Дата и час: Съб Юни 21, 2025 1:01 am

Собствено Търсене

Реклама

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 22 мнения ]  Отиди на страница 1, 2  Следваща
София- едно голямо село с дупки!!!! 
Автор Съобщение
Фиат идол
Фиат идол
Аватар

UNREAD_POST София- едно голямо село с дупки!!!!
В събота бях на София , сутринта започна да вали , и при преминаването през една малк адупка шок! Дупка !!! Yellow_Flash_Colorz_PDT_09 Резултата изкривена предна дясна и задна дясна гума! Тазът беше фръкнал на около 15-20м от дупката и като по чудо на външен вид гумите са здрави!!!! предната беше някъде7-8см (хорда) А отгоре на всичко поради пороя в петък и преливането на канафките колата ми се пързаляше като на лед!!!! Мразя тоя град!

Пон Юни 09, 2008 9:45 am
Профил WWW
UNREAD_POST 
София си е като бомбандирана, но навсякъде другаде е същата работа. И аз си оставих едната гума в центъра на Благоевград, но това е не е причина да го мразя:D Трябва да си отваряме очите на 8 за дупки и капани по пътищата.

Пон Юни 09, 2008 9:52 am
Фиат идол
Фиат идол
Аватар

UNREAD_POST 
Дупките са най-малкия проблем на София. Градът е пренаселен и мен лично ме изнервя постоянно. Нещата ще стават още по-зле.

Пон Юни 09, 2008 10:02 am
Профил ICQ YIM
UNREAD_POST 
Ferrari написа:
Дупките са най-малкия проблем на София. Градът е пренаселен и мен лично ме изнервя постоянно. Нещата ще стават още по-зле.

Отдавна не бях ходил в София толкова рано, като миналия понеделник (6.30-7.30), но ми направиха голямо впечатление стотиците пернишки коли, които буквално задръстваха пътя след Драгичево. Не предполагах, че толкова хора от Перник и околноста работят в София.

Пон Юни 09, 2008 10:47 am
Фиат идол
Фиат идол
Аватар

UNREAD_POST 
И за това ли в петък ви преливаха шахтите , та на другия ден бех като на фигурно пързаляне! :D

Пон Юни 09, 2008 11:29 am
Профил WWW
UNREAD_POST 
Не това е от качествената поддръжка на "Чистота" ;-). Иначе тук вече е АД за каране. Онзи ден трябваше да ходя на контролен преглед за окото и закъснях с 40 минути, защото се бяха наблъскали 3-ма и една кола заобикаляше средно за 3-5 мин. (става върпос за светофара на университета). Затова гледам винаги когато мога да си спестя дадено излизане да го направя, че вече си разбих нервната система в тоя град.

Пон Юни 09, 2008 2:20 pm
Кара Фиатче 126
Кара Фиатче 126
Аватар

UNREAD_POST 
Направо не е за говорене - УЖАС. Аз онзи ден (в петък, малко след като заваля якият дъжд, когато вадиха хората с лодки от градския транспорт) трябваше да се прибирам от зъболекар в Княжево към Студентски. По принцип т'ва разстояние и със стабилно задръстване преди светофара на околовръстно със симеоновско ми отнема не повече от 30-35 мин. Познайте тогава колко време се тътрих - 2 часа и 15 минути :shock: .
Честито на печелившите

Пон Юни 09, 2008 2:45 pm
Профил ICQ
Фиат идол
Фиат идол
Аватар

UNREAD_POST 
СА ` кой да съдя за двете джанти Yellow_Flash_Colorz_PDT_05 Yellow_Flash_Colorz_PDT_05 Yellow_Flash_Colorz_PDT_05 Yellow_Flash_Colorz_PDT_07 Yellow_Flash_Colorz_PDT_07 :D или да се плача пред арменския поп!

Пон Юни 09, 2008 2:58 pm
Профил WWW
UNREAD_POST 
Дупките са навсякъде....взимат се големи пари за ремонти, а се сещайте колко отиват по предназначение. По телевизията гледах интервю май с гл.архитект на столицата, който каза, че асфалта за закърпване на улиците траел 2 години :shock: Значи 2 години що годе рахат и после 10 години ще палиш свещ да дойдат пак да кърпят.

Аз изкривих джанта и спуках гума на околовръстното на София. Гледам към днешна дата са се отворили дълбоки ями...а обикновено след зимата уж се показват. Само погледнете магистрала Тракия (частта София-Пловдив) в какви кръпки е...да се чудиш на магистрала ли си или на селски път и от къде на къде да плащаш винетки, че ако решат и ТОЛ-такса?!

Преди 1-2 месеца започнаха да оправят улиците в квартала.....смяях...решили да режат само там където е разрушено. Разумно. Е да, ама имаше места на които здравия асфалт беше всичко на всичко 1м х 1м. Кой знае колко пестят от тоя кв.метър. Да не говорим, за липсата на геодезист или друг техник, който да дава нива на асфалта. Всичко е на око и по преценкта на "майсторите" и така до първия дъжд и половината улица стана грамадна локва.
В някой квартали и канализацията е кофти или липсва....За наличието на дъждовни шахти до тротоарите не може и да се мечтае

Пон Юни 09, 2008 3:04 pm
UNREAD_POST 
bmahob написа:
СА ` кой да съдя за двете джанти Yellow_Flash_Colorz_PDT_05 Yellow_Flash_Colorz_PDT_05 Yellow_Flash_Colorz_PDT_05 Yellow_Flash_Colorz_PDT_07 Yellow_Flash_Colorz_PDT_07 :D или да се плача пред арменския поп!

До колкото знам ако си в рамките на града се съди общината. ако е извън града - Пътното Управление/ фирмата поддържащи пътя.
Само, че трябва по някакъв начин да докажеш къде, как и защо си се "контузил". Лошото е, че ако викнеш КАТ за протокол сигурно ще ти пишат несъобразен скорост и ще искат да съставят акт Yellow_Flash_Colorz_PDT_09

Пон Юни 09, 2008 3:08 pm
Фиат идол
Фиат идол
Аватар

UNREAD_POST 
Ще напишат акт ма ще им го скъсам от главата минал съм с 30 макс. през дупката!!!!!

Пон Юни 09, 2008 3:45 pm
Профил WWW
Кара кола
Кара кола
Аватар

UNREAD_POST 
bmahob написа:
Ще напишат акт ма ще им го скъсам от главата минал съм с 30 макс. през дупката!!!!!

Колега, уви, това с колко си карал не означава, че няма да ти напишат АКТ!
АКТ-а, който ще ти напишат е за несъобразена скорост с пътните условия :cool:
Пишат го за да имаш документ, доказателство за това, че е станало ПТП,
а основанието е това дето ти казвам, защото в ЗЗДП няма член отговарящ на ситуацията.
Този АКТ ти дава основание да съдиш Общината , и когато излезне решението на делото ти, и то е в твоя полза, АКТ-а отпада!

п.с. каквото и да кажеш, съгласен или не, това е положението и има много локика в него, ако се замислиш разбира се ;-)

Fiat - 1100R;

www.mbclub.bg

Пон Юни 09, 2008 4:15 pm
Профил
Фиат идол
Фиат идол
Аватар

UNREAD_POST 
Не бе аз вече прежалих 20 лв за изправяне въпроса е че от догодина данъцети за колата (застраховка венитни такси и тн ) ствата 500лв средно!
И защо ?!?!

Пон Юни 09, 2008 5:02 pm
Профил WWW
UNREAD_POST 
Въпросът не е в прежалването, принципен е....Аз "прежалих" 50лв...но някой друг може и да не бъде жив, за да прежали кинтите.
Това, че догодина ще скачат разходите за кола, не значи че обезателно ще стане по-добре и не значи, че сега няма пари за пътища...просто се лапа много и всичко потъва в нечий джоб...а ние сме в играта "Сървайвър" Yellow_Flash_Colorz_PDT_09

Пон Юни 09, 2008 11:01 pm
UNREAD_POST 
Аз отдавна казвам, че всеки, който има малко акъл в кратуната си трябва да се махне от тук, ама кой ти слуша...някакъв криворазбран патриотизъм Yellow_Flash_Colorz_PDT_30

Вто Юни 10, 2008 7:10 am
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 22 мнения ]  Отиди на страница 1, 2  Следваща