|
 |
 |
|
Дата и час: Чет Май 01, 2025 1:25 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
Страница 1 от 1
|
[ 7 мнения ] |
|
Автор |
Съобщение |
CHILIEV
|
 Ферари и за детето
Ферари” вече и за деца! Това е възможно с новата серия на „Ферари” - Ferrari FXX оборудвана със седем скорости, компютър, самостоятелна система за шофиране и мини педали. Екслузиванта серия на «Ферари» е максимално обезопасена, а интериорът е както винаги класически-кожа в червено и черно. Други сред моделите за деца коли са и марките на «Бугати» и «Алфа –Ромео». «Бейби Бугати» датира от 1930 г. и досега остава ненадминат в детските модели коли на педали. Скоростта е около 17 км в час, всяка частица от скъпото бижу е ръчно изработена. Разбира се тези модели са достъпни само за децата на най- богатите в света. Точно затова сериите на «Бугати» и на «Ферари» са лимитирани. За справка моделите са търсени от семейство Хилтън и шейха на Катар.
Цената на стандартен модел се очаква да бъде около 1000 лв., докато на ексклузивните модели цените започват от 3000 лв.
източник
|
Пон Юни 02, 2008 6:44 pm |
|
 |
svetkos_
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Сря Юни 11, 2008 3:39 pm Мнения: 133 Местоположение: София 18 Овча Купел
|
Защо само за деца?  Ако е достатъчно голямо, аз както съм 174 см, бих се пъхнал вътре, зависи колко е голяма. Изглежда много яка малка колица 
_________________ Фиат Браво 1.6 2000, Кукла www.prosport.bg
|
Пон Юни 16, 2008 9:57 am |
|
 |
dj_casper
Кара балканче
Регистриран на: Съб Май 24, 2008 7:57 pm Мнения: 47 Местоположение: Варна 01 Одесос
|
Верно трябва да направят такива и за големи! 
_________________ Спри на пьтя, за да повьрвим! Искам просто да стигна ЖИВ! Няма днес и няма сега! Твоя жиот е в твоята рька
|
Пон Юни 16, 2008 12:58 pm |
|
 |
m1t3t0
|
Е че те ако са 3000лв. не са чак толкова скъпи. Вярно че мойта е 4200, но все пак човек с малко по-голяма заплата може да подари на синчето си едно такова бижу. Не ми се вижда чак толкова скъпо. За 7 скорости компютър и тн... 
|
Пон Юни 16, 2008 6:14 pm |
|
 |
andio
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Чет Ное 15, 2007 5:03 pm Мнения: 108 Местоположение: София Студентски/Пловдив
|
Според мен нещо са се объркали с цената  То има съвсем нормални бебешки колички за по 2 бона, а тва ферари да е толкова евтино, просто не го вярвам  .
_________________ Bravo SX 1.6 16V, 103hp, 1996
|
Вто Юни 17, 2008 10:24 am |
|
 |
m1t3t0
|
Реално погледнато за нещата които има в тази количка и на мен ми се виждат малко може би се има предвид 30 000лв  де да знам.
|
Вто Юни 17, 2008 5:06 pm |
|
 |
CHILIEV
|
andio написа: Според мен нещо са се объркали с цената  То има съвсем нормални бебешки колички за по 2 бона, а тва ферари да е толкова евтино, просто не го вярвам  . . m1t3t0 написа: Реално погледнато за нещата които има в тази количка и на мен ми се виждат малко може би се има предвид 30 000лв  де да знам.
шегувате се нали ....
...
едит: скоро китайците ще пуснат аналог на по 500-600лв ... само гледайте 
|
Вто Юни 17, 2008 5:22 pm |
|
|
|
Страница 1 от 1
|
[ 7 мнения ] |
|