Дата и час: Съб Юни 21, 2025 1:50 am

Собствено Търсене

Реклама

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 82 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6  Следваща
СТАЧКА СРЕЩУ ЦЕНАТА НА БЕНЗИНА И ДИЗЕЛА!!! 
Автор Съобщение
UNREAD_POST 
Trojaneca написа:
А дали и това ще помогне? Песимизмът ми по тези теми е по-силен от оптимизма.....

по принцип и аз съм песимист по отношение "оправянето" на нашата държава, но има и едно друго нещо ...
всеки скача според тоягата .. точно това правят и политицте .. бавно, но сигурно ни ограбват и даже не се крият ...

дали ако идеята на Митко се случи , следващите ще посмеят Yellow_Flash_Colorz_PDT_45

Вто Май 13, 2008 11:38 am
UNREAD_POST 
Ами, дайте да се организираме и да направим нещо по въпроса...не да палим парламенти де Yellow_Flash_Colorz_PDT_04 .

Вто Май 13, 2008 11:42 am
UNREAD_POST 
Що не се пусне по една такава тема в другите форуми (от всякакво естество) ако трябва и линк към тука да се пусне и да се опипа почвата има ли желаещи и т.н.

Вто Май 13, 2008 11:51 am
UNREAD_POST 
За една седмица няма да стане. Прекалено къс срок е при условие, че организацията е на доброволни начала. Все пак помислете дали да не се привлекат примерно таксиджиите, защото те ще създадат маса, а и са лично засегнати.

+ това трябва да се знае кой е организатор, примерно нашия форум. И да се знае, че ние е се занимаваме с вадене на разрешително за протеста, уведомяване на медии,а от другите форуми се иска чрез вписъствие да покажат солидарност

Последна промяна Tuzarka на Вто Май 13, 2008 11:56 am, променена общо 1 път

Вто Май 13, 2008 11:54 am
UNREAD_POST 
Те във форумите има и таксиджии,въпроса е да тръгне отнякъде организацията,пък ако се замисли нещо тогава ще се говори за дати и т.н.

Вто Май 13, 2008 11:56 am
UNREAD_POST 
вижте аз как ги мисля работите ...

трябва първо да се запознаем със законите , къде, кога и колко имаме право да стачкуваме, срокове, основания и други али-бали ...

чак след това да направим срок и да започнем организацията, но като знаем какви са ни правата и задълженията е друго .. стачка не се прави как бъде ...

Вто Май 13, 2008 12:11 pm
Кара Фиатче 126
Кара Фиатче 126
Аватар

UNREAD_POST ************************* ~240 плужеци !!!! ****************
Ferrari...много голям оптимист си!Тва с "паленето" не проработи,по простата причина,че беше абсолютен театър,режисиран от тези които ни управляват в момента!!! :-( Много надежди се дадоха и "бедните" ни души повярваха,че нещо се случва ама с няколко пиратки и запалени перделици не става. Ако нещата се бяха случили,както си требе с паднали глави/в буквалния смисъл/ - е те тогава ще ше да има ефект!Аз съм малък,но на много излишна еуфория се нагледах. "Гражданското" ни овче общество НЕ Е ДОРАСЛО за качествени управници!

Вто Май 13, 2008 12:18 pm
Профил
UNREAD_POST 
http://www.bcnl.org/doc.php?DID=54 това са данни,които биха били от полза.

Вто Май 13, 2008 12:18 pm
UNREAD_POST 
Ето и картинка за размисъл:
Изображение

Вто Май 13, 2008 12:20 pm
Кара Фиатче 126
Кара Фиатче 126
Аватар

UNREAD_POST 
Божеее от едно мое не толкова умно изказване какво стана..то май не ми пречило само на мен тая цена бе..Абе хора що малчите а?Винаги трябва някой да бъзикен радиото че тогава да тръгне.За каквото и да стане въпрос по-нататък аз съм за

Вто Май 13, 2008 1:36 pm
Профил
UNREAD_POST 
Чл.7.(2) Събрание, митинг или манифестация не може да се провежда в обозначената зона около Народното събрание, както и в непосредствена близост до военни обекти.

Чл. 8. (1) За свикване на събрание или на митинг на открито организаторите най-малко 48 часа преди началото му писмено уведомяват общинския народен съвет или кметството, на чиято територия ще се проведе, като посочват организатора, целта, мястото и времето на събранието или митинга.

Чл. 9. (1) Организаторите на събранието или митинга вземат необходимите мерки за осигуряване на реда при провеждането му.

Чл. 10. (1) Събранието или митингът се ръководи от председател.

Чл. 10.(3) От събранието или митинга се отстраняват лицата, които с поведението си пречат за провеждането му, грубо нарушават обществения ред, както и лицата, посочени в чл. 6, ал. 1.

...

Вто Май 13, 2008 1:43 pm
Кара Фиатче 126
Кара Фиатче 126
Аватар

UNREAD_POST 
dimo_J85 написа:
Божеее от едно мое не толкова умно изказване какво стана..то май не ми пречило само на мен тая цена бе..Абе хора що малчите а?
На нас Българите това ни е най-лошото,че мълчим като да не казвам какво,иначе подкрепям начинанието.

Вто Май 13, 2008 5:11 pm
Профил
Кара Фиатче 126
Кара Фиатче 126
Аватар

UNREAD_POST 
Е какво му има на месец октомври, даже и 10-ти да си е да поръчаме на Лили Иванова песен хит да има... ?тъкмо ще са изгладняли и озверяли всички и в цялата държава и може би няма да се представим като (МАЗОХИСТИ)
Щото то така излиза че сме такива да му еееееехххеееееее....

Вто Май 13, 2008 7:47 pm
Профил
Фиат идол
Фиат идол
Аватар

UNREAD_POST 
Варианта за за протест е далеч по-лесен и елементарен. Спрете колите за един месец.

Вто Май 13, 2008 10:00 pm
Профил ICQ YIM
UNREAD_POST 
На фона на голямата консумация на горива едва ли спирането на 100 фиата за месец ще се отрази. А и трябва да се даде гласност защо ще си спрем колите. Така скришно ще си е само в чест на нашата съвест

Вто Май 13, 2008 10:12 pm
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 82 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6  Следваща