Дата и час: Сря Юни 18, 2025 8:46 pm

Собствено Търсене

Реклама

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 22 мнения ]  Отиди на страница 1, 2  Следваща
Bass music 
Автор Съобщение
Напреднал шофьор на Фиатка
Аватар

UNREAD_POST Bass music
Единстевното подходящо място за тази тема и намерих мястото в този раздел. Ако не е на подходящото място, нека модераторите да я преместят.
Както знаем "яката" музика май се числи малко към туннига на колата. Е не е като да имаш оптичен тутинг, но друго си е да видиш тунингована кола, а музиката и да се чува на далеч.
Колеги дайте идеи каква музика да си избера за колата. Не е задължително да е само Бас, може и черна и рап. Засега имам само компилация Bass Teror изтеглена от arenabg.

Кара: Fiat Brava 1.6 16V 10.1995 г.,
Chevrolet Cavalier 3.1 V6 1992 г.,
Aprilia Rally 50 AC 1998 г.

Вто Май 27, 2008 2:53 pm
Профил
UNREAD_POST 
мдааааа.. иде лятото на гъзарията наречена "кар аудио"...
аз лично засега вървя по план - СД - елипси - тубенце...
е.. остава ми да се обзаведа само с бас тубата, но и това съм го запланувал за лятоto .. че сега по темата за музиката ..
ако държиш на басеца има достатъчно количество от рода на woofer bass test и всякъкви подобни ...
иначе аз лично предпочитам яко черно petey pablo, lil john, 50cent, three 6 mafia, разни компилации от NFS underground, 2F2F и други от рода ...
напоследък не ми остава никакво време да търся музика така че и ти ако можеш да препоръчаш нещо по моя вкус ще съм благодарен .. :cool:

btw ти с каква музика си в колата ?

Вто Май 27, 2008 3:46 pm
UNREAD_POST HOUSE MUSIC IS MY SOUL :cool:
Доста интересна тема.
Та , за музиката в колата: за сега съм само с оригиналните и отзад имам некви странни елипси, но са с големи магнити и не кривят.Искам да си сложа и по яки говорители в вратите.
CD-то ми е малко стар модел, но чете дискове.(все още) .И него ще го сменя.

Относно музика , аз съм голям Хаус манияк.Слуша се само David Guetta , Offer Nissim, Ministry Of House , Bacardi B , Deep Dish , Dimas a.k.a D-Formation and E.T.C.
Но също така не оставям и черната музика.

TI Feat. Young Jeezy , Lil Wayne , Lil Mama , Young Buc , Yung Berg and E.T.C.

Ако някой иска мога да споделя сайтовете , па и вие може да предложите вашите и така да обменим малко инфо. ;)
:cool:

Вто Май 27, 2008 6:12 pm
UNREAD_POST HOUSE MUSIC IS MY SOUL :cool:

Вто Май 27, 2008 6:15 pm
Аватар

UNREAD_POST 
CHILIEV написа:
мдааааа.. иде лятото на гъзарията наречена "кар аудио"...
аз лично засега вървя по план - СД - елипси - тубенце...
е.. остава ми да се обзаведа само с бас тубата, но и това съм го запланувал за лятоto .. че сега по темата за музиката ..
ако държиш на басеца има достатъчно количество от рода на woofer bass test и всякъкви подобни ...
иначе аз лично предпочитам яко черно petey pablo, lil john, 50cent, three 6 mafia, разни компилации от NFS underground, 2F2F и други от рода ...
напоследък не ми остава никакво време да търся музика така че и ти ако можеш да препоръчаш нещо по моя вкус ще съм благодарен .. :cool:

btw ти с каква музика си в колата ?

Аз за съжаление няма да имам пари скоро за качествена музика, защото имам други разходи. Намислил съм да ползвам оригиналния касетофон (по натам ще търся от моделите с СД чейнджър, защото са за 4 колони, а моят е за 2), като го свържа към усиловател + 2 елипси - това ми е музиката за сега. Не е нищо особено но засега ми върши работа, особено на дълъг път. Та и аз да продължа по темата: Харесвам хубавия и плътен бас, не ми трябва 1000 вата, достатъчни са ми и 100-200, но да са качествени. Точно заради баса пуснах темата. Имам и още 4-5 папки с бас музика, но на мен не ми харесват всиките песни, затова като ми остане време ще поотсея малко от тях. Ако има някакъв начин мога да ги пратя или кача. В тях има от този тип музика с хубав бас.

Сря Май 28, 2008 10:17 am
Профил
Аватар

UNREAD_POST Re: HOUSE MUSIC IS MY SOUL :cool:
presiqn написа:
Доста интересна тема.
Та , за музиката в колата: за сега съм само с оригиналните и отзад имам некви странни елипси, но са с големи магнити и не кривят.Искам да си сложа и по яки говорители в вратите.
CD-то ми е малко стар модел, но чете дискове.(все още) .И него ще го сменя.

Относно музика , аз съм голям Хаус манияк.Слуша се само David Guetta , Offer Nissim, Ministry Of House , Bacardi B , Deep Dish , Dimas a.k.a D-Formation and E.T.C.
Но също така не оставям и черната музика.

TI Feat. Young Jeezy , Lil Wayne , Lil Mama , Young Buc , Yung Berg and E.T.C.

Ако някой иска мога да споделя сайтовете , па и вие може да предложите вашите и така да обменим малко инфо. ;)

Колега, от къде мога да изтегля малко хаус за да видя дали ще ми хареса.

Сря Май 28, 2008 10:23 am
Профил
UNREAD_POST 
marto_gp бих ти препоръчал да ги качиш в дата-та, обаче заради злоупотребите вече при регистрация искат някакви пари .. май 2,40 ...
ти си решаваш дали ще ти свърши работа .. на мен лично ми харесва, понеже разполагаш с 4 ГБ и можеш да си качваш каквото си искаш ... разгледай условията за плащане на първоначалната цена .. мисля че е еднократно за активиране на акунта само ...
иначе и аз харесвам хаусчето (аз какво ли не слушам) ... най-много ми харесва sobieski session винаги ми напомня за морето :cool: Yellow_Flash_Colorz_PDT_06

Сря Май 28, 2008 10:30 am
Аватар

UNREAD_POST MGP
CHILIEV написа:
marto_gp бих ти препоръчал да ги качиш в дата-та, обаче заради злоупотребите вече при регистрация искат някакви пари .. май 2,40 ...
ти си решаваш дали ще ти свърши работа .. на мен лично ми харесва, понеже разполагаш с 4 ГБ и можеш да си качваш каквото си искаш ... разгледай условията за плащане на първоначалната цена .. мисля че е еднократно за активиране на акунта само ...
иначе и аз харесвам хаусчето (аз какво ли не слушам) ... най-много ми харесва sobieski session винаги ми напомня за морето :cool: Yellow_Flash_Colorz_PDT_06

Ами то аз имам регистрация в датата, с име и парола.

Сря Май 28, 2008 11:53 am
Профил
UNREAD_POST 
marto_gp написа:
... Ако има някакъв начин мога да ги пратя или кача. В тях има от този тип музика с хубав бас.

ами като ги поотсееш .. :cool:

Сря Май 28, 2008 12:23 pm
Аватар

UNREAD_POST MGP
CHILIEV написа:
marto_gp написа:
... Ако има някакъв начин мога да ги пратя или кача. В тях има от този тип музика с хубав бас.

ами като ги поотсееш .. :cool:

Тъй като незнам как да ги кача в датата, ще се пробвам да ги кача в арената и ще драсна един линк. Но ще ги кача в пълният им състав, защото вкусовете са различни.

Сря Май 28, 2008 2:07 pm
Профил
UNREAD_POST Re: MGP
marto_gp написа:
Тъй като незнам как да ги кача в датата, ще се пробвам да ги кача в арената и ще драсна един линк. Но ще ги кача в пълният им състав, защото вкусовете са различни.

:cool: :cool:

ако имаш желание мога да ти обясня как да си качваш в дата-та с фтп клиент ... :cool:

Сря Май 28, 2008 2:31 pm
UNREAD_POST 
Ето за феновете на Хауса, малко музика селционирана от мен.
http://store3.data.bg/djpreso/music/

По-късно ще пусна и линк към черно
8)

Сря Май 28, 2008 4:57 pm
UNREAD_POST Black Music
Обещаната порция Загорели наденички тип черно

http://store3.data.bg/djpreso/Black%20Selected/
По Принцип съм доста капризен на тема музика и тази е сабирана около месец.
От 2гб даунлоад, след селекция ми остават не повече от 150 - 200мб песни.

;)

Сря Май 28, 2008 6:17 pm
Кара кола
Кара кола

UNREAD_POST 
Благодарности на колегата presiqn за готината музика.....
Вече ще звучи и от още едно Браво.......
:plqskane:

Сря Май 28, 2008 11:54 pm
Профил WWW
Аватар

UNREAD_POST Re: MGP
CHILIEV написа:
marto_gp написа:

:cool: :cool:

ако имаш желание мога да ти обясня как да си качваш в дата-та с фтп клиент ... :cool:

Колега, драсни един ред как се качва в датата, за да кача и споделя моята музика с вас.

Чет Май 29, 2008 9:50 am
Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 22 мнения ]  Отиди на страница 1, 2  Следваща