Дата и час: Съб Юни 21, 2025 8:17 pm

Собствено Търсене

Реклама

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 82 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6  Следваща
СТАЧКА СРЕЩУ ЦЕНАТА НА БЕНЗИНА И ДИЗЕЛА!!! 
Автор Съобщение
Кара Фиатче 126
Кара Фиатче 126
Аватар

UNREAD_POST 
м дааааа отивам си вчера сутринта на работа и си чета весника и какво да видя..."Цените на най-масовия бензин(А-95) може да достигнат 2.25лв за литър" хе ввикам си, че кво толкова аз карам с дизел на 2.42, които заредих предния дден.И се прибирам от работа и на лукойл-а на входа на Ахелой гледам дизел-2.47. Поогледах се и си мисля.. те там по черноморието може да са завишили малко цените и като влязах в бургас и като видях пак 2.47 и ми презля.От днес намалявам консумацията на дизел драстично. :-(

Пон Май 12, 2008 1:15 pm
Профил
UNREAD_POST 
dimo_J85 написа:
...От днес намалявам консумацията на дизел драстично. :-(

то ше трябва и мезето да спреш ... Yellow_Flash_Colorz_PDT_04 шегувам се...

няма да се учудя ако в скоро време ни сложат въздухомери да си плащаме данък въздух на база издишания такъв даева...
всииииичко дигат ... газта по Габрово е към 1.06 , а по Шумен 1.11 :shock: странна работа ...
то всичката сме я втасали че тва да ни е кусура... мани
ама само с писане по форумите не става ... някой беше споменал идея да повторим 97година... е ... аз съм ЗА ...
паля колата и колкото човека мога да събера вътре Изображение

Пон Май 12, 2008 1:41 pm
UNREAD_POST 
Аз съм с вас :)

Пон Май 12, 2008 1:51 pm
UNREAD_POST 
Там там,само кажете кога.Всички знаеме къде :starwars:

Пон Май 12, 2008 3:13 pm
UNREAD_POST 
абе на'шта работа стана малко

"...Пием, пеем буйни песни
и зъбим се на тирана...

Крещим, но щом изтрезнеем,
забравяме думи, клетви,
и немеем и се смеем... "

за жалост такова ни е племето ...

Някой знае ли между другото как стават тея неща ...
нали се иска разрешение за стачки и такива подобни .. не съм много запознат..

Пон Май 12, 2008 3:21 pm
Кара кола
Кара кола

UNREAD_POST 
Аз си мисля че и да стачкуваме първо ще сме 43 човека в най добрия случай, а ако пък сме повече кво от тва общо взето. Гледам има тема за Ахме Доган... ми той човека си каза 1 към 1 в шоуто на Слави по време -ако не се лъжа- ня парламентарните избори - Няма голяма сделка в тая държава, която да е минала без моя благословия...! И дългия не посмя тогава нищо да му каже на това... Мръсна сган са всички... до един... като стане въпрос за пари и им светкат очичките като невидели нали по цял ден им се занимавам с лайната (с извинение)...! Ще стане бензина колкото реши соколето а не колкото ни харесва на нас - тва е положението.

Пон Май 12, 2008 3:34 pm
Профил
Кара Фиатче 126
Кара Фиатче 126
Аватар

UNREAD_POST 
Официално съобщение до колегите от софия.
Ако някой може да провери как стоят нещата със стачките да коментира ТУК или в отделна тема..От къде на къде тираджиите ще се съберат и ще стачкуват и тогава ВИЖ ще им дадат преференции при зареждане, а ние с колите ще си мълчим.Аз специално стига съм мълчал щот убитите ни п.д.р.си(политиците) ни сравняват с другите европейски страни, че там цената на литър бензин била 2.8.АМА на фона на заплатите там и тези тук?? ко праим да ги е.а Ф устичките

Пон Май 12, 2008 10:18 pm
Профил
UNREAD_POST 
dimo_J85 написа:
Официално съобщение до колегите от софия.
Ако някой може да провери как стоят нещата със стачките да коментира ТУК или в отделна тема..От къде на къде тираджиите ще се съберат и ще стачкуват и тогава ВИЖ ще им дадат преференции при зареждане, а ние с колите ще си мълчим.Аз специално стига съм мълчал щот убитите ни п.д.р.си(политиците) ни сравняват с другите европейски страни, че там цената на литър бензин била 2.8.АМА на фона на заплатите там и тези тук?? ко праим да ги е.а Ф устичките

:cool: много добре си го казал ...

абе сега казаха по новините че в Азърбейджан (даже не мога да го напиша) дизела бил 0.30евро Изображение

Пон Май 12, 2008 10:28 pm
UNREAD_POST 
До колкото знам заявяваш кога, къде искаш да направиш протеста и за какво ще е. Молбата се внася в Общината. Може би трябва и да посочиш колко човека ще участват или пък Общината ти казва до колко човека (за справка-стачката на инструктурите по кормуване).
Ама то така стачка не става. Само нашия форум и хоп на мегдана. Трябва повече гласност на идеята, уведомяване по други форуми, свързване примерно с най-различни организации(браншови или не). Тоест привличане на всички засеганти от цената на горивата

Пон Май 12, 2008 10:31 pm
UNREAD_POST 
То реши ли се да се прави такова нещо,ще драснеме по някоя тема в другите форуми-а такива бол и то не само автомобилни.Ама първо да се проучи въпроса как стават нещата.

Вто Май 13, 2008 7:39 am
Фиат идол
Фиат идол
Аватар

UNREAD_POST 
Извинявам се за екстремизма, но докато не пламнат пак парламента и партийния дом работата няма да се оправи.

Вто Май 13, 2008 7:44 am
Профил ICQ YIM
UNREAD_POST 
Ferrari написа:
Извинявам се за екстремизма, но докато не пламнат пак парламента и партийния дом работата няма да се оправи.

Най-вероятно е така,ама поне отнякъде да тръгнат нещата,да се замислят хората по въпроса поне.

Вто Май 13, 2008 8:02 am
UNREAD_POST 
Ferrari написа:

:36_2_46:

Вто Май 13, 2008 11:23 am
UNREAD_POST 
Ferrari написа:

А дали и това ще помогне? Песимизмът ми по тези теми е по-силен от оптимизма.....

Вто Май 13, 2008 11:28 am
UNREAD_POST 
и все пак си мисля че трябва да подходим по законорегламентирания начин ...
аз лично бих отделил всяка една свободна минута за разпространяване на идеята по форуми, клубове и др....
само че трябва да имаме информация как точно стават нещата ...
мисля че имаше 7-дневен срок предупредуителен или нещо такова .. напълно достатъчен да се разпространи новината...

Вто Май 13, 2008 11:35 am
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 82 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6  Следваща