Дата и час: Сря Юни 18, 2025 11:57 pm

Собствено Търсене

Реклама

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 528 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30 ... 36  Следваща
Тема за Fiat Coupe 
Автор Съобщение
UNREAD_POST 
.:V.I.P:. написа:
Здравейте,кажете нещо за двигателите.Верноли се чупят много.Че и аз нещо се навих да си взема едно купе,ама още мисля(заради слуха за двигателите :shock: )

Колега смятам, че двигателя е възможно най здравото и нечупливо нещо в тази кола. Като изключим неграмотноста на майсторите в България, и слуховете породени от разни Голфери, не мисля, че някой ще се оплаче точно от двигателя на тази кола. :cool:

Сря Май 07, 2008 8:16 pm
Кара детска количка
Кара детска количка
Аватар

UNREAD_POST 
Мерси за инфото вече съм по спокоен.Защото отдавна имам мерак за фиат купе :)

Сря Май 07, 2008 8:55 pm
Профил WWW
Кара Фиатче 126
Кара Фиатче 126
Аватар

UNREAD_POST 
Не си взимай че ще станем много като голфовете :wink:
Колега Левски много за малко беше в сделка или не.

Сря Май 07, 2008 10:07 pm
Профил ICQ WWW
UNREAD_POST 
Valentin_V написа:
Колега Левски много за малко беше в сделка или не.

До сега съм участвал два пъти, следващия понеделник пак ще съм в студиото и стават три(на запис е), но както до сега си тръгвам с празни джобове, е спечелих и една скумрия де Yellow_Flash_Colorz_PDT_05 На есен пак. :P

п.п Първия път бях с никнейм "LEVSKI1914", но реших да го сменя на този, с който участвам в две поредни предавания, а именно "COUPE" Yellow_Flash_Colorz_PDT_05

Сря Май 07, 2008 10:31 pm
Кара Фиатче 126
Кара Фиатче 126
Аватар

UNREAD_POST 
Ами дано имаш късмет току виж си ударил голямата печалба ще може да си смениш купето за по големия брат Фераро. А как се смях като тоя каза коуп за ника ти. :D

Сря Май 07, 2008 11:24 pm
Профил ICQ WWW
UNREAD_POST 
Valentin_V написа:
...А как се смях като тоя каза коуп за ника ти... :D

Абсолютно, тоя е такъв утрепляк... Кух е колкото си щеш, на всичкото отгоре преди да започне предаването ме попита, и му обяснявах за какво иде реч...

Чет Май 08, 2008 12:28 am
Кара Фиатче 126
Кара Фиатче 126
Аватар

UNREAD_POST 
И после какво стана ? Всички изчезнаха ? Някой иска ли да пием по кафе ? Yellow_Flash_Colorz_PDT_09

Съб Май 10, 2008 1:39 am
Профил

UNREAD_POST 
Здрвейте колеги,

отскоро и аз имам удоволствието да карам едно такова зверче, но с карането възникват и въпроси ако ни ви представлява трудност ще помоля за отговори на:

1. При включен климатик какви градуси вдига при вас колата - при мен качва доста над 90 - почти стига следващата бяла линиика на скалата - това нормално ли е?
2. Пак при включен климатик на 1;2;3 скорост под 3000 оборота се усеща голямо спъване във вървежа - и при вас ли е така?
3. Ако някой може да ме насочи къде могат да ми освежат централната конзола - смъкване на гумирането покритие и пребоядисване - че тая гума само събира мизерии :(

Колата е 1.8 двигател.

Благорадя предварително!

Съб Май 10, 2008 6:45 pm
Профил ICQ
UNREAD_POST 
Добре дошъл във форума, колега!

Само климатика ли като включиш ти се покачва температурата или и при включване и на други консуматори?

Съб Май 10, 2008 9:48 pm
UNREAD_POST 
Gligy написа:
1. При включен климатик какви градуси вдига при вас колата - при мен качва доста над 90 - почти стига следващата бяла линиика на скалата - това нормално ли е?
2. Пак при включен климатик на 1;2;3 скорост под 3000 оборота се усеща голямо спъване във вървежа - и при вас ли е така?
3. Ако някой може да ме насочи къде могат да ми освежат централната конзола - смъкване на гумирането покритие и пребоядисване - че тая гума само събира мизерии :(

Колега добре дошъл във форума, и поздравления за добрия избор. :cool:

1. Според мен не е нормална темепратурата, и най вероятно не ти се включва първата степен на перката за охлаждане. Пробвай на място, да вдигнеш капака и да пуснеш климатика. Трябва с включването на климатика, веднага да се включи и перката, ако тръгне значи е добре, но ако не тръгва значи имаш проблем или с управлението, или самата степен е изгоряла, но по скоро не е в управлението. Ако се окаже че ти е изгоряла първата степен, аз имам джаджата струва 25лв, купих я за мен, но се оказа, че си работи а проблема е в управлението.
2. Нормално е да се спъва мотора, климатика си е голямо натоварване аз лично, лятото почти не го пускам именно поради тази причина, че прекалено много спъва двигателя.
3. Мисля че някъде във форума имаше пусната тема с някакъв линк, където е подробно описано и с картинки демонтирането на конзолата, тоест можеш и сам да си го направиш. Разрови малко в търсачката...

Нед Май 11, 2008 12:24 am
UNREAD_POST 
LEVSKI написа:
1. Според мен не е нормална темепратурата, и най вероятно не ти се включва първата степен на перката за охлаждане. Пробвай на място, да вдигнеш капака и да пуснеш климатика. Трябва с включването на климатика, веднага да се включи и перката, ако тръгне значи е добре, но ако не тръгва значи имаш проблем или с управлението, или самата степен е изгоряла, но по скоро не е в управлението. Ако се окаже че ти е изгоряла първата степен, аз имам джаджата струва 25лв, купих я за мен, но се оказа, че си работи а проблема е в управлението.

viewtopic.php?t=18878

Последна промяна sok1 на Нед Май 11, 2008 2:21 am, променена общо 1 път

Нед Май 11, 2008 1:38 am
Кара Фиатче 126
Кара Фиатче 126
Аватар

UNREAD_POST 
Цитат:

Проблема с конзолата - viewtopic.php?t=5497&highlight=%EA%EE%ED%E7%EE%EB%E0
И аз ще трябва да и махам гадното гумено покритие...
Цитат:

Нед Май 11, 2008 1:48 am
Профил

UNREAD_POST 
Благодаря за отговорите :)

Без климатик си кове 90 градуса и само от време на време спада леко стрелката - около 0.5мм от 90-те - с нов термостат и антифриз съм майсторите казаха че ми включват и 2-те степени на перката. А аз ви тормозя защото още я гледам кат писано яйце и всяко най-дребно отклонение ме шашка :-D
Темата за конзолката съм я гладал благодаря все пак за линка :), аз питах дали занаете някоя фирма дето преди работа да я оставя и после да мина да си я взема освежена, не друго а напоследък няма време да си почина та камо ли да човъркам по колата :)

Мерси още веднъж на всички отзовали се надявам се скоро да се видим на някоя от срещите на форума и да се запознаем и лично :)

Нед Май 11, 2008 1:59 pm
Профил ICQ
UNREAD_POST 
Gligy написа:
... надявам се скоро да се видим на някоя от срещите на форума и да се запознаем и лично :)

Колега погледни тази тема, още сега предричам 10+ Купе-та купона ще е абсоютен. Близичко ти е заповядай :cool:

Нед Май 11, 2008 11:17 pm
UNREAD_POST 
Здравейте колеги днес нещо почна да ми свети лампата на ръчната спирачка при полужение че спирачката е върната :-( Смисъл ту светне и посвети така, ту огасне или почне да свети по слабо като премина през някоя дупка и така. Някой имал лие подобен проблем. Имате ли идея как да си го разреша, защото е много гадно това постоянно да ми свети или да ми премигва някакси ме шашка....

Чет Май 15, 2008 10:08 pm
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 528 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30 ... 36  Следваща