
п.с.Умната с заека на клавиатурата да не даде на късо ако понамокри 
159A6046
|
Сря Юни 18, 2008 10:01 am |
|
 |
ribar-imanqr
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Пет Ное 02, 2007 8:03 am Мнения: 178 Местоположение: Варна 02 Приморски
|
Номер 1 в живота ми (11г.) нищо че е зодия телец.
_________________ някой отиват в рая , някой в ада аз за риба,вече и ловец-абсолютен спец
Brava JTD105
|
Сря Юни 18, 2008 11:20 pm |
|
 |
Eli's BRAVO
|
ribar-imanqr написа: Номер 1 в живота ми (11г.) нищо че е зодия телец.
Браво колега! От малка е "зарибена" рибарка 
|
Чет Юни 19, 2008 9:55 am |
|
 |
CHILIEV
|
RuSo_PoNy имаш същата като моята клавиатура и същия като стария ми монитор samsung 550s ако не се лъжа ...
много странно съвпадение
добре че има и заек на снимката иначе щях да помисля че си снимала вкъщи
едит: овчарката е страхотна 
|
Чет Юни 19, 2008 10:05 am |
|
 |
RuSo_PoNy
|
CHILIEV написа: RuSo_PoNy имаш същата като моята клавиатура и същия като стария ми монитор samsung 550s ако не се лъжа ... много странно съвпадение добре че има и заек на снимката иначе щях да помисля че си снимала вкъщи  едит: овчарката е страхотна 
От къде си сигурен, че не е било у вас  Вече не се помним-така ли! Ооо...добре че зи взех заека  Вече не го гледам вкъщи, но Пух е още по-красива, чаровна и рошава 
|
Чет Юни 19, 2008 4:10 pm |
|
 |
CHILIEV
|
|
Чет Юни 19, 2008 4:14 pm |
|
 |
dimmX
Фиат идол
|
Ето едни снимчици на Рекс, който го има вече голям, няколко поста над този!Две снимки на 1 и 3 месеца  Хубавец!
159A6046
|
Пон Авг 25, 2008 6:28 pm |
|
 |
Tuzarka
|
Две порастнали шушулки 
|
Сря Авг 27, 2008 12:38 am |
|
 |
dimmX
Фиат идол
|
Ей тва е истинско приятелство...куче и котка!Мъжката ми овчарка спи с моите котки(не че се подкарват)  а женската никак не ги обича 
159A6046
|
Сря Авг 27, 2008 1:13 pm |
|
|